Even voorstellen. Mijn naam is Marvin Hebbink , 43 jaar en woonachtig in Drachten. Ik ben getrouwd en vader van twee zoons. Inmiddels ben ik bijna 15 jaar werkzaam bij […]

Even voorstellen. Mijn naam is Marvin Hebbink , 43 jaar en woonachtig in Drachten. Ik ben getrouwd en vader van twee zoons. Inmiddels ben ik bijna 15 jaar werkzaam bij Friesland Lease, op dit moment in de functie van teamleider Binnendienst .

In de zomer van 2004 ben ik bij Friesland Lease begonnen als Commerciële Binnendienst medewerker. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar de functie van leaseadviseur en ben daarna een nieuwe uitdaging aangegaan in mijn huidige functie. Voorafgaand aan mijn loopbaan bij Friesland Lease was ik actief in de pensioenwereld waarbij ik mij de laatste jaren bezig hield met het berekenen en aankopen van het pensioen van de expirerende pensioen- en lijfrenteverzekeringen.

Van nature ben ik een rustig en betrouwbaar persoon. Ik ga graag georganiseerd te werk en onderzoek alle mogelijkheden om zo het beste resultaat voor onze relaties te realiseren. Op deze manier streef ik er naar om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn jongens. Daarnaast ben ik actief als trainer en/of leider bij de voetbal van mijn jongens. Verder ben ik een sportliefhebber, tennis Ik zelf en ben een trouwe supporter van Donar.

Friesland Lease is een flexibele organisatie voor zowel haar relaties als haar eigen mensen. Ik waardeer met name de zelfstandigheid die je krijgt als werknemer om je functie uit te oefenen, hierdoor kun je je creativiteit kwijt in je werkzaamheden en beslissingen.
Samen met mijn sympathieke en enthousiaste collega’s werk ik dan ook met veel plezier bij Friesland Lease.