Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Friesland Lease. De omschakeling van denken in auto’s naar mobiliteitsoplossingen is één van de grote veranderingen geweest. Toch is in al die jaren de […]

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Friesland Lease. De omschakeling van denken in auto’s naar mobiliteitsoplossingen is één van de grote veranderingen geweest. Toch is in al die jaren de “no nonsense” instelling altijd aanwezig gebleven bij Friesland Lease.

We doen wat we zeggen, dat maakt Friesland Lease uniek en onderscheidend.

Van de koeien naar de heilige koeien, zo omschrijf ik mijn carrièreswitch. Ik heb een agrarische opleiding gevolgd voordat ik de financiële man van Friesland Lease werd.

Heb je financiële vragen of wil je graag wat weten over koeien? Dan kun je bij mij terecht, ik zeg altijd: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.‘