Beste lezer, Leuk dat je mijn stukje gaat lezen! 37 jaar geleden ben ik geboren in een Fries dorpje genaamd Aldeboarn. Mijn ouders hadden hier en in Grou 2 bedrijven. […]

Beste lezer,

Leuk dat je mijn stukje gaat lezen! 37 jaar geleden ben ik geboren in een Fries dorpje genaamd Aldeboarn. Mijn ouders hadden hier en in Grou 2 bedrijven. Te weten een bouwbedrijf en een bouwmarkt. Zodoende denk ik toch wel dat ik bepaalde competenties meegekregen heb, welke ik nu nog dagelijks gebruik in mijn vakgebied. En dit vakgebied is sales. Dat doe ik nu ruim 15 jaar en sinds begin dit jaar bij Friesland Lease. En wat een goede keus is dat geweest!. Werken voor Friesland Lease voelt voor mij als familiair met korte lijnen en lekker snel schakelen! En hoe tof is het als je als autoliefhebber werkzaam mag zijn bij de beste Lease Maatschappij van Nederland!

Tegenwoordig ben ik overigens woonachtig in het mooie Leeuwarden samen met mijn dochter van 8 jaar.
En als ontspanning mag ik graag wandelen en hardlopen in en om Leeuwarden. Een leuke manier om Leeuwarden te ontdekken en iedere keer zie je weer wat anders!