Oplossingen

Financial Lease

Het runnen van een bedrijf brengt veel kosten met zich mee. Ook een bedrijfswagen is één van deze kosten. Een nieuwe bedrijfswagen kan een grote investering zijn, die niet altijd goed uitkomt. Met financial lease is deze grote investering niet nodig, en spreidt u de kosten over de leaseperiode. Hierdoor bent u flexibel en blijven de kosten overzichtelijk.

Offerte aanvragen ik wil mobiliteitsadvies

Wat is financial lease?

Bij financial lease koopt u eigenlijk een auto, maar betaalt u deze in termijnen terug. U wordt meteen eigenaar van de auto, maar betaalt een vast bedrag per maand aan ons. Op deze manier weet u elke maand precies waar u aan toe bent. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen. Dit geeft u de ruimte om uw geld te investeren in andere delen van uw bedrijf. U betaalt elke maand een vast bedrag, dus er zijn geen verrassingen. Het verschil met andere leasevormen is dat de kosten voor zaken als onderhoud en wegenbelasting bij u liggen.

Belastingvoordeel met financial lease

Een ander voordeel van financial lease is dat u belastingvoordeel kunt krijgen. Omdat u eigenaar bent van de auto, kunt u de btw terugvragen. Ook kunt u de auto afschrijven, wat fiscale voordelen oplevert. Wij kunnen u hier meer over vertellen. Neem gerust contact op voor meer info over de belastingvoordelen van financial lease.

Ik wil meer informatie

De beste auto voor uw bedrijf

U wilt een betrouwbare auto die u op een representatieve manier van A naar B brengt. Wat dit voor auto is hangt helemaal af van uw wensen. Bij Friesland Lease hebben we een ruim aanbod verschillende automerken en modellen. Zo zit er altijd iets bij wat aansluit op uw wensen. Samen met onze adviseurs zoeken we naar de beste mobiliteitsoplossing voor u.

De einddatum van uw leaseperiode

Financial lease heeft een einddatum. Op deze datum heeft u alle betalingen gedaan en is de auto helemaal van u. U kunt er dan voor kiezen om de auto te blijven rijden, of om een nieuwe auto te leasen. De keuze is aan u. Als dit moment aanbreekt denken onze lease specialisten graag met u mee over de beste mogelijkheid voor uw situatie op dat moment.

Bent u klaar voor Financial Lease?

Financial lease kan een goede keuze zijn voor u als ondernemer. Het geeft u de vrijheid om te investeren in uw bedrijf, terwijl u toch in een nieuwe auto rijdt. Bent u klaar om de stap te zetten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

U dient alle accesoires die bij de auto horen, zoals kenteken pasje, reserve sleutels en bijgeleverde en mee geleasede accessoires in te leveren met de auto. Inleveren kan bij een schadenet herstel vestiging tenzij anders met uw mobiliteitsadviseur of wagenparkbeheerder afgesproken.

Neem daarvoor contact op met uw mobiliteitsadviseur. Hij kan u de overnameprijs verstrekken. Zodra deze prijs akkoord is dient het voertuig afgerekend te worden en op uw naam te worden overgeschreven.

Uw leaseauto is bij Friesland lease verzekerd met een ruime dekking in vele landen. Het eigen risico is laag. Zo heeft u bij ons geen eigen risico voor WA schade en een laag eigen risico voor casco schade. Is uw schade op de tegenpartij verhaalbaar, dan regelt Friesland Lease het verhalen voor u. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Casco verzekering zijn standaard uitgebreid met een Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) en Verhaalsrechtsbijstand verzekering. Indien gewenst kan de OIV uitgebreid worden met een Schadeverzekering Inzittenden (SVI).

Ja, dat kan. Uw mobiliteitsadviseur helpt u hier graag mee. Friesland Lease heeft een ruim wagenpark met eigen voorloopauto’s.

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak, of dit te doen via uw wagenparkbeheerder. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee is gebeurd. Overname van de auto is uiteraard niet verplicht. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn.

 

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Stel uw vraag in het formulier

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.