Service & contact

Pech en Hulpverlening

Het is al vervelend genoeg als een reis niet zo gaat als gehoopt. Een lekke band, ongeluk of auto die ineens het niet meer doet, pech komt vaak ongelegen. Vaak heeft u in zo’n geval recht op hulpverlening. Heeft u direct hulp nodig, neem dan contact op met onze alarmcentrale, maar vergeet ook uw eigen veiligheid niet!

 

Bel onze alarmcentrale

Wanneer heeft u recht op hulp?

Doorgaans is pechhulp in uw leasecontract inbegrepen. Het kan zijn dat uw werkgever hier andere afspraken over heeft gemaakt, waardoor de kosten worden doorbelast aan uw werkgever. Toch willen wij graag iedereen weer op weg helpen. Daarom is onze alarmcentrale altijd te bereiken voor alle berijders van een leaseauto van Friesland Lease. 

U kunt bellen met de alarmcentrale als één van de volgende situaties zich voordoet:

  • Beschadiging van de leaseauto door aanrijding, brand of diefstal;
  • Een motorische of andere technische storing van de leaseauto, zowel binnen als buiten uw woonplaats;
  • Verlies van sleutels;
  • Tanken van verkeerde brandstof;
  • Inbeslagname van de auto door een buitenlandse overheid (alleen wanneer aan de verzekeringsvoorwaarden is voldaan).

Pechhulp in het buitenland

In de meeste Europese landen kunt u een beroep doen op hulpverlening als uw reis met de leaseauto niet kan worden vervolgd bij een van de bovenstaande situaties. 

Op uw groene kaart kunt u vinden in welke landen u verzekerd bent voor pech en hulpverlening. De groene kaart kunt u vinden in de berijders app.

Landen buiten de groene kaart om

Reist u door een van de volgende landen:

Albanië, Bosnië en Herzegovina, Iran, Israël, Marokko, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland, Servië, Tunesië, en Turkije.

Neem dan contact op met de Berijdersservice (berijdersservice@frieslandlease.nl of bel naar 0512-748288 en vraag om een aangepaste groene kaart.

Dit betreft een aparte procedure die wat tijd in beslag neemt om u te kunnen voorzien in een gestempelde machtiging en een aangepaste groene kaart. De originele groene kaart is in bovenstaande landen verplicht, een kopie of schermafdruk is niet geldig! Reist u door Bulgarije? Vraagt u dan ook een originele groene kaart aan, want in Bulgarije kan het in de praktijk wel nodig zijn om hem in uw bezit te hebben.

Alarmcentrale Friesland Lease

Pech is al vervelend genoeg, daarom helpen wij u graag snel weer op weg! Wij werken samen met Eurocross Assistance. Eurocross Assistance staat 24 uur per dag voor u klaar, om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen! Door jarenlange ervaring van Eurocross Assistance in de mobiliteitsbranche, medewerkers die veel talen spreken en een groot netwerk in het binnen- en buitenland, is Friesland Lease trots op de samenwerking met Eurocross Assistance.

Friesland Lease maakt gebruik van een persoonlijk doorgeschakeld nummer naar Eurocross. Ook wanneer u buiten kantooruren ons nummer belt, wordt u doorverbonden met onze pechhulpcentrale.

Heeft u pech? Bel snel naar 088-3043112, wij helpen u graag weer op weg!

Gratis hulp bij letselschade

Heeft u letsel opgelopen door een verkeersongeval? Neem dan contact op met Sincerus Letselschade. Zij behartigen kosteloos uw belangen en zorgen ervoor dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt. Bel 085 – 760 60 13 of kijk op www.sincerusletselschade.nl en krijg direct antwoord op al uw vragen. Liever uw vraag per e–mail stellen? Dat kan! Mail deze dan naar info@sincerusletselschade.nl.

Verhalen loonschade voor werkgevers

Heeft één van uw medewerkers letsel opgelopen? Ook dan kan Sincerus Letselschade u helpen met het verhalen van de loonschade. Bel 085 – 760 60 13, of mail info@sincerusletselschade.nl en krijg direct antwoord op al uw vragen. 

www.sincerusletselschade.nl