Mijn naam is Dennis van Dijk en ik woon in Groningen. Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair in 2018 en momenteel actief als Financieel medewerker. Als Financieel medewerker […]

Mijn naam is Dennis van Dijk en ik woon in Groningen. Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair in 2018 en momenteel actief als Financieel medewerker. Als Financieel medewerker ondersteun ik de afdeling finance op verschillende fronten. Daarnaast houd ik mij bezig met het optimaliseren van processen en nieuwe ontwikkelingen binnen Friesland Lease. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met voetbal. Na jaren zelf te hebben gevoetbald, ben ik daarnaast 10 jaar lang als trainer actief geweest. In team verband resultaat behalen is voor mij dus niet onbekend zowel zakelijk als privé.

‘’Coming together is a beginning, staying together is progress and working together is success’’.