Service & contact

Verzekeringen

Verzekering bij Friesland lease is altijd goed geregeld. Uw leaseauto is bij Friesland lease verzekerd met een ruime dekking in vele landen. Het eigen risico is laag.

Verzekering bij Friesland lease is altijd goed geregeld

Alle mobiliteitsoplossingen worden verzekerd op de weg gezet. Lees hieronder daar meer over waar u voor verzekerd bent.

Zakelijke Leaseauto

Uw leaseauto is bij Friesland lease verzekerd met een ruime dekking in vele landen. Het eigen risico is laag. Zo heeft u bij ons geen eigen risico voor WA schade en een laag eigen risico voor casco schade. Is uw schade op de tegenpartij verhaalbaar, dan regelt Friesland Lease het verhalen voor u. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Casco verzekering zijn standaard uitgebreid met een Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) en Verhaalsrechtsbijstand verzekering. Indien gewenst kan de OIV uitgebreid worden met een Schadeverzekering Inzittenden (SVI).

Privé Leaseauto

De autoverzekering voor Privé Lease is uitgebreid. Deze verzekering is standaard voorzien van Schadeverzekering Inzittenden (SVI) en Verhaalsrechtsbijstand verzekering. Het eigen risico kan ook worden verlaagd door een geringe meerprijs per maand. Wat uniek is, is dat uw verzekeringspremie gedurende de looptijd van uw contract niet wijzigt. Zo bent u verzekerd van een vast bedrag per maand voor uw Privé Leaseauto.

Leasefiets

In het contract voor leasefietsen, of het nu een Zakelijke Leasefiets of Privé Leasefiets is, is de Casco verzekering met werelddekking opgenomen met een laag eigen risico voor niet verhaalbare schades. Standaard zijn de aanvullende verzekeringen voor Ongevallen Opzittenden (OOV) en Verhaalsrechtsbijstand opgenomen met Europese dekking. Ook voor mountainbikes en racefietsen zijn deze verzekeringen mogelijk. Voor high-speed fietsen (speed pedelecs) is naast de bovenstaande verzekeringen ook de WA verzekering inbegrepen.