Mobiele nummer: 06 – 510 80 926 Sinds juli 1999 ben ik werkzaam bij de beste en gezelligste leasemaatschappij van Nederland. Doordat ik al jaren werkzaam ben binnen Friesland Lease […]

Mobiele nummer: 06 – 510 80 926

Sinds juli 1999 ben ik werkzaam bij de beste en gezelligste leasemaatschappij van Nederland.

Doordat ik al jaren werkzaam ben binnen Friesland Lease en diverse functies heb mogen vervullen (commerciële binnendienst, leaseadviseur, accountmanager) en nu de functie van salesmanager mag invullen, weet ik exact wat er nodig is om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat zij zorgeloos gebruik kunnen maken van de door hun gewenste mobiliteit, onder gebracht bij Friesland Lease.

Het samen met de klant invulling geven aan de door hun gewenste mobiliteitsbehoefte en het op de hoogte zijn van de gemaakte afspraken tussen klant en Friesland Lease zijn zaken die mij enorm aanspreken. Het gezamenlijk, met de collega’s die op “de basis” aanwezig zijn, verzorgen van de mobiliteit voor onze klanten door middel van heldere afspraken, met vaste contactpersonen, zorgt voor een goede sfeer tussen klant en Friesland Lease.

Een duurzame invulling geven aan de mobiliteitsbehoefte zit in ons DNA, zo lopen wij al jarenlang voorop in het ontdekken en ervaren van duurzame mobiliteitsoplossingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan alternatieve brandstofsoorten, zoals aardgas/groengas, blauwe diesel, 100% elektrische auto’s, auto’s op waterstof, leasefiets etc.

Ik vind het fantastisch dat er zo veel klanten vertrouwen hebben in Friesland Lease en de mobiliteitsbehoefte samen met ons invullen!

Ik ben woonachtig in Drachten, samen met mijn vrouw en twee prachtige dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief en competitief bezig, maar ook een stuk gezelligheid vind ik erg belangrijk. Na jarenlang zelf gevoetbald te hebben ben ik sinds een aantal jaren overgestapt naar tennissen (competitieverband), mountainbiken (hobby) en zo nu en dan sla ik nog een balletje op de golfbaan (hobby).