Het échte verhaal over elektrisch rijden?Vergelijk de meest verkochte elektrische auto's en ontdek welk model het beste bij u past

Overweegt u elektrisch te gaan rijden? Dat is een duurzame keuze die ook de nodige vragen oproept. Want, wat is nou die praktische actieradius en laadtijd. Waar we kunnen hebben we de ervaringen van onze klanten gebundeld, zodat u de elektrische keuze kunt maken die écht het beste bij u past.

Opel Ampera-E

380 (WLTP) km 7,4 kW/uur 4% Offerte

Nissan Leaf 2.0

270 (WLTP) km 7,4 kW/uur 4% Offerte

Kia e-Niro

485 (WLTP) km 7,2 kW/uur 4% Offerte

Jaguar I-Pace EV400 S

480 (WLTP) km 7,4 kW/uur 4% Offerte

Hyundai Kona EV

470 (WLTP) km 7,2 kW/uur 4% Offerte

BMW i3s

245 (WLTP) km 11 kW/uur 4% Offerte

BMW i3

245 (WLTP) km 11 kW/uur 4% Offerte

Hyundai IONIQ

280 (NEDC) km 6,6 kW/uur 4% Offerte

Renault Zoë

300 (WLTP) km 22 kW/uur 4% Offerte

Volkswagen e-Golf

300 (NEDC) km 7,2 kW/uur 4% Offerte

Tesla Model S 100kW

632 (NEDC) km 11 kW/uur 4% Offerte

Tesla Model X 75kW

417 (NEDC) km 11 kW/uur 4% Offerte

Tesla Model S 75kW

490 (NEDC) km 11 kW/uur 4% Offerte

Tesla Model X 100kW

565 (NEDC) km 11 kW/uur 4% Offerte

Er zijn geen occasions die voldoen aan de aangegeven filtercriteria

SLUITEN

Goedkoop

Goedkoop en schoon rijden.

Aftrekpost

Aftrekpost voor ondernemers (MIA).

Lagere bijtelling

Lagere bijtelling.

Uitstoot

Geen directe CO2-uitstoot.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk en groen onderweg.

Gratis advies

Gratis advies over de vergroening van uw wagenpark.

Elektrisch leasen

Toekomst

Elektrisch rijden heeft de toekomst: dat wisten we bij Friesland Lease natuurlijk al lang. De groei van elektrisch vervoer op de Nederlandse wegen zet goed door en in 2015 had bijna tien procent van alle nieuw geregistreerde personenauto’s in Nederland een stekker. Ook het aantal laadpunten blijft groeien, en dat is goed nieuws! Zo kunt u namelijk prima langere afstanden afleggen met een elektrische leaseauto. Friesland Lease is in het noorden de pionier van elektrisch rijden. En daar zijn we natuurlijk super trots op. Onze medewerkers hebben al jarenlang ervaring met elektrisch rijden, daarom kunnen we u als leaserijder een reëel advies geven. Zo eerlijk zijn we bij Friesland Lease. Misschien past elektrisch rijden wel niet bij u en moeten we samen op zoek gaan naar een duurzaam alternatief.

Bekijk productleaflet

Zorgeloos elektrisch rijden

Bij Friesland Lease vinden we dat elektrisch rijden een innovatie is die kansen biedt voor ieder bedrijf. U kunt bij ons elektrisch leasen op verschillende manieren. Friesland Lease verleast niet alleen diverse volledig elektrische auto’s en Plug-in hybrides, maar ook diverse moderne elektrische fietsen. Omdat Friesland Lease een voortrekkersrol inneemt bij de verduurzaming van mobiliteit worden elektrische auto’s niet alleen verleast, maar rijdt Friesland Lease zelf ook elektrisch; Tesla Model S, Audi E-Tron, Mitubishi Outlander PHEV en de Chevrolet Volt.  Naast het leasen van volledig elektrische auto’s is het ook mogelijk om een semi-elektrische (hybride) auto te leasen. Ook voor de momenten waarin elektrisch rijden niet het meest geschikt is, bieden we met ons Slim Extra Plan een oplossing aan zodat u toch kunt kiezen voor het leasen van een (semi) elektrische auto.

Wilt u weten of elektrisch leasen iets voor u is? Neem contact op met onze mensen voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Waarvoor dient de groene kaart?

De groene kaart dient als aantoning dat de auto verzekerd is. Het kan gebruikt worden als bewijs van verzekering.

Hoeveel bedraagt de fiscale bijtelling van mijn auto?

Het voordeel van het privégebruik van een auto van de werkgever is meestal 25% van de catalogusprijs van de auto. Uw werkgever telt per loontijdvak (bijvoorbeeld per maand als u uw loon per maand krijgt) een evenredig deel van het voordeel bij uw loon. Dit is de bijtelling.

Voorbeeld

U hebt een auto van uw werkgever met een catalogusprijs van € 24.000. De bijtelling bij het loon per kalenderjaar is 25% van € 24.000 = € 6.000. Per maand is dat € 6.000 : 12 = € 500.

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Hiervoor is ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Elektrisch leasenofferte aanvragen

8.6

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.