Oplossingen

Vakantieauto

Heeft u een grote auto nodig voor uw vakantie, maar wilt u de rest van het jaar liever in een kleinere, zuinigere auto rijden? Friesland Lease heeft de oplossing: de Vakantieauto. Hiermee rijdt u het hele jaar in een milieuvriendelijke auto en kunt u in de vakantie genieten van een ruime, comfortabele auto. Dat is handig én voordelig!

Offerte aanvragen ik wil mobiliteitsadvies

Een vakantieauto voor elk type vakantie

De vakantieauto is ideaal voor als u extra ruimte, trekgewicht of zitplaatsen nodig heeft voor uw vakantie. Onze vakantieauto’s zijn uitgerust met airconditioning, navigatie en een trekhaak. Met de wintervakantieauto zijn zelfs winterbanden en sneeuwkettingen inbegrepen. Zo bent u voorbereid op elke reis.

Wat zijn de voordelen?

  • Minder bijtelling, toch comfortabel op vakantie.
  • Inclusief verzekeringen.
  • Halen en brengen van de auto wordt voor u verzorgd.

Volledige service

Terwijl u geniet van uw vakantie, wordt uw eigen leaseauto schoongemaakt, veilig gestald en indien nodig onderhouden. Aan het einde van uw vakantie brengen we uw eigen auto weer schoon en verzorgd terug. Dat is pas zorgeloos op vakantie gaan!

Kostenbesparend

De vakantieauto is doorgaans goedkoper dan het huren van een auto. Bovendien zijn een ongevallen inzittendenverzekering (O.I.V.) en een verhaal rechtsbijstandverzekering inbegrepen. Als werkgever profiteert u van lagere autokosten en brandstofverbruik. U heeft bovendien een lagere BTW-correctie voor privégebruik voor het grootste deel van het jaar.

Opties voor uw vakantieauto

Er zijn verschillende opties voor het gebruik van een vakantieauto bij Friesland Lease.

  • De vakantieauto 1: 8 dagen per jaar, maximaal 1 huurperiode per jaar.
  • De vakantieauto 2: 15 dagen per jaar, maximaal 2 huurperiodes per jaar.
  • De vakantieauto 3: 21 dagen per jaar, maximaal 3 huurperiodes per jaar.

Heeft u vragen over de verschillende opties? Stel ze gerust, we helpen u graag verder.

Flexibel en voordelig

We bieden verschillende vakantieauto-pakketten aan, afgestemd op uw behoeften. Kies uit 8, 15 of 21 dagen per jaar, met een maximaal aantal huurperiodes per jaar. En als u een jaar niet met de auto op vakantie gaat, blijven uw dagen gewoon staan. U kunt dus het ene jaar vliegen en het volgende jaar twee keer met de auto op vakantie gaan. Dit geldt voor leasecontracten van minimaal 12 maanden.

Meer weten over een vakantieauto?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de verschillende vakantieauto-pakketten? Neem dan contact op met uw mobiliteitsadviseur. Met de Vakantieauto van Friesland Lease geniet u van comfort en vrijheid tijdens uw vakantie, terwijl u de rest van het jaar een bijdrage levert aan een groenere wereld. Dat is pas slim leasen!

Veelgestelde vragen

U kunt de groene kaart ook raadplegen en gebruiken via onze berijderapp. Heeft u de app nog niet? Check dan hier alle informatie over de app.

Heeft u toch een fysieke groene kaart nodig? Stuur dan een mail naar binnendienst@frieslandlease.nl onder vermelding van uw kenteken. Friesland Lease zal dan contact zoeken met de verzekeringsmaatschappij van Friesland Lease.

U mag met uw auto in de landen komen die op de groene kaart vermeld staan.

Een caravan of aanhanger is niet door Friesland Lease verzekerd!

Als de caravan of aanhanger gekoppeld is aan de auto van Friesland Lease en er wordt schade veroorzaakt aan een ander, dan is de schade van de auto wel verzekerd maar de schade aan de caravan/aanhanger niet.

 

De Groene Kaart was tot 1972 het internationale verzekeringsbewijs. U moest deze dan ook altijd bij u hebben. Tegenwoordig bent u niet meer verplicht om de Groene Kaart altijd bij u te hebben wanneer u binnen de EU rijdt.

Via de berijdersapp kunt u uw Groene Kaart overigens altijd inzien en dus ook gebruiken. Ook kunt u inzien in welke landen u verzekerd bent, en ook uw polisnummer en de verzekeringsperiode zijn te vinden in de app.

Stel uw vraag in het formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.