Aantrekkelijk

Aantrekkelijk leasetarief, budgetneutraal.

Bedrijfsreclame mogelijk

Representatieve auto’s met mogelijkheid voor bedrijfsreclame.

CO2-reductie

U draagt bij aan een schoner wagenpark dankzij de CO2-reductie.

Mobiliteitsgarantie

24/7 Friesland Lease Mobiliteitsgarantie.

Uniek in het Noorden

Privélease via werkgever constructie.

Win-winsituatie

Zowel voor werkgever als werknemer.

Privélease via werkgever

Enige leasemaatschappij

Friesland Lease is de enige leasemaatschappij in het Noorden die een Privélease via werkgever constructie aanbiedt. Door Privéleasen via uw werkgever worden minder zuinige privéauto’s vervangen door nieuwe, zuinige en schone leaseauto’s van Friesland Lease. Het verkeer met privéauto’s wordt dus sterk verduurzaamd. U en uw werkgever of werknemer kunnen bijdragen aan de reductie van de CO₂-uitstoot. De CO₂-footprint van uw organisatie waar u voor werkt, wordt dankzij deze Privélease via werkgever aanzienlijk verminderd.

Bekijk hier de leaflet 

Bespaar op mobiliteitskosten

Privéleasen via werkgever is een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde als u normaal gesproken niet in aanmerking komt voor een leaseauto. In plaats van het verstrekken van een reiskostenvergoeding kan uw werkgever er daarom voor kiezen een kleine en schone privé leaseauto ter beschikking te stellen. Een win-winsituatie voor u en uw werkgever.

Budgetneutraal

Afhankelijk van de hoogte van uw eigen bijdrage, het bijtellingspercentage en de fiscale waarde van de auto die u least, kan uw fiscale bijtelling ook nihil zijn. Daarnaast rijdt u in een betrouwbare, nieuwe auto. Wat wilt u nog meer? Uw werkgever kan er ook voor kiezen om auto’s uit de Privélease via werkgever constructie in te zetten als drager van bedrijfsreclame. Door gebruik te maken van deze groene Privéleaseregeling via werkgever least u een schone en zuinige auto tegen een aantrekkelijk tarief.

Ziet u zichzelf al rondrijden in één van de leaseauto’s van Friesland Lease? Of wilt u eerst meer weten over deze interessante groene propositie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook privé een auto leasen?

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

Ik wil mijn auto graag overnemen, hoe gaat dit in zijn werk?

Neem daarvoor contact op met uw mobiliteitsadviseur. Hij kan u de overname prijs verstrekken. Zodra akkoord dient het voertuig afgerekend te worden en op uw naam te worden overgeschreven.

Hoeveel bedraagt de fiscale bijtelling van mijn auto?

Het voordeel van het privégebruik van een auto van de werkgever is meestal 25% van de catalogusprijs van deze auto. Uw werkgever telt per loontijdvak (bijvoorbeeld per maand als u uw loon per maand krijgt) een evenredig deel van het voordeel op bij uw loon. Dit is de bijtelling.

Voorbeeld

U hebt een auto van uw werkgever met een catalogusprijs van € 24.000. De bijtelling op het loon per kalenderjaar is dan 25% van € 24.000 = € 6.000. Per maand is dat € 6.000 : 12 = € 500.

Hoe kan ik een schadevrijverklaring ontvangen?

U kunt een schadevrijverklaring ontvangen d.m.v. het sturen van een mail naar binnendienst@frieslandlease.nl. Hierbij vragen wij u het kenteken/de kentekens en uw adresgegevens door te geven.

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Wat moet ik doen bij pech onderweg?

Bij pech onderweg kunt u 24/7 contact opnemen met Friesland Lease op 0512-384060. Buiten kantooruren wordt u doorverbonden met onze alarmcentrale Eurocross. Zij zullen er voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent met uw eigen auto of met passend vervangend vervoer.

Stel uw vraag

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Privé Lease via werkgeverofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Wij staan in de startblokken voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens, 750 huurauto’s en 15.000 Leasefietsen.

Als u een flexibele invulling zoekt voor uw mobiliteitsvraagstuk, dan helpen wij u graag verder. Want uw mobiliteitsbehoefte zien wij als ons maatwerk, zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo is Friesland Lease de eerste geweest die de Leasefiets aanbieden, hebben we al veel ervaring met rijden op waterstof en elektrisch rijden en vullen we jaarlijks onze prijzenkast aan met prachtige prijzen en titels.

Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij spoedig contact met u op om samen te kijken naar een passende oplossing waar u blij van wordt.

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.