Onze mensen

Dit zijn onze mensen. Vakidioten, doeners, dromers, extraverts, introverts en bovenal gedreven en vakkundige mensen. We koesteren onze medewerkers en hun creativiteit; zij maken namelijk van Friesland Lease een bijzondere organisatie. Ze vertellen u graag wie ze zijn en wat ze voor ons betekenen.

Aloy Bos

Aloy Bos

Technisch Specialist Leasefiets

Aloy Bos

Technisch Specialist Leasefiets
0512-748220 Connect op LinkedIn
Annemarie Bouma

Annemarie Bouma

Business Analist

Annemarie Bouma

Business Analist

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam bij Friesland Lease! Ik bijt mij graag vast in een probleem en ben daarom graag bezig met nieuwe projecten. Het geeft iedere keer weer voldoening wanneer een oplossing wordt gevonden waarmee mijn collega of klant tevreden is. Mijn carrière in de leasebranche is 25 jaar geleden begonnen bij Friesland Lease. Destijds waren er vier collega’s en 400 leaseauto’s. Inmiddels hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt. Dat maakt het werk continue uitdagend en afwisselend. Als business analist zorg ik voor de juiste (klant)rapportages en ook hou ik me bezig met de programmatuur.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te tuinieren en te wandelen. Ik heb al veel lange afstand streekpaden verkend én kan stellen dat er niets gaat boven groente en fruit uit eigen tuin! Ik hoop nog vele jaren mijn steentje bij te dragen aan alle ins en outs van Friesland Lease.

.

0512-384076
Annie Eefting (ter nagedachtenis)

Annie Eefting (ter nagedachtenis)

Annie Eefting (ter nagedachtenis)

Arianne Brink

Arianne Brink

Mobiliteitsadviseur

Arianne Brink

Mobiliteitsadviseur
0512-384060 Connect op LinkedIn
Bert Meijer

Bert Meijer

Verhuurmedewerker

Bert Meijer

Verhuurmedewerker
0512-384080
Bram van Hees

Bram van Hees

Manager Leasefiets

Bram van Hees

Manager Leasefiets
Catrinus van der Leest

Catrinus van der Leest

Directeur Bedrijfsvoering & HR

Catrinus van der Leest

Directeur Bedrijfsvoering & HR

Sinds 2019 heb ik het voorrecht om samen te werken met een fantastisch team van geweldige mensen bij Friesland Lease. Eerst als Manager IT en nu in de rol van Directeur bedrijfsvoering en HR. Hiermee vervul ik een prachtige en boeiende rol waarbij ik samenwerk met een enthousiast team achter de schermen. Ons doel is om processen te harmoniseren, digitalisering te bevorderen en aandacht te schenken aan de ontwikkeling van mensen. Op deze manier streven we ernaar om de ervaring van onze klanten te verbeteren en waarde toe te voegen aan hun interactie met ons bedrijf. Mijn doel is om een optimale en duurzame samenwerking te creëren, waarbij plezier een essentiële factor is voor alle betrokkenen.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om op mijn All Road motor verre reizen te maken naar landen en plaatsen die zelden in vakantie reclames worden getoond.

Daarnaast deel ik een passie voor fotografie, vooral het vastleggen van prachtige landschappen en vogels. Deze connectie met de natuur inspireert me en zet me aan tot bewustwording van de schoonheid en kwetsbaarheid van onze planeet.

Tijdens mijn ontspanningsmomenten geniet ik van muziek, mijn muzieksmaak varieert van ‘boze mannen muziek’ tot ontspannende jazz, 0f het nu bij een live concert is, waar ik de energie van de artiesten voel, of thuis via een warm klinkende buizenversterker met een set goede luidsprekers.

0512-748270 Connect op LinkedIn
Chris Stutterheim

Chris Stutterheim

Mobiliteitsexpert

Chris Stutterheim

Mobiliteitsexpert
06-55372532 Connect op LinkedIn
Colette Koops

Colette Koops

Teamleider Binnendienst en Berijdersservice

Colette Koops

Teamleider Binnendienst en Berijdersservice

Inmiddels ben ik met veel plezier al 30 jaar werkzaam in de autoleasebranche. Ik zou mezelf willen omschrijven als een gedreven iemand die graag de zaken goed onder controle heeft. Wanneer de klant tevreden is, ben ik in mijn element.

Mijn carrière in de lease is 30 jaar geleden begonnen bij een leaseorganisatie in Groningen. Destijds ben ik bij dit bedrijf begonnen als telefoniste. Al snel bleek dat mijn ambities op het commerciële vlak lagen. In 1994 ben ik als Leaseadviseur in de autobranche aan het werk gegaan. In die tijd was het niet gebruikelijk dat een vrouw zich als een gelijkwaardige partner in de autowereld begaf. Het heeft best wat voeten in de aarde gehad om de mannen te overtuigen van mijn gelijkwaardige rol. In december 2008 ben ik in mijn woonplaats Drachten aan het werk gegaan bij Friesland Lease als Leaseadviseur.

Ik voel me bevoorrecht dat ik werkzaam mag zijn bij het team van Friesland Lease. Met name de betrokkenheid tussen de collega’s en richting de klanten zorgt ervoor dat je tot het uiterste gaat om de klant van dienst te willen zijn. Ik hoop nog vele jaren onderdeel van dit team te zijn, zodat ik mijn bijdrage kan leveren aan de vergroening van mobiliteit en dus een beter milieu voor ons allemaal!

0512 748288
Danaë Tsagarakis

Danaë Tsagarakis

Mobiliteitsadviseur

Danaë Tsagarakis

Mobiliteitsadviseur

Welkom! Mijn naam is Danaë Tsagarakis, geboren en getogen in het mooie Sneek. Sinds 2 maart 2020 ben ik gestart bij Friesland Lease als Privé Leaseadviseur. Hiervoor heb ik ruim 16 jaar gewerkt bij een Field Marketing Bureau, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging vond ik bij Friesland Lease. Doordat Corona zijn intrede deed in Nederland en ik net gestart was in mijn functie als Privé Leaseadviseur ben ik daarnaast ook aan de slag gegaan bij Leasefiets. Ik vervul dus een duofunctie. Binnen Friesland Lease ben ik Privé Leaseadviseur en samen met mijn collega Jeroen Louwsma verantwoordelijk voor het begeleiden van de gehele klantreis van a tot z. Klantcontact is hierin erg belangrijk. Door dit contact kom ik helemaal tot mijn recht.

Naast mijn werk ben ik moeder van drie kinderen en heb ik teveel interesses. Van gezellig met vrienden uit eten gaan tot aan het theater bezoeken met mijn moeder. Van skiën in de winter tot aan varen met de boot in de zomer. Doordat je een gezin van vijf bent, moet er ook thuis veel gepland worden en dat doe ik dan ook graag. Laat mij de weekenden maar vullen met leuke dingen, dat komt wel goed!

Dus wil je meer weten over de + van Privé Lease bij Friesland Lease of wil je meer weten over de mogelijkheden van Leasefiets? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op en informeer ik je graag over de mogelijkheden. Tot snel!

0512-384081 Connect op LinkedIn
Dennis van Dijk

Dennis van Dijk

Financieel Medewerker

Dennis van Dijk

Financieel Medewerker

Mijn naam is Dennis van Dijk en ik woon in Groningen. Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair in 2018 en momenteel actief als Financieel medewerker. Als Financieel medewerker ondersteun ik de afdeling finance op verschillende fronten. Daarnaast houd ik mij bezig met het optimaliseren van processen en nieuwe ontwikkelingen binnen Friesland Lease. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met voetbal. Na jaren zelf te hebben gevoetbald, ben ik ook 10 jaar lang als trainer actief geweest. In teamverband resultaat behalen is voor mij dus niet onbekend, zowel zakelijk als privé.

‘’Coming together is a beginning, staying together is progress and working together is success’’.

0512-748295
Edo de Bruijn

Edo de Bruijn

Calculatie Adviseur

Edo de Bruijn

Calculatie Adviseur

Na mijn studie milieukunde ben ik in eerst begonnen bij een detacheringsbureau, waarna ik in 2003 ben begonnen bij Interleasing. Na de overname door Athlon Car Lease heb ik hier op verschillende vestigingen en functies gewerkt. In 2012 ben ik bij Friesland Lease als Lease-adviseur begonnen. Het was erg fijn om bij een kleinere en snel schakelende organisatie te werken. Een ander groot voordeel ten opzichte van een grotere leasemaatschappij is dat je je klanten beter kunt bijstaan omdat er meer tijd is voor een gedegen advies. Voor wat betreft de studie is het fijn dat ik nu bij een leasemaatschappij kan werken die het meest vooruitstrevend is op het gebied van nieuwe vormen van mobiliteit. Leasefiets en elektrische auto’s zijn hiervan een mooi voorbeeld.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik vind het heerlijk om mijzelf onder te dompelen in een andere cultuur, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar warme bestemmingen.

0512-584794
Elisabeth de Jong-Koopmans

Elisabeth de Jong-Koopmans

Receptioniste

Elisabeth de Jong-Koopmans

Receptioniste

Mijn naam is Elisabeth de Jong en ik ben in april 2022 bij Friesland Lease aan de slag gegaan als receptioniste. Als eerste aanspreekpunt van onze klanten vind ik het erg belangrijk vriendelijk te zijn, goed te luisteren en hen naar de juiste persoon door te verbinden. Verder hecht ik veel waarde aan een open sfeer en gezelligheid. Dat vind ik zeker terug bij mijn collega’s van Friesland Lease.

Ik woon in Ureterp en ben getrouwd met Jan en wij hebben 3 zoons, 3 schoondochters en 1 kleindochter. In mijn vrije tijd speel ik saxofoon bij een klein saxofoonorkest.

0512-384060
Eric Siegers

Eric Siegers

Mobiliteitsexpert

Eric Siegers

Mobiliteitsexpert
06-55553368 Connect op LinkedIn
Esther Moorlag

Esther Moorlag

Financieel Medewerker

Esther Moorlag

Financieel Medewerker

Ik ben inmiddels alweer zo’n 12 jaar werkzaam bij Friesland Lease. Ik werk vier ochtenden met veel plezier als receptioniste in een team dat bestaat uit drie personen.

Ik ben gedreven, sociaal en vind het erg leuk om mensen te helpen. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand kan betekenen. Het leuke aan de functie van receptioniste is dat je veel contact met mensen hebt. Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie.

Het bijzondere van Friesland Lease is dat we met een ontzettend leuke groep mensen werken met dezelfde doelstelling. Iedereen levert vanuit zijn of haar functie een bijdrage met als doel onze klanten te helpen en te bouwen aan een duurzame relatie. Zorgeloos zakelijk rijden!

Graag draag ik ook in de toekomst mijn steentje hierin weer bij!

 

0512 748 242
Gideon de Wit

Gideon de Wit

Mobiliteitsadviseur

Gideon de Wit

Mobiliteitsadviseur
0512-384060
Gilbert Hageman

Gilbert Hageman

Manager Business Improvement and Innovation & MT-lid

Gilbert Hageman

Manager Business Improvement and Innovation & MT-lid

Sinds april 2016 mag ik in diverse rollen werkzaam zijn binnen Friesland Lease en Leasefiets. Na het opzetten van Privé Lease voor auto en fiets heb ik mij gericht op het optimaliseren van de klantreis in een nieuw leasesysteem, waarbij de uitgangspunten altijd de klant- en leveranciersbeleving zijn. Na afronding van dit traject ben ik sinds mei 2020 eindverantwoordelijk voor Leasefiets. Deze snel groeiende tak binnen Friesland Lease richt zich op vitale mobiliteit voor particulieren, zakelijke klanten, deelfiets plannen, bezorgers, binnenstedelijk vervoer en andere nieuwe vervoersvormen. Met ons enthousiaste Leasefiets team bestaande uit lease-, fiets-, en klantspecialisten streven we dagelijks naar de beste klant- en leveranciersbeleving.

Buiten werktijd ben ik graag met mijn vrouw, twee tienerdochters en onze labrador. We varen graag in onze boot vanaf ons huis en ben ik actief als coach van het hockeyteam van een van onze dochters.

 

0512-748277 Connect op LinkedIn
Hellen van der Veen

Hellen van der Veen

Financieel Medewerker

Hellen van der Veen

Financieel Medewerker

In 2000 ben ik bij Friesland Lease BV begonnen als receptioniste. Momenteel ben ik al weer een aantal jaren werkzaam op de afdeling administratie. Hier hou ik me onder andere bezig met het verwerken van de boetes voor de lease auto’s.

0512-384074
Hendrik Keizer

Hendrik Keizer

Medewerker Binnendienst

Hendrik Keizer

Medewerker Binnendienst
Hendrika Overzet

Hendrika Overzet

Medewerker Binnendienst Leasefiets

Hendrika Overzet

Medewerker Binnendienst Leasefiets

Hoi, ik ben Hendrika Overzet en sinds augustus 2021 werkzaam bij deze leuke werkgever. Ik heb 32 jaar bij de Rabobank gewerkt en nu dus bij Friesland lease. Eerst bij de receptie en sinds januari bij de binnendienst van Leasefiets. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Leuk werk en, niet onbelangrijk, ontzettend leuke collega’s.

Als binnendienst medewerker verstuur ik onder andere de contracten, bestel de fietsen en beantwoord vragen van klanten die binnenkomen via de mail of telefoon. Heel afwisselend en daardoor leuk om te doen.

0512-384060 Connect op LinkedIn
Henk Bos

Henk Bos

Verkoop & Re-marketing Leasefiets

Henk Bos

Verkoop & Re-marketing Leasefiets

Mijn naam is Henk Bos en ik geboren en getogen in Drachten. Per 1 oktober 2016 ben ik werkzaam als Leasefiets adviseur bij Friesland Lease.

De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote tweewielerzaak in Friesland. Dat geeft misschien al aan dat fietsen mijn grote passie is. Al vanaf jonge leeftijd ben ik mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen op de racefiets en de mountainbike. Daarnaast blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een gedegen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

0512-748211 Connect op LinkedIn
Hilbrand de Weert

Hilbrand de Weert

Mobiliteitsadviseur

Hilbrand de Weert

Mobiliteitsadviseur
0512-384060 Connect op LinkedIn
Hilde Blom

Hilde Blom

Teamleider Berijdersservice en Contractbeheer

Hilde Blom

Teamleider Berijdersservice en Contractbeheer

Even voorstellen: Mijn naam is Hilde Blom. Geboren en opgegroeid in Drachten. Sinds januari 2020 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease. De sfeer tussen collega’s onderling en het familiegevoel binnen dit bedrijf, zorgden ervoor dat ik me al snel thuis voelde.

Als binnendienst medewerker heb ik veel contact met klanten. Na zeven jaar ervaring als medewerker in de horeca, weet ik dat persoonlijke aandacht hét verschil kan maken. Ik hoop dat onze klanten dit herkennen en ook zo mogen ervaren in het contact met mij en mijn collega’s van Leasefiets.

0512-384060 Connect op LinkedIn
Hoite Schaap

Hoite Schaap

Mobiliteitsadviseur

Hoite Schaap

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Hoite Schaap, geboren en getogen in het Friese dorp Akkrum. Sinds mijn studententijd ben ik nog altijd woonachtig in het altijd gezellige Groningen. In mijn vrije tijd ben ik het liefst sportief bezig. Tennis is hierbij mijn favoriete bezigheid.

Na mijn studie Marketing te hebben afgerond ben ik in februari 2020 begonnen als Leaseadviseur bij Friesland Lease. Een functie waarin ik mijn servicegerichte en commerciële karakter perfect toe kan passen in de gevarieerde werkzaamheden.

Met erg veel plezier ben ik iedere dag werkzaam bij dit bedrijf wat zich kenmerkt door betrokken collega’s, een prettige werksfeer en nuchtere instelling.

0512-384063 Connect op LinkedIn
Huub Klijnsma

Huub Klijnsma

Mobiliteitsexpert

Huub Klijnsma

Mobiliteitsexpert

Begin 2022 ben ik gestart met mijn werkzaamheden bij Friesland Lease als Mobiliteitsexpert, anders vertaald accountmanager buitendienst. Eerder al rondde ik mijn afstudeerperiode (Commerciële Economie) succesvol af bij Friesland Lease. Ik besloot eerst mijn vleugels uit te slaan in de bezorgbranche en de signings/reclamebranche, een buitendienstfunctie, maar besloot toch terug te komen bij Friesland Lease.

Ik woon op mezelf in het allermooiste Stiens. Hier voetbal ik op zaterdag sinds mijn 17e voor het 1e elftal van S.C. Stiens en daarnaast speel ik nog in de zaal bij ZVV Avanti 1. Deze hobby combineer ik vaak met een andere; gezellig een biertje doen met mijn (voetbal)maten in de kantine, waarna de weg naar de binnenstad in Leeuwarden ook met enig regelmaat wordt bewandeld. Dit kan uiteraard alleen wanneer Cambuur vrij is, anders ben ik namelijk altijd in het stadion te vinden. Verder ben ik een verwend vakantieman, wat terug te zien is in een jaarlijkse wintersporttrip, reizen in/of buiten Europa en weekendjes weg.

Het vak sales heeft mij altijd getrokken, ik krijg energie van het voortdurend in contact staan met relaties. Onderscheid tussen nieuwe of bestaande relaties maak ik hierbij niet. Deze energie vertaalt zich dan vaak naar een lach en dat is ook de manier waarop ik graag op pad ga! Gezamenlijk kijk ik graag naar oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken, even bellen?

06-55375051 Connect op LinkedIn
Hylke van der Meer

Hylke van der Meer

Mobiliteitsexpert

Hylke van der Meer

Mobiliteitsexpert

Mijn naam is Hylke van der Meer. Ik kom uit Drachten en per april 2018 ben ik werkzaam als Specialist Leasefiets bij Friesland Lease.

Sinds mijn 15e ben ik al werkzaam in de fietsenbranche. Eerst begonnen met een vakantiebaantje wat met de jaren is uitgegroeid tot monteur en verkoper van fietsen. Als Nederlander fiets ik natuurlijk veel, ook op sportief gebied! Al vanaf een jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen voor het schaatsen en doe ik zomers aan wielrennen. De nieuwste technieken en grote veranderingen in de wielerbranche volg ik altijd op de voet. Fascinerend vind ik het!

Met mijn uitgebreide kennis en ervaringen in de fietsenbranche kan ik u een goed advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

0512-748212 Connect op LinkedIn
Inne van der Meulen

Inne van der Meulen

Remarketing Manager

Inne van der Meulen

Remarketing Manager

Mijn naam is Inne van der Meulen ik ben woonachtig in Oentsjerk waar ik ook geboren en getogen ben. Na ruim 12 jaar actief te zijn geweest als verkoopadviseur bij verschillende autobedrijven in Friesland was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Na een kleine uitstap naar de afvalwereld kwam de functie als Leaseadviseur op mijn pad. Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij Friesland lease als Leaseadviseur en dit voelde direct als thuis komen. Met mijn ervaring in de autowereld help ik u graag met uw (duurzame) mobiliteitsoplossing!

06 55553372 Connect op LinkedIn
Iris Roufs

Iris Roufs

Medewerker Binnendienst

Iris Roufs

Medewerker Binnendienst

Joe! Even voorstellen, ik ben Iris en sinds 2021 ben ik werkzaam bij Friesland Lease.
In de afgelopen tijd heb ik verschillende afdelingen mogen verstreken. Uiteindelijk ben ik inmiddels gesetteld bij de binnendienst, waar we met een leuk team zorgen dat auto’s verantwoord de weg op kunnen. We willen een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken.

De fijne werksfeer en gezellige collega’s geven daarnaast een goed gevoel om naar het werk te gaan.

Voordat ik bij Friesland Lease kwam heb ik de meeste tijd doorgebracht in de horeca, ook als ondernemer. Dit heb ik met veel plezier gedaan.

Jacob van Dijk

Jacob van Dijk

Teamleider ROB

Jacob van Dijk

Teamleider ROB

Mijn naam is Jacob en inmiddels ben ik alweer 26 jaar actief in de mobiliteitsbranche. Op 2 november 1992 begon ik als aftersales-medewerker/serviceadviseur bij Autoland Van den Brug te Drachten. Na 10 jaar werkplezier bij de Volkswagen- en Audi-dealer, ben ik het laatste jaar werkzaam geweest als servicemanager bij Audi. Op 1 maart 2003 ben ik bij Friesland Lease begonnen als wagenparkbeheerder. Een veelzijdige en uitdagende baan bij een commerciële en dienstverlenende organisatie. Wat voorop staat is luisteren naar de wensen van de klant, om voor elke vraag een passende oplossing te kunnen bieden.

In mijn vrije tijd coach ik het hockeyteam waar mijn dochter in speelt bij De Graspiepers. Zelf probeer ik mijn conditie op peil te houden met trimhockey, hardlopen en fitness.

0512-384060 Connect op LinkedIn
Jaimy Zantvoord

Jaimy Zantvoord

Schoonmaakmedewerker Verhuur

Jaimy Zantvoord

Schoonmaakmedewerker Verhuur
0512-384060
Jan Baljeu

Jan Baljeu

Algemeen Directeur

Jan Baljeu

Algemeen Directeur

Ik voel me bevoorrecht om aan zo’n mooi en energiek bedrijf leiding te mogen geven. Aan prettige en betrouwbare mensen die zich buitengewoon betrokken voelen bij alles wat we doen voor onze klanten. Dat maakt het gemakkelijk om ruimte te geven aan onze medewerkers om zelf te ondernemen. Wij zijn afgelopen jaren in staat geweest om met elkaar de benodigde veranderingen door te voeren en ondanks onze nuchtere instelling voorop te lopen in de nieuwe en duurzame ontwikkelingen op mobiliteitsgebied.

Hiermee hebben wij de afgelopen jaren prachtige prestaties neergezet. Het geeft mij veel energie om te zien hoe onze mensen met nieuwe ontwikkelingen aan de slag gaan. Zonder mooie praatjes gewoon de zaken regelen voor onze klanten.

Naast mijn drukke werkzaamheden en vele avonden met leuke zakelijke verplichtingen, zoek ik ontspanning in sport. Ik ben ervan overtuigd dat je beter kan functioneren als je gezond en fit bent. Ik ben dan ook vaak te zien op de mountainbike, racefiets of aan het hardlopen. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk en zou ik graag meer tijd hebben om te tennissen, golfen of kitesurfen, maar dat lukt me nog niet echt.

Ik ben een supertrotse vader van twee prachtige dochters en in de weekenden sta ik vaak langs het voetbalveld om mijn zoon aan te moedigen. Ook ben ik opa van twee fantastische kleindochters.

0512-748287 Connect op LinkedIn
Jan Lieuwe Wijbenga

Jan Lieuwe Wijbenga

Financieel Directeur

Jan Lieuwe Wijbenga

Financieel Directeur

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Friesland Lease. De omschakeling van denken in auto’s naar mobiliteitsoplossingen is één van de grote veranderingen geweest. Toch is in al die jaren de “no-nonsense” instelling altijd aanwezig gebleven bij Friesland Lease.

We doen wat we zeggen, dat maakt Friesland Lease uniek en onderscheidend.

Van de koeien naar de heilige koeien, zo omschrijf ik mijn carrièreswitch. Ik heb een agrarische opleiding gevolgd voordat ik de financiële man van Friesland Lease werd.

Heb je financiële vragen of wil je graag wat weten over koeien? Dan kun je bij mij terecht, ik zeg altijd: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.‘

0512-384078 Connect op LinkedIn
Jan-Ruurd Koopmans

Jan-Ruurd Koopmans

Mobiliteitsadviseur

Jan-Ruurd Koopmans

Mobiliteitsadviseur
0512-748202
Janet Aans

Janet Aans

Senior Verhuurmedewerker

Janet Aans

Senior Verhuurmedewerker

Na mijn schooltijd ben ik bij Friesland Lease aan de slag gegaan als receptioniste. Friesland Lease was toen nog kleinschalig en daarom ondersteunde ik ook de afdeling administratie. Inmiddels is Friesland Lease enorm gegroeid en ben ik alweer jaren werkzaam bij de afdeling Verhuur.

Bij Friesland Huur probeer ik samen met mijn collega’s zowel de zakelijke als particuliere klant zo goed mogelijk in zijn of haar mobiliteitsbehoefte te voorzien. Wij denken graag met u mee en zijn zeer flexibel. Mede door onze haal- en brengservice proberen wij de klant optimaal te bedienen. De omgang met mensen en de prettige werksfeer maakt het dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezinnetje, we gaan er graag op uit. Verder zijn paarden mijn grote passie. Ik heb zelf drie paarden en ik ben redelijk fanatiek, wat ook de nodige vrije tijd in beslag neemt.

0512-748298
Jans Sluiter

Jans Sluiter

Hiker

Jans Sluiter

Hiker

Sinds juli 2009 werk in na mijn pensionering als Hiker bij Friesland Huur. Voorheen was ik accountmanager bij Ahold grootverbruik. Autorijden doe ik graag en dat mag ik nu 3 dagen per week met veel plezier doen.

Mijn hobby is modelbouw. Zo maak ik scheepsmodellen die op afstand bestuurd worden. In de zomer varen we in clubverband op evenementen en vast op de eerste zondag van de maand op de Naturij in Drachten.

0512-384080 Connect op LinkedIn
Janus van Rijszen

Janus van Rijszen

Verhuurmedewerker

Janus van Rijszen

Verhuurmedewerker
0512-384060
Jeroen Louwsma

Jeroen Louwsma

Teamleider Privé Lease

Jeroen Louwsma

Teamleider Privé Lease

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Jeroen Louwsma en ik ben sinds januari 2018 werkzaam bij Friesland Lease als Privé Leaseadviseur. Na de opleiding Commerciële Economie ben ik begonnen met werken in de consumentenelektronica. In deze branche ben ik ruim 10 jaar actief geweest in zowel de binnen- als buitendienst.

Als Privé Leaseadviseur binnen Friesland Lease houd ik mij voornamelijk bezig met het begeleiden van de klant tijdens de gehele klantreis. Ook onderhoud ik het contact met de dealers en met EDR (kredietcheckbureau). Een veelzijdige functie waar ik veel energie van krijg. Het leveren van zoveel mogelijk meerwaarde voor de klant als voor Friesland Lease staat bij mij hoog in het vaandel!

In mijn vrije tijd mag ik graag sporten, ben ik coach van m’n zoons voetbalteam en speel ik muziek in een sambaband. Ook volg ik graag het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen op het gebied van Privé Lease.

Dus wilt u meer weten over de + van Privé Lease bij Friesland Lease? Dan ga ik graag vrijblijvend met u in gesprek en informeer u naar de mogelijkheden.

0512-748292 Connect op LinkedIn
Jorrit Wijbenga

Jorrit Wijbenga

Mobiliteitsadviseur

Jorrit Wijbenga

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Jorrit Wijbenga. Ik ben geboren en getogen in Sneek. Per 1 september 2021 ben ik werkzaam als Leasefiets adviseur voor de zakelijke markt.

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk sales werkzaamheden verricht bij verschillende bedrijven. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Friesland Lease! Ik haal energie uit persoonlijk contact met mensen, afwisselende werkzaamheden en een prettige werksfeer. Dit heb ik tot nu toe al mogen ervaren! Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en leuke dingen doen met familie/vrienden.

0512-384060 Connect op LinkedIn
Judith van Basten

Judith van Basten

Receptioniste

Judith van Basten

Receptioniste

Sinds april 2019 ben ik werkzaam in dit superleuke bedrijf. Het mooie aan deze functie is het veelvuldige klantencontact, zowel persoonlijk, als telefonisch. Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie en dat beschouw ik als een voorrecht. Ik vind het geweldig om iets voor iemand te kunnen betekenen en om, samen met een gezellige groep collega’s, te werken aan een duurzame relatie met onze klanten en ze te helpen met alles op het gebied van mobiliteit.

In de weekenden ben ik veel te vinden op de hockeyvelden, waar mijn beide dochters hun sport van hebben gemaakt. Verder word ik heel blij van gezellig samenzijn met familie en vrienden, onder het genot van een lekker hapje/drankje. Bij mooi weer gaan we met ons gezin graag het water op met onze boot.

0512-384060 Connect op LinkedIn
Jurjan van Zanden

Jurjan van Zanden

Kredietbeoordelaar

Jurjan van Zanden

Kredietbeoordelaar
0512-748231
Jurjen Draijer

Jurjen Draijer

Mobiliteitsadviseur

Jurjen Draijer

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Jurjen Draijer en ik woon in Joure samen met mijn vriendin en dochter. Sinds 2005 ben ik in dienst bij Friesland Lease als Medewerker Binnendienst, vanaf 1 maart 2019 ben ik werkzaam als Leaseadviseur. Als u op zoek bent naar passende offerte voor uw mobiliteitsvraag, neem dan gerust contact met mij op.

In mijn vrije tijd heb ik één grote passie die ik nog steeds met veel plezier beoefen, en dat is voetbal. Ik speel in een vriendenteam bij de SC Joure, en ik ben ook leider van dit elftal. Het regelen van zaken is voor mij dus zowel zakelijk als privé niet onbekend.

0512-384085 Connect op LinkedIn
Klaas Talsma

Klaas Talsma

Specialist Schade & Techniek

Klaas Talsma

Specialist Schade & Techniek
0512-384060
Klaske de Haan

Klaske de Haan

Receptioniste

Klaske de Haan

Receptioniste

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Friesland Lease en zorg ik ervoor dat klanten en gasten zich welkom voelen bij Friesland Lease, zowel aan de telefoon als aan de balie. Daarnaast verricht ik administratieve werkzaamheden en regel ik de postverwerking.

De combinatie van deze werkzaamheden en een fijne werksfeer zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar m’n werk ga.

0512-384060
Lars Dekker

Lars Dekker

Mobiliteitsexpert

Lars Dekker

Mobiliteitsexpert

Ik ben begonnen bij Friesland Lease / Leasefiets als stagiair via het Instituut voor de Autohandel (IVA Driebergen). In maart 2016 heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Friesland Lease te blijven werken als Leaseadviseur en Leasefiets Specialist, een commerciële binnendienst functie.

In 2016 begon onze Leasefiets tak zo groot te worden dat de werkzaamheden niet meer te combineren waren met de autolease tak. Dit was de reden dat er een Leasefiets Team opgericht werd. Inmiddels hebben we meer dan 16.000 Leasefietsen op de weg en werken er 20 FTE bij het Leasefiets Team. Zelf ben ik in 2018 doorgegroeid naar een buitendienst functie als Mobiliteitsexpert met als specialisaties; mobiliteitsoplossingen in het binnenstedelijk vervoer en fleetsales.

Ik ben woonachtig in Burgum met mijn vrouw en trotse vader van onze dochter Lize. Op het moment van schrijven zijn wij in blijde verwachting van een tweede dochter. Verder houd ik ervan om in mijn vrije tijd lekker naar de sportschool te gaan, te hardlopen en af en toe te mountainbiken.

Mocht u interesse hebben in een van onze mobiliteitsoplossingen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

06-15197675 Connect op LinkedIn
Lianne de Jong

Lianne de Jong

Mobiliteitsadviseur

Lianne de Jong

Mobiliteitsadviseur

Even voorstellen! Mijn naam is Lianne de Jong, woonachtig in Drachten en sinds augustus 2023 ben ik werkzaam voor Leasefiets. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de verkoop van verschillende producten en diensten, het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden bij Leasefiets. Je kan bij mij terecht voor een privé Leasefiets op maandag, dinsdag en vrijdag. Ik bied graag goede oplossingen, een luisterend oor en natuurlijk: Een mooie fiets. Neem vooral contact op, als ik je daarmee van dienst kan zijn.

0883043100 Connect op LinkedIn
Linda Bosma – Frieso

Linda Bosma – Frieso

Medewerker Binnendienst

Linda Bosma – Frieso

Medewerker Binnendienst
Lysanne de Vries

Lysanne de Vries

Mobiliteitsadviseur

Lysanne de Vries

Mobiliteitsadviseur
0512-748214 Connect op LinkedIn
Maaike Praamstra

Maaike Praamstra

HR Manager

Maaike Praamstra

HR Manager

Welkom, leuk dat je op mijn naam klikt! Mijn naam is Maaike Praamstra, geboren en getogen in Drachten en binnen Friesland Lease vervul ik de rol van HR Manager. De wereld van werk verandert ingrijpend, en ook de lease wereld kent buitengewoon bijzondere jaren. De toekomst van werk is een uitdaging, niet alleen voor werkgevers maar ook voor de samenleving. Ik mag met veel plezier Friesland Lease adviseren en helpen bij hun HR processen, om ons in een ideale positie te brengen om kansen in de nabije toekomst aan te grijpen.

Ik ben met trots onderdeel van Friesland Lease. Bij Friesland Lease krijg je veel ruimte om te “ondernemen”, als ex-ondernemer is dit een onderdeel in mijn werk waar ik blij van word. Daarnaast zijn we innovatief en duurzaam, wat je in veel aspecten terug ziet en waar ik met veel plezier aan mee werk.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie en vrienden, lees ik graag een goed boek of rijd ik een mooie route op mijn motor.

0512-38 40 60 Connect op LinkedIn
Maarten van Binsbergen

Maarten van Binsbergen

Technisch Specialist Leasefiets

Maarten van Binsbergen

Technisch Specialist Leasefiets

Mijn naam is Maarten van Binsbergen, geboren en getogen in Dieren, maar in 2018 verhuisd naar Friesland. Sinds begin 2020 ben ik werkzaam als technisch specialist voor Friesland Lease. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende tweewielerzaken waar ik veel kennis en ervaring op heb gedaan.

Ondertussen ben ik alweer een tijdje werkzaam binnen het team. De diversiteit, persoonlijk contact en hulpvragen die klanten hebben maken dat ik het ontzettend naar mijn zin heb. Ook ervaar ik de werksfeer als zeer prettig en ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk!

Heeft u een hulpvraag? Samen werken we aan echte oplossingen!

0512-748208 Connect op LinkedIn
Madelon Dekker

Madelon Dekker

Medewerker Binnendienst Leasefiets

Madelon Dekker

Medewerker Binnendienst Leasefiets

Hallo, ik ben Madelon Dekker. Geboren in Flevoland en in 2010 verhuist naar Friesland.
Sinds eind augustus 2021 werk ik bij Friesland lease op de afdeling Leasefiets binnendienst. Ik was op zoek naar meer afwisseling, en toen ik de vacature binnendienst medewerker voorbij zag komen werd ik gelijk enthousiast. De afwisseling in het werk, het team en Friesland Lease zelf zorgde ervoor dat ik mij al snel op mijn plek voelde.

Binnen Friesland Lease hoop ik lang mijn steentje bij te kunnen dragen aan goed contact met onze klanten en een soepel verloop van het hele proces van het leasen van een fiets. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om erop uit te gaan, lekker een dagje weg bijvoorbeeld. Maar af en toe een dagje niks is natuurlijk ook fijn.

0512-748210 Connect op LinkedIn
Maikel Spoelstra

Maikel Spoelstra

Mobiliteitsadviseur

Maikel Spoelstra

Mobiliteitsadviseur
0512-384060
Marcel Hollen

Marcel Hollen

Mobiliteitsexpert

Marcel Hollen

Mobiliteitsexpert

Sinds 1 november 2008 werk ik met ontzettend veel plezier bij Friesland Lease.

Samen met mijn enthousiaste collega’s zet ik me iedere dag weer volledig in voor onze klanten. Door ons enthousiasme, de vrijheid en zelfstandige manier van werken zien wij onze klantenkring steeds groter worden.

Als accountmanager kom ik graag bij mijn klanten en geef samen met mijn collega’s de beste adviezen en service op autoleasebeleid. Onze werkwijze met klantenteams, flexibiliteit en korte communicatielijnen wordt zeer gewaardeerd door mijn klanten. Daarnaast past het aanbieden van steeds duurzamere mobiliteit goed bij mij.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de autoleasebranche en in mijn vrije tijd loop ik graag een paar kilometer hard en stap af en toe op de mountainbike. Ik ben zeer geïnteresseerd in auto’s en de ontwikkelingen in de autobranche, dus bij Friesland lease zit ik helemaal op mijn plek! Ik zie mijn werk dan ook als hobby en hoop nog lang deel uit te mogen maken van dit team!

0512-384061 Connect op LinkedIn
Marco Biegel

Marco Biegel

Mobiliteitsadviseur

Marco Biegel

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Marco Biegel, geboren en getogen in Akkrum, maar sinds een paar maandjes woonachtig in Leeuwarden. Na 3 jaar in de Retail branche te hebben gewerkt ben ik sinds mei 2022 met veel plezier werkzaam bij Friesland Lease, wat ik combineer met een hbo-studie.

In mijn vrije tijd voetbal ik in het eerste elftal van FVC en spendeer ik graag tijd met mijn vrienden. Ook fitness ik graag en sla ik graag een balletje tijdens een potje padel. Ik kijk er erg naar uit om mezelf de komende tijd bij Friesland Lease te mogen ontwikkelen!

0512-748261 Connect op LinkedIn
Margo Mulder

Margo Mulder

Marketing en Communicatie

Margo Mulder

Marketing en Communicatie

Als onderdeel van het marketing en communicatieteam kan ik natuurlijk niet achterblijven met mijn verhaal. Mijn naam is Margo en ik ben een geboren en getogen Friezin.

In maart 2021 stapte ik bij Friesland Lease en Leasefiets binnen om het verlof van een collega op te vangen. De diversiteit, kansen, collega’s en de toekomstdromen van het bedrijf zorgden ervoor dat ik na deze periode besloot om hier te blijven en samen verder te groeien. De kennis en vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb opgedaan vanuit mijn opleiding Media & Entertainment Management, en ervaring bij onder anderen Veiligheidsregio Fryslân en Omrop Fryslân neem ik mee in mijn taken hier bij Friesland Lease. Ja, je zou bijna denken dat ik bedrijven uitzoek die ‘Fryslân’ of ‘Friesland’ in hun naam hebben zitten, maar dat valt reuze mee 😉
 
Nog wat in onnodige feiten: mijn lievelingskleur is blauw, favoriete dag van de week is dinsdag, ik ben een echt buitenmens, houd van lekker eten en drink mijn koffie zwart. Verder ben ik verbonden aan de UNIS Flyers, ben ik sociaal aangelegd, kan ik zeer goed ritme volgen en ben ik vaak op onmogelijke tijden met mijn camera op pad.  

That’s it, oant sjen!  

06-55375131 Connect op LinkedIn
Marieke Akkerman

Marieke Akkerman

Marieke Akkerman

Marieke Veldkamp

Marieke Veldkamp

Mobiliteitsexpert

Marieke Veldkamp

Mobiliteitsexpert

Sindskort mag ik onderdeel zijn van dit team bij Leasefiets. Het is een jong, professioneel, vooruitstrevend team waar vooral veel kennis van de leasemarkt zit. Met mijn dik 20 jaar ervaring in de fietsenbranche hoop ik hierop een mooie aanvulling te zijn. Ik heb hiervoor gewerkt bij Accell Nederland en daar veel kennis op gedaan over het product fiets en de branche op zich. Daarna nog een paar jaar mogen werken bij Cyclovriend en daar vooral de markt leren kennen van uit de ogen van de retailer en de consument.

Ik zie nu een mooie ontwikkeling dat steeds meer bedrijven de fiets zien als de mobiliteitsoplossing. Wij geven hierover dan ook graag advies over bijvoorbeeld het inzetten van een cargobike, deelfiets, bezorgfiets. En natuurlijk de fiets van de zaak wat ook ingezet kan worden voor woon- en werkverkeer. Daarnaast faciliteren wij ook privé lease en werken wij nauw samen met de vakhandel, want zij kunnen goed advies geven over het soort fiets wat bij u als consument past. Al met al een mooi bedrijf om voor te werken.

Ik woon met mijn gezin in Akkrum/ Nes en mag ik graag een rondje hardlopen in mijn vrije tijd. Verder sta ik veel langs de kant bij het voetbalveld om naar mijn jongens te kijken.

Heeft u vragen over alles wat met leasen en de fiets te maken heeft neem dan snel contact met ons op!

0883043100 Connect op LinkedIn
Mario Dekker

Mario Dekker

Salesmanager & MT-lid

Mario Dekker

Salesmanager & MT-lid

Sinds juli 1999 ben ik werkzaam bij de beste en gezelligste leasemaatschappij van Nederland. In mijn jaren bij Friesland Lease heb ik diverse functies mogen vervullen (commerciële binnendienst, leaseadviseur, accountmanager). Op dit moment ben ik werkzaam als Salesmanager. Dankzij de kennis die ik in de diverse functies heb opgedaan weet ik exact wat er nodig is om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat zij zorgeloos gebruik kunnen maken van de door hun gewenste mobiliteit.

Het samen met de klant invulling geven aan de door hun gewenste mobiliteitsbehoefte en het op de hoogte zijn van de gemaakte afspraken tussen klant en Friesland Lease zijn zaken die mij enorm aanspreken. Het gezamenlijk, met de collega’s die op “de basis” aanwezig zijn, verzorgen van de mobiliteit voor onze klanten door middel van heldere afspraken, met vaste contactpersonen, zorgt voor een goede sfeer tussen klant en Friesland Lease.

Een duurzame invulling geven aan de mobiliteitsbehoefte zit in ons DNA, zo lopen wij al jarenlang voorop in het ontdekken en ervaren van duurzame mobiliteitsoplossingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan alternatieve brandstofsoorten, zoals aardgas/groengas, blauwe diesel, 100% elektrische auto’s, auto’s op waterstof, leasefiets etc.

Ik vind het fantastisch dat er zo veel klanten vertrouwen hebben in Friesland Lease en de mobiliteitsbehoefte samen met ons invullen!

Ik ben woonachtig in Drachten, samen met mijn vrouw en twee prachtige dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief en competitief bezig, maar ook een stuk gezelligheid vind ik erg belangrijk. Na jarenlang zelf gevoetbald te hebben ben ik sinds een aantal jaren overgestapt naar tennissen (competitieverband), mountainbiken (hobby) en zo nu en dan sla ik nog een balletje op de golfbaan (hobby).

0512-384069 Connect op LinkedIn
Marjanne Baron

Marjanne Baron

Medewerker Binnendienst & Berijdersservice

Marjanne Baron

Medewerker Binnendienst & Berijdersservice
0512-748288
Marjolein Tromp

Marjolein Tromp

Managementassistente

Marjolein Tromp

Managementassistente
0512-384065 Connect op LinkedIn
Mark Veninga

Mark Veninga

Mobiliteitsexpert

Mark Veninga

Mobiliteitsexpert

Ik zet me in voor langdurige relaties en streef ernaar de beste mobiliteitsoplossingen voor mijn klanten te vinden.

Met ruim 25 jaar werkervaring in verschillende functies binnen de automotive sector, ben ik inmiddels een oude rot in het vak.
Mijn werkwijze kun je typeren als klantgericht. Ik denk proactief mee en bied op maat gemaakte oplossingen voor diverse mobiliteitsvraagstukken.
Dit geldt zowel voor klanten met 1 auto als voor bedrijven met een uitgebreid wagenpark.
Naast het beheer en uitbreiding van mijn klantenportefeuille, ben ik binnen Friesland Lease lid van de calculatieteams voor restwaarden en onderhoudscijfers.
Marktontwikkelingen volg ik op de voet.

Ook het opzetten van deelauto projecten bij onder andere energiecorporaties en bedrijventerreinen behoort tot mijn werkzaamheden.

Ik ben woonachtig in Leeuwarden en mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw en twee kinderen.
Daarnaast bezoek ik regelmatig voetbalwedstrijden met mijn zoon en ben ik ook vaak op de padelbaan te vinden.

Ik kom graag met u in contact. Bel of mail mij gerust bij mobiliteitsvraagstukken.

06 25 56 44 18
Martin Pama

Martin Pama

Mobiliteitsexpert

Martin Pama

Mobiliteitsexpert

“Een band opbouwen met je klanten, samen de beste maatoplossing zoeken”

Ik beschouw mezelf als een optimist die graag met klanten meedenkt en vooral voldoening haalt uit het vinden naar de juiste oplossingen op gebied van vraagstukken rondom zijn of haar wagenpark. Als dat lukt, is mijn dag weer goed..

Ik werk sinds 2005 bij Friesland Lease als senior accountmanager in de buitendienst, oftewel, mobiliteitsexpert. Het beheer van de steeds groter wordende klantenportefeuille, samen met twee ondersteunende collega’s op de binnendienst, en de diversiteit die dat met zich meebrengt, maakt dat het werk boeiend en uitdagend blijft. Ik ben blij dat Friesland Lease ons daarbij de ruimte en faciliteiten biedt om onszelf daarin verder te blijven ontwikkelen.

Mijn achtergrond zit in de Noordelijke autowereld. Na mijn opleiding aan de havo en de Business school in Driebergen en na het vervullen van mijn dienstplicht, ben ik begonnen te werken bij dealerbedrijven in Groningen en Drenthe. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de autolease branche. Werken bij Friesland Lease voelt nog steeds aan als een warme deken met enthousiaste collega’s en twee zeer degelijke aandeelhouders, iets wat ik heel belangrijk vindt.

Naast mijn werk blijft er gelukkig ook nog tijd over voor hobby’s. Ik ben inmiddels ruim 25 jaar werkzaam bij de Brandweer in Assen als bevelvoerder en sinds 2015 aangesteld als ploegchef. Ook rij ik motor (Helaas te weinig) en ben eigenaar van een 30 Voets kajuitzeiljacht waarmee ik bij mooi weer graag het ruime sop kies op de Friese binnenwateren. Verder ben ik trotse vader van twee gezonde jongens en heb een fijne relatie met mijn vriendin die ook werkzaam is bij een (concu)collega-leasemaatschappij. En nee, we praten er thuis niet te veel over… Al met al duurt voor mij de dag soms veel te kort.

Bij Friesland Lease vind je nog steeds de no-nonsense mentaliteit, doen wat je zegt en nakomen wat je belooft. Dat past bij mij. Regionale betrokkenheid met faciliteiten van grote aandeelhouders, dat maakt ons onderscheidend. Pionierend op het gebied van duurzame mobiliteit, ook echt voorop lopen met het inzetten van duurzame vervoersmiddelen zoals elektrische voertuigen of voertuigen op waterstof, fietsen en Last Mile delivery oplossingen, niet alleen roepen, maar ook echt doen! Dat houdt het werken bij Friesland Lease boeiend.

0512-384083 Connect op LinkedIn
Marvin Hebbink

Marvin Hebbink

Teamleider Klantenteam Auto

Marvin Hebbink

Teamleider Klantenteam Auto

Even voorstellen. Mijn naam is Marvin Hebbink, 43 jaar en woonachtig in Drachten. Ik ben getrouwd en vader van twee zoons. Inmiddels ben ik bijna 15 jaar werkzaam bij Friesland Lease, op dit moment in de functie van teamleider Binnendienst.

In de zomer van 2004 ben ik bij Friesland Lease begonnen als Commerciële Binnendienst medewerker. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar de functie van leaseadviseur en ben daarna een nieuwe uitdaging aangegaan in mijn huidige functie. Voorafgaand aan mijn loopbaan bij Friesland Lease was ik actief in de pensioenwereld waarbij ik mij de laatste jaren bezig hield met het berekenen en aankopen van het pensioen van de aflopende pensioen- en lijfrenteverzekeringen.

Van nature ben ik een rustig en betrouwbaar persoon. Ik ga graag georganiseerd te werk en onderzoek alle mogelijkheden om zo het beste resultaat voor onze relaties te realiseren. Op deze manier streef ik ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn jongens. Daarnaast ben ik actief als trainer en/of leider bij de voetbal van mijn jongens. Verder ben ik een sportliefhebber, tennis Ik zelf en ben een trouwe supporter van Donar.

Friesland Lease is een flexibele organisatie voor zowel haar relaties als haar eigen mensen. Ik waardeer met name de zelfstandigheid die je krijgt als werknemer om je functie uit te oefenen, hierdoor kun je je creativiteit kwijt in je werkzaamheden en beslissingen.
Samen met mijn sympathieke en enthousiaste collega’s werk ik dan ook met veel plezier bij Friesland Lease.

0512-384071 Connect op LinkedIn
Mathijs Mug

Mathijs Mug

Manager Operations & MT-lid

Mathijs Mug

Manager Operations & MT-lid

In 2007 ben ik gestart met de studie Bedrijfskunde in Groningen, met als doel na deze studie een baan te vinden waarmee ik mijn passie voor auto’s kon combineren. In 2011 ben ik afgestudeerd en begonnen in de autoleasebranche. Sinds april 2019 maak ik trots deel uit van het prachtige bedrijf Friesland Lease.

Mijn werkzaamheden bij Friesland Lease zijn voornamelijk intern, voor mijn functie als Manager Operations ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Reparatie, Onderhoud en Banden, Schade, Inkoop, Occasion Lease, Verhuur en Privé Lease. Ondanks dat ik intern georiënteerd ben, haal ik ook veel voldoening uit contact met onze klanten. Friesland Lease is een vooruitstrevende organisatie in mobiliteit, maar ook een goede werkgever met de focus op vitaliteit.

Ik woon met veel plezier in de prachtige stad Groningen, samen met mijn vrouw, zoon en Friese Stabij. Je doet me veel plezier met een potje tennis, een hapje en drankje in de stad of het kijken van een Formule 1 weekend. Ik ben pragmatisch maar zeker niet kört veur de kop, “bandje lek is bandje wisselen, geen flauwekulletjes”.

0512-748224 Connect op LinkedIn
Mats van der Wal

Mats van der Wal

Mobiliteitsadviseur

Mats van der Wal

Mobiliteitsadviseur
0512-748232 Connect op LinkedIn
Minke van der Heide

Minke van der Heide

Mobiliteitsadviseur

Minke van der Heide

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Minke van der Heide sinds mei 2017 werkzaam bij Friesland Lease. Begonnen bij de receptie voor een aantal uurtjes in de week. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels ben ik sinds eind december 2017 werkzaam als medewerker binnendienst op de afdeling Leasefiets. Met deze uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn, iets te ondernemen of te organiseren. Ben actief betrokken bij diverse verenigingen, moeder, vrouw en muziekkant in hart en nieren, dus verveel me nooit!

0512-384062 Connect op LinkedIn
Mirjam Marinus

Mirjam Marinus

Commercieel Directeur

Mirjam Marinus

Commercieel Directeur

Ik werk nu sinds 2001 bij Friesland Lease. Passie in mijn werk vind ik erg belangrijk. Als je het naar je zin hebt zit je op je plek en ga je met passie naar je werk! Bij Friesland Lease krijg je veel vrijheid om te ondernemen, dit vind ik een belangrijke eigenschap die ik als bakkersdochter in het bedrijf van mijn ouders heb meegekregen. Dit kan ik bij Friesland Lease ook kwijt in mijn functie als commercieel directeur.

Het leuke van onze schaalgrootte is dat je de ruimte krijgt om verschillende disciplines uit te mogen voeren. Van onze website, social media, reclameplan, huisstijl, relatie-evenementen en beurzen. Deze diversiteit vind ik geweldig, iedere dag is anders. Ik krijg energie van leuke reacties van onze klanten op social media, internet, klantevenementen en beursactiviteiten die we samen met onze collega’s organiseren. Het allerleukste van mijn werk? De klant met al onze verschillende marketingkanalen verder helpen met de mobiliteitsoplossing die bij hun past!

Ik heb twee prachtige dochters: Britt en Noa. Mijn hobby’s zijn hardlopen, bodypump, en skiën. Ik vind het fijn om klanten te adviseren en contacten te onderhouden.

0512-748289 Connect op LinkedIn
Mirjam Stoop

Mirjam Stoop

Marketing en Communicatie

Mirjam Stoop

Marketing en Communicatie

Sinds december 2019 werk ik bij Friesland Lease en richt ik mij voornamelijk op Leasefiets. Ik ben vooral bezig met doorontwikkeling van onze online zichtbaarheid. Communicatie- en marketingkansen pak ik graag aan! Er is veel vrijheid en ruimte voor initiatief bij Friesland Lease. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid werkt erg prettig! Mijn parttime werkdagen zijn zeer afwisselend en ik heb voor de komende tijd voldoende uitdaging. Naast mijn werk haal ik veel energie uit leuke dingen doen met vrienden, familie en ons gezin. Zoals festivals, weekendjes weg, lekker uiteten of een goed boek lezen.

0512-748225 Connect op LinkedIn
Olaf Stegeman

Olaf Stegeman

Specialist Schade & Techniek

Olaf Stegeman

Specialist Schade & Techniek

Begin jaren 90 ben ik gestart op de schadeafdeling van een tussenpersoon in verzekeringen, waarna eind 2004 een switch is gemaakt naar de afdeling schade van een andere leasemaatschappij in het noorden. Het grootste deel van de tijd daar ben ik werkzaam geweest als schadebehandelaar en later als innamespecialist. Sinds maart 2017 ben ik werkzaam als specialist op de afdeling Rob/Schade waar we met een kundige, gemotiveerde en gezellige groep collega’s onze klant optimaal kunnen bedienen door de korte lijnen binnen het bedrijf. Het oplossen van een probleem van de klant en het contact met de klant geeft mij een goed gevoel. Het vinden van een passende oplossing sluit prima aan bij onze instelling over klantgericht denken en serviceverlening, zeker als we zaken op een “groene” manier kunnen oplossen. Dus geen dag hetzelfde en steeds weer een mooie uitdaging.

Buiten het werk om ben ik veel te vinden op de voetbalvelden van VV De Sweach.

0512-384060
Piet Hoekstra

Piet Hoekstra

Occasion Manager

Piet Hoekstra

Occasion Manager

Ik ben al een aantal jaren verbonden aan Friesland Lease en ben eindverantwoordelijk voor de verkoop van ex-leaseauto’s. Dit gaat jaarlijks om ongeveer 1600 stuks.

Daarnaast kan ik gelukkig het klantenwerk onderhouden door als accountmanager hun zaken te behartigen. Al met al dus een prachtige afwisselende baan waar ik altijd met mensen om kan gaan en dat is het mooier dan het mooiste blik.

0512-384064 Connect op LinkedIn
Pieter van Wageningen-Visser

Pieter van Wageningen-Visser

Marketing en Communicatie

Pieter van Wageningen-Visser

Marketing en Communicatie

Hoi, ik ben Pieter en werk sinds 2022 als Marketing & Communicatie medewerker bij Friesland Lease. Ik hou me binnen Friesland Lease voornamelijk bezig met de zakelijke lease en de vormgeving, fotografie en videografie. Het leuke van Friesland Lease is dat ik een paar focuspunten heb waar ik me voornamelijk mee bezighoudt, maar daarnaast ook marketing brede werkzaamheden uitvoer. Binnen de vaste werkzaamheden hebben we veel vrijheid om zelf dingen op te pakken en nieuwe initiatieven op te starten.

Naast mijn vier dagen dat ik werk, ben ik thuis ook graag creatief bezig. In mijn vrije tijd fotografeer, kook en game ik.

06-21712318 Connect op LinkedIn
Quinten Beuving

Quinten Beuving

Mobiliteitsadviseur

Quinten Beuving

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Quinten Beuving en ik ben 24 jaar oud. Ik ben begonnen bij Optilease in Groningen waar ik 2,5 jaar heb gewerkt. Sinds oktober 2021 ben ik bij Friesland Lease in dienst. Mijn hele leven houd ik mij al bezig met auto’s. Daarom was het voor mij de juiste stap om hiervan mijn werk te maken en mij hierin verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik al van jongs af aan ook wekelijks op het voetbalveld te vinden.

0512-384060 Connect op LinkedIn
Reinier Boxum

Reinier Boxum

Teamleider Klantenteam Leasefiets

Reinier Boxum

Teamleider Klantenteam Leasefiets

Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease. Een leuk jong team dat met kennis en professionaliteit hard werkt op de Lease fietsmarkt van Nederland en België, voor zowel de zakelijke als de privé klant.

Voor ik bij Friesland Lease werkte ben ik werkzaam geweest als zelfstandig horecaondernemer en daarna ben ik kort in dienst geweest bij de ING. Ik woon in een mooie buurt aan het water in Drachten samen met vrouw Fardau en mijn twee dochters Amber en Yfke. In de weekenden zijn we veel te vinden op de hockeyvelden bij ons clubje: “de Graspiepers”. Beide dochters hockeyen en ik coach met veel plezier het team van mijn jongste dochter Yfke. Op zondag speel ik zelf wedstrijden. Daarnaast vervul ik commissiewerk voor de club. Tijdens de zomervakanties trekken we er graag met de caravan op uit. Onze favoriete bestemming is Frankrijk. Ook hebben wij bij ons huis een zeilbootje liggen en gaan we als het weer het toelaat het water op.

Als persoon ben ik rustig, pragmatisch, vooruitdenkend en beschik over oplossend vermogen. Ik vind het werken in teamverband erg leuk en heb geen “nine-to-five” mentaliteit. Werken bij Friesland Lease is uitdagend, dynamisch en erg leuk. Ik ga met enorm veel enthousiasme en energie naar mijn werk en hoop dat nog jaren te gaan doen.

0512-748290 Connect op LinkedIn
Renske Tadema

Renske Tadema

Medewerker Binnendienst Leasefiets

Renske Tadema

Medewerker Binnendienst Leasefiets
0512-384060
Robert Bouman

Robert Bouman

Mobiliteitsadviseur

Robert Bouman

Mobiliteitsadviseur

Sinds mei 2016 ben ik als leaseadviseur begonnen bij Friesland Lease. Samen met mijn collega Hoite beheer ik de portefeuille van onze collega Martin Pama. Voor zijn klanten verzorgen we vrijwel alles achter de schermen en af en toe haken we aan op klantbezoeken.
Friesland Lease is voor mij een enorm fijne plek om mijn werk te mogen doen. De sfeer is fantastisch, dus doorgaans vliegen de dagen voorbij als we op kantoor zijn. Dankzij de korte lijnen binnen de organisatie voelt het direct als een vlakke organisatie. Je kunt met iedereen een kopje koffie drinken of ideeën bespreken, wat de creativiteit en klantgerichtheid enkel kan stimuleren.

Mijn dagen starten normaliter in het pittoreske Boornbergum, een klein dorp wat net onder Drachten ligt. Hier woon ik samen met mijn vriendin Allette, zoon Mees en flatcoated retriever Guus. Van nature ben ik een wat rustiger, terughoudender persoon die graag ontspanning zoekt in de natuur. Ik hou van wandelen, reizen en fotografie, maar als de gelegenheid er is, wil ik ook graag een ritje maken op de motor. Daarnaast heb ik de handen doorgaans wel vol aan Mees, die hier sinds november ’20 bij is gekomen, dus of er nou echt sprake is van vrije tijd…

 

0512-748203 Connect op LinkedIn
Robert-Jan Bosma

Robert-Jan Bosma

Senior Verhuurmedewerker

Robert-Jan Bosma

Senior Verhuurmedewerker

Mijn naam is Robert-Jan Bosma. Inmiddels ben ik al 18 jaar werkzaam bij Friesland lease op de afdeling verhuur.

Dagelijks houd ik mij bezig met het verhuren van auto’s voor een dag, weekend of langere tijd. Ook regel ik het transport van de huurauto’s, en zorg ervoor dat alle ex-leaseauto’s weer retour komen bij Friesland lease. Dit alles doe ik samen met een negen collega’s. De veelzijdigheid van mijn werk zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

In mijn vrije tijd ga ik graag even hard te lopen om mijn conditie op peil te houden.

0512-748236 Connect op LinkedIn
Rogier de Haan

Rogier de Haan

Mobiliteitsexpert

Rogier de Haan

Mobiliteitsexpert

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Rogier de Haan en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam bij Friesland Lease als mobiliteitsexpert Leasefiets. In deze functie adviseer en begeleid ik allerlei soorten bedrijven en instellingen die net als we de fiets als dé oplossing zien voor hun mobiliteitsvraagstuk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ‘een (elektrische) fiets van de zaak’ (ook mogelijk voor woon-werk), een deelfiets, een cargofiets, een (maaltijd)bezorgfiets of de BSO bus. Samen zorgen we voor meer gezonde kilometers, duurzaam van A naar B, een leaseoplossing die bij u past, all-in en zonder verrassingen achteraf.

Na mijn studie Commerciële Economie in Groningen heb ik ervaring opgedaan als accountmanager in verschillende branches waarbij ik altijd probeer te denken in mogelijkheden en oplossingen en uitga van de specifieke wensen en behoeften van de klant. Waar ik de meeste energie en voldoening van krijg, zijn tevreden klanten!

In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op de tennisbaan of ga ik samen met mijn vrouw en 2 zoons op de fiets voor een ontspannen rondje in de mooie omgeving van onze woonplaats Steenwijk. En als het mooi weer is, stappen we in onze boot voor een rondje Giethoorn!

06-55553379 Connect op LinkedIn
Ruben Regnerus

Ruben Regnerus

Product Owner

Ruben Regnerus

Product Owner

Ik ben Ruben Regnerus. Sinds februari 2020 werkzaam als Assistent Controller bij Friesland Lease. Als student ben ik begonnen als hiker en zo in aanraking gekomen met de leasewereld. Later, tijdens mijn studie, heb ik de switch gemaakt van voor de schermen naar een stage achter de schermen en zo het prachtige bedrijf Friesland Lease ontdekt. Na een uitstap van drie jaar in de luchtvaart ben ik toch weer terug gekomen in de leasewereld.

Als Assistent Controller buig ik mij dagelijks over zowel financiële als bedrijfskundige vraagstukken. Ook zorg ik ervoor dat managementrapportages tijdig en volledig worden opgeleverd.

0512-584799 Connect op LinkedIn
Ruben Soeten

Ruben Soeten

Mobiliteitsadviseur

Ruben Soeten

Mobiliteitsadviseur
0512-384060
Rudi Wijbenga

Rudi Wijbenga

Teamleider Schade

Rudi Wijbenga

Teamleider Schade
0512-384060 Connect op LinkedIn
Rudolf Frankena

Rudolf Frankena

Assistent Controller

Rudolf Frankena

Assistent Controller

Nadat ik 5 jaar werkzaam ben geweest bij een accountantskantoor, ben ik in 2006 met veel plezier gestart bij Friesland Lease.

Als assistent-controller hou ik me onder andere bezig met diverse rapportages, belastingaangiftes, het financieel beoordelen van nieuwe klanten en het regelen van subsidies voor ‘groene’ auto’s.

0512-384077 Connect op LinkedIn
Sandra van Veen-Hendriks

Sandra van Veen-Hendriks

Medewerker Berijdersservice

Sandra van Veen-Hendriks

Medewerker Berijdersservice

Na een aantal jaren uit de leasewereld te zijn geweest, werk ik met heel veel plezier sinds begin 2011 bij Friesland Lease. Ik vind mijn baan als leaseadviseur erg leuk. Het klantencontact vind ik het leukste en het is mooi om met je klant tot een goede oplossing te komen in de voorziening van mobiliteit.

Als klein kind vond ik auto’s al leuk. Als geld geen issue was, kocht ik een Mercedes-Benz SLS GT. Een mooie auto en een super geluid! Zelf hebben we een tweetal klassiekers: een 2CV uit 1983 en een Mercedes W123 t-model uit 1984. Mijn echtgenoot vindt het prachtig om aan de auto’s te sleutelen en ik rij er graag in.

Verder doe ik mijn best om twee keer per week hard te lopen en ik ga naar de sportschool. Reizen vind ik geweldig. De mooiste vakanties waren tot nu toe de camperreizen door Canada en Zuidwest Amerika. Frankrijk en Groot-Brittannië vind ik ook prachtig. Ik luister ook graag naar muziek en ik bezoek graag concerten en festivals. Een aantal favoriete bands/artiesten zijn: Queen, Muse, Nightwish, Ed Sheeran en Gregory Porter.

Friesland Lease is een mooie club om voor te mogen werken. Het is een hecht team van collega’s en we hebben naast hard werken een hoop lol met elkaar. Ik ga, mede daardoor, elke dag met plezier naar mijn werk. En natuurlijk staat voorop dat we ons uiterste best doen voor onze klanten!

 

0512 748288 Connect op LinkedIn
Saskia Gaerthé

Saskia Gaerthé

Medewerker Binnendienst

Saskia Gaerthé

Medewerker Binnendienst

Sinds 2012 ben ik parttime werkzaam bij Friesland Lease als commercieel medewerker binnendienst. Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en heel divers.

Friesland Lease is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op de mobiliteit van de toekomst. We werken bij Friesland lease in een hecht team met een fijne sfeer. Alle medewerkers leveren vanuit hun eigen functie een bijdrage aan dezelfde doelstelling, hierin staat de klant centraal en op de eerste plaats.

Ik hoop nog vele jaren mijn steentje hieraan bij te dragen.

0512-384087
Sieds Jan Tabak

Sieds Jan Tabak

Mobiliteitsexpert

Sieds Jan Tabak

Mobiliteitsexpert
06-15500838 Connect op LinkedIn
Silvia Akkerman

Silvia Akkerman

Medewerker Binnendienst

Silvia Akkerman

Medewerker Binnendienst

Mijn naam is Silvia Akkerman. Na een stageperiode van 6 maanden, ben ik aansluitend begonnen bij Friesland Lease in januari 2016 als contractbeheerder.

Mijn werkzaamheden zijn veelal afwisselend en bestaan o.a. uit het opmaken van contracten, auto’s bestellen en eventueel tenaamstellen, het bewaken van afleverdata van in bestelling staande auto’s etc.
Friesland lease is een vooruitstrevend bedrijf dat graag voorop loopt in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit.

De veelzijdigheid van mijn werkzaamheden en de gezellige groep collega’s maakt dat ik iedere dag met veel enthousiasme en gedrevenheid naar mijn werk ga.
Ik hoop in de toekomst dan ook nog veel ervaring op te mogen doen in de auto lease.

Sipke Fellinger

Sipke Fellinger

Kwaliteitsmanager

Sipke Fellinger

Kwaliteitsmanager
0512-748238 Connect op LinkedIn
Sipke van der Ploeg

Sipke van der Ploeg

Mobiliteitsexpert

Sipke van der Ploeg

Mobiliteitsexpert

Ik werk sinds 1991 bij Friesland Lease. We waren een kleine intieme organisatie met 400 auto’s in beheer. Mijn taken binnen Friesland Lease zijn onveranderd gebleven; het beheren van klanten met passie. Inmiddels zijn we gegroeid naar 8000 auto’s. De tijden zijn veranderd. Als men mij in 1991 zou vertellen over Leasefiets, Groen Leasen en Vakantieauto dan had ik gevraagd van welke planeet de profeet was gekomen.

Een ding is echter niet veranderd; we zijn nog steeds een intieme laagdrempelige organisatie met plezierige en professionele medewerkers.

 

0512-384067 Connect op LinkedIn
Sjouke Heddema

Sjouke Heddema

Verhuurmedewerker

Sjouke Heddema

Verhuurmedewerker

Kort nadat ik mijn MBO Boekhoudkundig Medewerker-diploma in juli 2004 had opgehaald, werd ik benaderd om per 1-9-2004 onderaan de ladder te beginnen bij Friesland Lease/Huur. In de afgelopen jaren heb ik door mogen groeien in de autoverhuurbranche, en tegenwoordig ben ik, naast mijn andere collega’s, autoverhuurmedewerker.

“Sinds de zomer van 2016 zijn wij verhuisd naar een AAA-locatie waar we naast de ingang van Friesland Lease zitten. Hier kunnen wij onze professionaliteit laten zien en zelfs verder door ontwikkelen. Dankzij de verhuizing in 2016 is het op de werkvloer een stuk rustiger geworden zodat alle aandacht gevestigd kan worden op de klanten, maar ook op de dagelijkse werkzaamheden.”
Ik voel me bevoorrecht dat ik werkzaam mag zijn bij het autoverhuurteam van Friesland Lease. Met name de betrokkenheid tussen de collega’s en richting de klanten zorgt ervoor dat je tot het uiterste gaat om de klant van dienst te willen zijn. Ik hoop nog vele jaren onderdeel van dit team te zijn.

Met 4 dagen in de week fysiek en mentaal aanwezig op de werkvloer om het gehele circuit draaiende te houden, heb ik tussendoor gelukkig nog tijd voor een goed robbertje squash op wedstrijdniveau (in Drachten, maar soms ook in Groningen, en voor wie eens wil…je weet mij te vinden) en plan ik regelmatig tijd in met vrienden.

 

0512-748239
Tanja Bouma

Tanja Bouma

Manager Verhuur

Tanja Bouma

Manager Verhuur

Inmiddels hou ik mij al vele jaren met heel veel plezier bezig met alle facetten van autoverhuur. Ze zeggen wel eens dat een persoon bij het interieur hoort; die uitdrukking is ook zeker van toepassing op mij. Elke dag regelen dat alle klanten, naar alle tevredenheid, mobiel blijven is de uitdaging die wij als team aangaan.

In 2012-2013 zijn wij door Bovag gekozen tot beste verhuurder van Nederland, wat zeker voelt als een kroon op alle werkzaamheden die wij als team met elkaar uitvoeren, daar ben ik enorm trots op.

In mijn vrije tijd ben ik vooral “mem” en op deze functieomschrijving ben ik meer dan trots. Om in conditie te blijven, zodat alle processen soepel blijven verlopen, sport ik heel graag. Volleybal is mijn grote passie, zowel actief als passief. Daarnaast vind ik het heerlijk om hard te lopen en te wandelen. En als er dan nog tijd overblijft, ontspan ik mij graag met een goed boek of lekker voor de buis.

0512-584790 Connect op LinkedIn
Tjamme Vis

Tjamme Vis

Hiker

Tjamme Vis

Hiker

Mijn naam is Tjamme Vis. Na mijn pensionering bij Philips, waar ik gewerkt heb als elektronicamonteur, Cobol programmeur en netwerkbeheerder, doe ik sinds februari 2007 werk als Hiker bij Friesland Huur. Heerlijk om dit een paar dagen per week te doen naast mijn pensioen.

0512-384080 Connect op LinkedIn
Tjerk Wijbrandi

Tjerk Wijbrandi

Mobiliteitsexpert

Tjerk Wijbrandi

Mobiliteitsexpert

Leuk dat u op mijn foto klikt! Sinds december 1999 ben ik werkzaam bij Friesland Lease. In de loop der jaren ben ik, door interne doorgroeimogelijkheden, in diverse functies (waaronder commerciële binnendienst, leaseadviseur en teamleider van een klantenteam) nu met veel plezier werkzaam als accountmanager. Door de diverse functies ken ik het Friesland Lease en de procesgangen van a tot z, waardoor ik slagvaardig mijn functie kan uitoefen.

Friesland Lease heeft de afgelopen jaren vele veranderingen ondergaan, als vooroploper van nieuwe en duurzame ontwikkelingen op mobiliteitsgebied. De veranderende markt en de wijze waarop wij hiermee omgaan houdt het vakgebied boeiend en uitdagend. Samen met alle collega’s werken aan tevreden klanten; dat is waar we voor staan. Samen en tevreden, dat is wat bij mij past!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw en twee dochters. Beide dochters zitten op hockey waardoor we wekelijks op de hockeyvelden te vinden zijn. Zelf sla ik wekelijks een balletje op de squashbaan. Verder ben ik een echte watersporter en trekken we er graag op uit met onze boot.

Wilt u een keer kennismaken? Bel of mail mij gerust, dan informeer en adviseer ik u graag over alle mobiliteitsmogelijkheden.

06-55373064
Tjisse Kerkstra

Tjisse Kerkstra

Mobiliteitsexpert

Tjisse Kerkstra

Mobiliteitsexpert

Aangenaam! Mijn naam is Tjisse Kerkstra, geboren en getogen in het Friese dorpje Gersloot. In mijn vrije tijd ben speel ik graag een potje Padel met vrienden. Veder ga ik graag met mijn vriendin en hond Teddy op pad in onze Camper. Sinds December 2018 ben ik met erg veel enthousiasme aan de slag gegaan als Leaseadviseur bij Friesland Lease. Sinds September 2022 intern de stap mogen maken naar Mobiliteitsexpert. Een warm bad, een nuchtere en hechte familie, dat is hoe ik Friesland Lease zou willen beschrijven.

Na enkele jaren binnen de klantenservicebranche te hebben gewerkt als Teamleider klantenservice, bij vooruitstrevende bedrijven als Body&Fit en Paylogic, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Het servicegerichte, commerciële en afwisselende karakter van de functie Leaseadviseur is iets wat mij gelijk al erg aansprak. Luisteren naar de wensen van de klant, advies geven en samen tot het beste resultaat komen is iets waar ik veel voldoening uit haal. Als sportieve persoonlijkheid ga ik een uitdaging niet uit de weg en met mijn jarenlange ervaring binnen de klantenservice heb ik service hoog in het vaandel.

#Denk in mogelijkheden en niet in problemen. #Domme vragen bestaan niet. #Work hard play hard!

 

06-15953505 Connect op LinkedIn
Vincent Boonstra

Vincent Boonstra

Mobiliteitsadviseur

Vincent Boonstra

Mobiliteitsadviseur
0512 748206 Connect op LinkedIn
Wendy Jousma

Wendy Jousma

Medewerker Binnendienst Leasefiets

Wendy Jousma

Medewerker Binnendienst Leasefiets

Mijn naam is Wendy Jousma, samen met mijn man en onze twee zoontjes wonen we in Drachten. In mijn vrije tijd ben ik vooral moeder en vind ik het heerlijk om met mijn gezin bezig te zijn.

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij Friesland Lease bij de receptie. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In mei 2018 ben ik doorgegroeid naar medewerker binnendienst op de afdeling Leasefiets. Met deze uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te kunnen leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

(0512) 74 82 93 Connect op LinkedIn
Wietse Plutschouw

Wietse Plutschouw

Mobiliteitsadviseur

Wietse Plutschouw

Mobiliteitsadviseur

Velen van jullie kennen mij wellicht al; mijn naam is Wietse Plutschouw.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de automotive sector beschik ik over uitgebreide kennis van zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen. Ik streef ernaar van toegevoerde waarde te zijn voor mijn relaties door maatwerkoplossingen in (duurzame) mobiliteit aan te bieden.

Heeft u snel een offerte nodig of wilt u samen nadenken over uw mobiliteitsvraagstukken? Geen probleem! Neem gerust contact met mij op en ik ga direct voor u aan de slag!

0512-384060 Connect op LinkedIn
Wim van Marle

Wim van Marle

Hiker

Wim van Marle

Hiker

Ik ben Wim van Marle en sinds 2007 ben ik werkzaam als Hiker bij Friesland Lease op de afdeling verhuur.
Mijn werkzaamheden bestaan uit het brengen en ophalen van gehuurde auto’s bij klanten, het controleren op schades en het aftanken. Ook haal ik ex-leaseauto’s op. Dit gebeurt bij verschillende dealers in het land, waarna ze naar een centrale plaats gebracht worden en ze verkoop klaar worden gemaakt.
Ik hoop dat ik dit werk nog een aantal jaren mag doen en u in de toekomst eens zal ontmoeten.

0512-384080
Youri Beverdam

Youri Beverdam

Assistent Controller

Youri Beverdam

Assistent Controller

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de mobiliteitsbranche?

Bekijk onze vacatures

Bij deze naam is geen persoon gevonden, probeer het opnieuw.