Medewerkers Kredietbank nog veiliger onderweg

Medewerkers konden hun oude Toyota Aygo’s inruilen voor een nieuwe Toyota Aygo X. Toen de oude Aygo’s aan vervanging toe waren, heeft Kredietbank Nederland een onderzoek onder de medewerkers gehouden en de OR meegenomen in het proces. De oude Aygo’s waren iets te klein, te gehorig en hadden geen cruise-control. Zaken die met de nieuwe Aygo X verbeterd zijn.Friesland Lease is als mobiliteitspartner de samenwerking aangegaan met Toyota Nederland. De nieuwe compacte Aygo X is geleverd vanuit drie locaties verdeeld over Nederland waaronder de Toyota-dealer Strikwerda in Leeuwarden. De collega’s in het zuiden konden de Toyota Aygo vanuit het Louwman’s Toyota World (met medewerking van Toyota Nederland) in ontvangst nemen.

“Deze auto voelt een stuk veiliger en groter dan de vorige”Justin Harmusial was meteen enthousiast toen hij zijn nieuw auto zag. Volgens hem zijn Toyota’s in het wit een chique uitstraling. Door zijn ervaring met de vorige Aygo en zijn eigen Toyota heeft hij een grote voorkeur voor Toyota ontwikkeld. “Toyota’s zijn betrouwbaar en je hebt er nooit een probleem mee. Ik heb alleen een keer een lekke band gehad, maar dat was gewoon pech.” Hij is erg blij dat hij voor zijn werk weer in een Toyota kan rijden. De nieuwe Aygo is volgens hem een vooruitgang. De auto voelt een stuk veiliger en groter dan de vorige Aygo, aldus Justin.

Justin Harmusial met zijn nieuwe Aygo X

De verhoogde zitpositie geeft een uitstekend zicht rondom de auto. Ook is de Aygo voorzien van Pre-Collision Systeem, Lane Trace Assist, Adaptieve Cruise control en achteruitrijcamera waardoor de medewerkers nog veiliger onderweg zijn. De medewerkers van Kredietbank Nederland vinden dankzij Apple CarPlay en Android Auto makkelijk de weg naar hun afspraken met klanten door heel Nederland.