Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Friesland Lease

Friesland Lease denkt graag aan de omgeving, en dat in de breedste zin van het woord. De manier waarop wij dit voor elkaar krijgen is door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Ons doel is om een duurzame en economisch gezonde onderneming te zijn met een goed toekomstperspectief. Dat doen wij via drie thema’s: People, Planet en Profit:

People:

We vinden het belangrijk om een flexibele en transparante organisatie te zijn, waarbij wij de privacy van onze klanten, leveranciers en medewerkers bewaken. Ook houden wij regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken, om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant en zo onze diensten verder te verbeteren. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3!

Voor onze medewerkers streven wij ernaar om een prettige, gezonde en veilige werkomgeving aan te bieden. Daarbij hoort het geven verantwoordelijkheid en ruimte om te ondernemen binnen organisatie. Ook medewerkers beoordelen ons met een 8,3!

“Zowel klanten als medewerkers beoordelen ons met een 8,3”

Planet:

Wij leveren graag een actieve bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering door het terugbrengen van onze eigen CO2 uitstoot. Voor klanten zijn wij een goede partner in het duurzamer maken van hun wagenparken; zij kunnen schoner en goedkoper met mobiliteit omgaan via initiatieven als:

Profit:

Friesland Lease is een financieel gezonde organisatie die zorgt voor lokale werkgelegenheid. Ook ondersteunen wij diverse maatschappelijke organisaties, verenigingen en goede doelen; bijvoorbeeld Ben’r en Stichting Present. En als het gaat om mensen verbinden zijn wij graag de spin in het web: via onze eigen ‘Friesland League’ brengen wij klanten en andere relaties met elkaar in contact onder het mom van 1+1=3.

Denk mee!

Ook een goed idee als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Friesland Lease? Mail ons gerust: mvo@frieslandlease.nl.