De berijder App

Yes, onze nieuwe berijder App is live! Met onze App heeft u altijd toegang tot de service die wij onze klanten garanderen. Met onze filosofie: ‘ontzorgen’ in het achterhoofd zijn wij steeds op zoek naar nieuwe manieren om de afstand tussen u als berijder en ons te verkleinen. De Friesland Lease berijder App biedt u de mogelijkheid om onder andere uw persoonlijke gegevens, uw autogegevens en bekeuringen, brandstofverbruik, ruitschade en CO2 uitstoot in te zien. U kunt mobiel schademelden, snel schakelen met onze hulpdienst en gemakkelijk uw kilometerstand doorgeven. Hiermee kunt u op elk moment gebruik maken van onze diensten.

Berijders APP screenshots - Friesland Lease

 

De Friesland Lease berijders App is gratis te downloaden op uw telefoon via onderstaande buttons, via de zoekterm ‘Friesland Lease’:

AppStore logo

Android logo

Berijders APP - nieuw account

Aanmelden via de website is ook mogelijk: https://m.frieslandlease.nl/. Heeft u een Windows Phone? Dan kunt u bij de gegevens van de App via de browser. Gebruik dan deze link https://m.frieslandlease.nl/. Vul uw mailadres in en klik daarna op “nieuw account”. Er komt een scherm waarin u uw kenteken in kunt vullen en klik daarna op “stuur activatiecode”. Per mail krijgt u de activatiecode toegestuurd. Vul deze code in en daarna kunt u direct een nieuw wachtwoord opgeven. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met mailto: marvinhebbink@frieslandlease.nl of bel naar 0512-384060.

Wij wensen u veel plezier en gemak met deze Friesland Lease berijder App!