Voor wie

Leasen voor werknemers

Leasen voor werknemers bij Friesland Lease betekent écht zorgeloos rijden. U profiteert van de voordelen van een auto van de zaak zonder te piekeren over allerlei extra kosten. U rijdt in een betrouwbare auto voor een vast bedrag per maand. Lees hier meer over wat leasen voor u als werknemer betekent.

Ik wil mobiliteitsadvies

Hoe werkt leasen voor werknemers?

Als werknemer krijgt u een auto van de zaak en hoeft u alleen rekening te houden met de bijtelling. Geen verrassingen, geen gedoe. De auto hoeft alleen voor onderhoud en reparatie naar de garage, en de kosten hiervan zijn inbegrepen bij de leaseprijs. Wilt u een luxere auto die buiten het standaard budget valt? Dat is mogelijk in overleg met uw werkgever. Onze specialisten kunnen u hierover adviseren. Voor het kiezen van en luxere leaseauto kunnen wel extra kosten in rekening gebracht worden.

Uw partner in mobiliteit

Onze leaseadviseurs en experts begeleiden u bij het kiezen van de juiste leaseauto. We luisteren naar uw behoeften, voorkeuren en wensen en helpen u bij het samenstellen van het perfecte leasecontract. Zo vinden we de ideale auto voor u, en profiteert uw werkgever van aantrekkelijke voorwaarden.

Rijden zonder zorgen

Als berijder heeft u geen zorgen over (onverwachte) kosten. Al het onderhoud, reparatie en banden zitten bij het contract in. Winterbanden zitten niet standaard inbegrepen bij het contract, wilt u deze toch? geef dit dat aan wanneer u uw auto uitkiest. Het enige wat wij van u verwachten, is dat u zelf de afspraken voor onderhoud en reparatie plant bij een merkdealer bij u in de buurt. Daarnaast vragen wij u om bij vervanging van (winter-)banden een afspraak te maken bij de bandenfitter in uw omgeving.

Berijder app

De Friesland Lease Berijder app maakt het beheren van uw leaseauto eenvoudig en biedt u de beste service. Met de app heeft u altijd toegang tot alle gegevens over uw auto, contract en verbruik. Heeft u een vraag of een probleem? Dan kunt u makkelijk contact leggen met Friesland Lease.

Lees meer