Mobiliteitsadvies

Wilt u graag geholpen worden met een advies? Onze adviseurs schakelen graag met u over de mogelijkheden! Bel het nummer hieronder of lees verder op deze pagina voor hulp bij uw mobiliteitsvraag.

0512 384 0 60

Van 8.00 tot 17.00 bereikbaar op werkdagen

info@frieslandlease.nl

Binnen 1 werkdag reactie

De locatie & bestemming

Is zeer belangrijk. En bedenk ook, is dit altijd dezelfde route, of niet? Dit is belangrijk: omdat hiermee u al snel een richting krijgt over passende oplossingen. Zo is de leasefiets voor korte afstanden erg handig, maar niet voor een zakentrip naar de andere kant van het land. Ook zijn er praktische zaken om rekening mee te houden. Sommige vervoersmiddelen zijn beter geschikt voor bepaalde terreinen dan andere. Maar houd ook rekening met waar u parkeert. Een grote auto is fijn, maar niet als u in hartje Amsterdam werkt. Bent u werkgever? Dan wilt u natuurlijk ook de meest zuinige optie kiezen voor de afstand(en) in kwestie.

Wie en wat vervoert u?

Ook hier geldt: is dit altijd hetzelfde of wilt u veel wisselen? Als u bijvoorbeeld voor werk soms een aanhanger nodig heeft, maar niet altijd, moet de auto hier wel geschikt voor zijn. Maar ook is belangrijk met hoeveel mensen u op pad gaat en wie dit zijn. Wist u bijvoorbeeld dat we voor ouderen een maatschappelijke oplossing hebben? Het moraal van het verhaal is hier: kies voor een model dat comfortabel is en vervoert wat u nodig heeft. En houd hierbij ook rekening met zaken die zo nu en dan nodig zullen zijn zoals het vervoer van spullen of een collega. Overigens kunt u in laatstgenoemde geval ook bij ons terecht voor een tijdelijke huurauto.

Zakelijke of privé?

Voor de leasevorm is het belangrijk te kiezen tussen zakelijke en privé lease. Hierbij is zakelijke lease vaak financieel het meest aantrekkelijk. Zo is het bij financial lease mogelijk om het leasebedrag als aftrekpost te gebruiken. Ook als werknemer kunt u vaak via uw werkgever leasen. Dit is overigens als werkgever ook interessant: omdat het helpt uw medewerkers langer te behouden. Voor privé lease kiest u als u wilt besparen op de investering in een auto, of om simpelweg nét dat slagje luxer te rijden. 

Een model kiezen

Gefeliciteerd, op basis van uw antwoorden kunt u al een selectie maken in geschikte modellen! Bekijk snel het aanbod hieronder. Let op: wij hebben naast auto’s ook keus uit allerlei andere oplossingen zoals de leasefiets, die vaak als alternatief ook erg interessant zijn. Weet u niet wat uw antwoorden betekenen voor de keus die u heeft? Wij denken graag met u mee bel ons gerust.

Zakelijke auto’s Privé auto’s

De leasevorm kiezen

Belangrijk is natuurlijk niet alleen welk vervoersmiddel u kiest, maar juist ook vooral ook de constructie. Elke constructie brengt namelijk voordelen met zich mee dus het is erg interessant hier een keus in te maken. Dit is echter vaak wel een kwestie van “weten hoe het zit”. Wij denken daarin graag met u mee!

Looptijd kiezen

De looptijd van uw leasecontract heeft effect op het maandelijks leasebedrag. U kunt bij ons kiezen uit verschillende looptijden.