Voor wie

Leasen voor werknemers

Leasen voor werknemers bij Friesland Lease betekent écht zorgeloos rijden. U profiteert van de voordelen van een auto van de zaak zonder te piekeren over allerlei extra kosten. U rijdt in een betrouwbare auto voor een vast bedrag per maand. Lees hier meer over wat leasen voor u als werknemer betekent.

Ik wil mobiliteitsadvies

Hoe werkt leasen voor werknemers?

Als werknemer krijgt u een auto van de zaak en hoeft u alleen rekening te houden met de bijtelling. Geen verrassingen, geen gedoe. De auto hoeft alleen voor onderhoud en reparatie naar de garage, en de kosten hiervan zijn inbegrepen bij de leaseprijs. Wilt u een luxere auto die buiten het standaard budget valt? Dat is mogelijk in overleg met uw werkgever. Onze specialisten kunnen u hierover adviseren. Voor het kiezen van en luxere leaseauto kunnen wel extra kosten in rekening gebracht worden.

Uw partner in mobiliteit

Onze lease-specialisten begeleiden u bij het kiezen van de juiste leaseauto. We luisteren naar uw behoeften, voorkeuren en wensen en helpen u bij het samenstellen van het perfecte leasecontract. Zo vinden we de ideale auto voor u, en profiteert uw werkgever van aantrekkelijke voorwaarden.

Heldere leaseafspraken

Bij Friesland Lease houden we van duidelijkheid. We werken met transparante contracten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen? Dan helpen onze specialisten u graag.

Zorgeloos rijden

Met Friesland Lease rijdt u zonder zorgen. U hoeft geen grote investering te doen om in een nieuwe auto te rijden. Bovendien regelen we, indien nodig, vervangend vervoer, een brandstofpas, laadoplossing of zelfs een vakantieauto voor u.

Ontdek het gemak van leasen

Bij Friesland Lease draait het allemaal om zorgeloos rijplezier. U rijdt in een nieuwe of bijna nieuwe auto, zonder zorgen over onvoorziene kosten. Neem contact op met onze lease-specialisten voor een persoonlijk advies op maat. Met leasen voor werknemers bij Friesland Lease gaat u zorgeloos op weg in uw nieuwe auto.

 

Berijdersapp

De Friesland Lease Berijdersapp maakt het beheren van uw leaseauto eenvoudig en biedt u de beste service. Met de app heeft u altijd toegang tot alle gegevens over uw auto, contract en verbruik. Heeft u een vraag of een probleem? Dan kunt u makkelijk contact leggen met Friesland Lease.

Lees meer