Ik voel me bevoorrecht om aan zo’n mooi en energiek bedrijf leiding te mogen geven. Aan prettige en betrouwbare mensen die zich buitengewoon betrokken voelen bij alles wat we doen […]

Ik voel me bevoorrecht om aan zo’n mooi en energiek bedrijf leiding te mogen geven. Aan prettige en betrouwbare mensen die zich buitengewoon betrokken voelen bij alles wat we doen voor onze klanten. Dat maakt het gemakkelijk om ruimte te geven aan onze medewerkers om zelf te ondernemen. Wij zijn afgelopen jaren in staat geweest om met elkaar de benodigde veranderingen door te voeren en ondanks onze nuchtere instelling voorop te lopen in de nieuwe en duurzame ontwikkelingen op mobiliteitsgebied.

Hiermee hebben wij de afgelopen jaren prachtige prestaties neergezet. Het geeft mij veel energie om te zien hoe onze mensen met nieuwe ontwikkelingen aan de slag gaan. Zonder mooie praatjes gewoon de zaken regelen voor onze klanten.

Naast mijn drukke werkzaamheden en vele avonden met leuke zakelijke verplichtingen, zoek ik ontspanning in sport. Ik ben ervan overtuigd dat je beter kan functioneren als je gezond en fit bent. Ik ben dan ook vaak te zien op de mountainbike, racefiets of aan het hardlopen. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk en zou ik graag meer tijd hebben om te tennissen, golfen of kitesurfen, maar dat lukt me nog niet echt.

Ik ben een super trotse vader van twee prachtige dochters en in de weekenden sta ik vaak langs het voetbalveld om mijn zoon aan te moedigen. Ook ben ik opa van twee fantastische kleindochters.