Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Friesland Lease

Bij Friesland Lease vinden wij onze omgeving belangrijk, in de breedste zin van het woord. Het belang van de omgeving komt bij Friesland Lease naar voren door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Ons doel is om een duurzame en economisch gezonde organisatie te zijn met een sterk toekomstperspectief. Invulling gegeven aan de hand van de drie thema’s: People, Planet en Profit. 

MVO en Friesland Lease

Friesland Lease werkt op een maatschappelijk verantwoorde manier, in samenwerking met onze klanten en stakeholders. Met als doel om een duurzame, economische, gezonde én vitale onderneming te zijn met een sterk toekomstperspectief. Wij beseffen dat het vinden van een balans tussen een economisch gezonde bedrijfsvoering en het ondernemen met oog voor het milieu, toekomstige generaties en ethische, sociale aspecten een positief effect heeft op alle betrokken partijen. Duurzaamheid en MVO wordt zoveel mogelijk geïntegreerd in het beleid en dagelijkse bedrijfsvoering van Friesland Lease.

Download hier ons MVO Jaarverslag

 

Meer over Profit   Meer over Planet    Meer over People

Continue verbeteren

Friesland Lease is continue in ontwikkeling, op het gebied van innovatieve, duurzame mobiliteitsoplossingen en op het gebied van MVO en Kwaliteitsmanagement. Keurmerken en certificeringen tonen aan waarmee we onze dienstverlening blijven verbeteren. Neem een voorbeeld aan het keurmerk Private Lease, Friese Onderneming van het Jaar 2020, Beste Leasemaatschappij 2020 en certificeringen als onderstaande op het gebied van MVO.

MVO Prestatieladder

Friesland Lease neemt de MVO Prestatieladder pijlers, People, Planet en Profit, als uitgangspunten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De MVO Prestatieladder maakt het mogelijk om 31 MVO-thema’s door middel van een Managementsysteem en in samenspraak met de stakeholders, voortdurend te ontwikkelen. Zo is het mogelijk om met de juiste balans tussen People, Planet en Profit, duurzaam te ondernemen. Het certificaat maakt uw duurzame ontwikkeling concreet en objectief aantoonbaar.

CO2-prestatieladderCO2-prestatieladder - Friesland Lease

Friesland Lease denkt met groene, duurzame mobiliteitsoplossingen vandaag al aan de dag van morgen. Met trots hebben wij ons gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder niveau 3. De CO2-prestatieladder is het duurzaamheidsinstrument van Nederland die bedrijven en overheidsinstanties helpt bij het reduceren van CO2-uitstoot en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én de gehele keten. De prestatieladder wordt als CO2-managementsysteem en als aanbestedingsinstrument gebruikt. De CO2-prestatieladder is in eigendom en beheer van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen.

Help Friesland Lease op weg!

Friesland Lease streeft naar voortdurende en continue verbetering van de resultaten op het gebied van MVO en kwaliteit. Dit is van groot belang voor een gezonde toekomst van Friesland Lease. Heeft u een goed idee hoe we met onze dienstverlening een nog groter verschil kunnen maken? Wij horen het graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of mail direct naar mvo@frieslandlease.nl.