Bedrijfswagen event 26 maart

De regels rondom de BPM gaan veranderen. De vrijstelling van BPM op grijskenteken wordt afgeschaft per 2025. Dit betekent dat er bestelwagens zijn die meer dan €10.000 duurder worden. Daarnaast voeren steeds meer steden Zero-emissiezones in en wordt er meer gekozen voor alternatieve vervoersmiddelen als elektrisch rijden.

26 maart organiseert Friesland Lease daarom een bedrijfswagen evenement met enkele sprekers die alles weten over BPM, Zero-emissiezones en laden. Ook zijn er dealers aanwezig met de nieuwste bestelwagens, hun innovaties en andere mobiliteitsoplossingen voor o.a. binnenstedelijk vervoer.

Zero-emissiezones: Tako de JongTako zal ons inzicht geven in zero-emissiezones in binnensteden en de impact ervan op bedrijfswagens. Met zijn achtergrond als marketing-, communicatie- en innovatiemanager in de automotive branche, heeft Tako veel ervaring met de uitdagingen van mobiliteit. Als adviseur bij &Morgen deelt hij zijn expertise en enthousiasme voor het duurzamer en slimmer organiseren van mobiliteit.

Snel laden: Luc BronkVerken de onthullingen van snelladen met de energieke spreker Luc Bronk van Fastned! Luc zal de mythes en feiten over snelladen ontrafelen en je voorzien van praktische tips voor een vlotte laadervaring.

BPM grijs kenteken: Heleen ElbertOntdek hoe de afschaffing van de vrijstelling van BPM op grijs kenteken, de autowereld op z’n kop zet tijdens de sprankelende presentatie van Heleen Elbert van Auto&fiscus! Heleen, de autoriteit voor alle fiscale raadsels, neemt ons mee in de wereld van verandering en de mogelijke gevolgen.
 

Aanmelden