Voor wie

Leasen voor wagenparkbeheerders

Maximale controle op bestelprocessen en lopende contracten! Altijd actueel inzicht in brandstofverbruik; schades, onderhoud en bekeuringen. Friesland Lease Online biedt u 24/7 grip op uw wagenpark. Dankzij een persoonlijk & slim dashboard en real-time rapportages beschikt u in een handomdraai over álle informatie die u nodig hebt. Een kwestie van activeren, inloggen en gaan.

Ik wil mobiliteitsadvies

De voordelen van ‘Friesland Lease Online’

Met Friesland Lease Online heeft u als wagenparkbeheerder om alle gegevens van uw wagenpark te monitoren. Van kilometerstanden, schades, verbruik tot aan boetes en looptijd. Zo heeft u grip op uw eigen wagenpark.

Aan de slag

Het activeren van Friesland Lease Online gaat vrij gemakkelijk binnen een paar stappen. Bekijk daarvoor de volgende procedure en download de handleiding voor uw eigen naslagwerk. 

Berijdersapp en berijdersdesk voor uw collega’s

Ook voor berijders wordt het lease een stuk eenvoudiger. Met de Friesland Lease Berijdersapp hebben zij hun lease-informatie altijd bij de hand. Van digitale groene kaart, contractgegevens tot inzicht in het brandstofverbruik: gewoon via een smartphone of tablet. 

Onze berijdersdesk staat voor alle berijders klaar om alle vragen die zij als klant van Friesland Lease hebben te beantwoorden. Dat scheelt u als wagenparkbeheerder uiteindelijk ook weer vragen en maakt de onderlinge afstemming ook eenvoudiger. De berijdersdesk staat iedere werkdag klaar van 08:30 tot 17:00.

Lees meer over onze service

Brandstofdeclaraties

Onderhoud en reparatie

Einde leasecontract