Voor wie

Leasen voor werkgevers

Ontdek de voordelen van leasen voor uw bedrijf. Het vinden van de juiste balans tussen kosten, betrouwbaar vervoer en tevreden medewerkers is erg belangrijk. Zakelijk leasen kan hier een oplossing zijn. Het biedt veel voordelen voor u als werkgever, maar ook voor uw medewerkers.

Ik wil mobiliteitsadvies

Voordelen voor u als werkgever

Als werkgever wilt u zich focussen op waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf. Zakelijk leasen kan helpen door zorgen weg te nemen. Geen gedoe meer met onderhoud, verzekeringen of belasting – dat regelen wij allemaal voor u

Financiële zekerheid

Daarnaast biedt leasen financiële zekerheid. Geen onverwachte uitgaven meer, maar vaste maandelijkse kosten waar u op kunt rekenen. Zo behoudt u financiële controle en kunt u met een gerust hart investeren in andere aspecten van uw bedrijf.

Veilig en professioneel

Leasen betekent ook dat u en uw medewerkers altijd in moderne, veilige auto’s kunnen rijden. Dit straalt professionaliteit uit en geeft uw medewerkers het gevoel dat ze gewaardeerd worden. Een win-win situatie!

Voordelen voor uw werknemers

Ook uw medewerkers profiteren van leasen. Ze krijgen de kans om in een nieuwe auto te rijden zonder zich zorgen te hoeven maken over de extra kosten en verantwoordelijkheden. Bovendien kunnen ze rekenen op uitstekende service en hulp bij problemen, zoals pech onderweg.

Meer dan een auto

Een leaseauto is meer dan gewoon een vervoermiddel. Voor veel medewerkers is een betrouwbare leaseauto een teken van waardering. Dit kan hun motivatie en betrokkenheid verhogen, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Zakelijk leasen bij Friesland Lease?

Kortom, zakelijk leasen biedt voordelen voor iedereen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk leasen voor uw bedrijf? Ons deskundige team helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw organisatie. Of u nu een kleine onderneming bent die de eerste stappen zet, of een groot bedrijf dat op zoek is naar nieuwe manieren om te groeien, wij staan klaar om u te helpen. Zet vandaag nog die eerste stap. Neem contact met ons op en ervaar de vrijheid, het gemak en de voldoening die zakelijk leasen met ons biedt.