Voor wie

ZZP lease

Bent u zelfstandige en op zoek naar een nieuwe of eerste bedrijfswagen? Of weet u nog niet wat voor vervoer je nodig hebt? Hoever in de zoektocht u ook bent: wij helpen u op weg!

Voorraad Offerte

Voordelen voor u als zelfstandige

Als zelfstandige wilt u zo efficiënt mogelijk werken. Elke minuut die u bespaart aan randzaken, kan immers direct naar uw omzet. Daarnaast kan je niet alles zelf: en wil u geen omkijken hebben van je vervoer. Leasen is dan een heel geschikte oplossing, omdat u zowel tijd als moeite bespaart. Bij onderhoud krijgt u gewoon een andere auto, niet meer zelf naar de garage meer.

Liever een persoonlijk advies?

ik wil mobiliteitsadvies

Financial lease – slimme aftrekpost

U mag de afschrijving van uw auto bij financial lease van de winst afhalen. Zo slaat u twee vliegen in één klap! Ideaal voor bedrijfswagens. Heeft u vragen over hoe dit werkt en of dit voor u interessant is? Neem gerust contact op wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Minder financieel risico

Kopen doet u één keer, waarbij de investering direct betaald moet worden. Vaak onhandig, want u heeft de bedrijfswagen nodig om de omzet te kunnen verdienen. Met lease is dit veel makkelijker u betaalt een lager bedrag per maand, het effect op uw boekhouding is dus veel lager. En ook beter te voorspellen: want bij pech/problemen met de auto zorgen wij voor een oplossing. Zo heeft u wél een goede wagen, zonder de investering vooraf.

Makkelijk(er) wisselen van model

U wilt graag goed voor de dag komen bij klanten, en het meest ideale vervoersmiddel gebruiken. Maar hoe groot is de kans dat de wagen die u vandaag aankoopt over 5 jaar nog de beste optie is? Wanneer u kiest voor lease is de termijn weliswaar vastgesteld, maar veel korter. U kunt daarna dus weer een nieuwe wagen uitkiezen. Dat is pas luxe!

Uw mobiliteits partner

Waarom als ZZP’er leasen bij Friesland Lease? Dat is een goede vraag die wij graag beantwoorden. U kiest voor ons vanwege:

Direct rijden?

Zelfstandig werken hoeft niet alleen. Wij denken graag mee over uw mogelijkheden op het gebied van mobiliteit. Benieuwd naar onze lease mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseur of bekijk het aanbod.