Oplossingen

Netto Operational Lease

Zakelijk leasen is voor u een manier om flexibel te blijven. Wilt u uw leaseauto zelf beheren, maar hulp bij de financiering? Dan is netto operational lease misschien iets voor u.

Offerte aanvragen ik wil mobiliteitsadvies

Hoe werkt het?

Netto operational lease betekent dat u zelf beslist over de invulling van het operationele deel van de lease. U regelt dus zelf zaken zoals het onderhoud en de reparaties. Dit is een fijne optie als u de controle wilt houden, maar niet de volle lasten van de aankoop wilt dragen.

Wat betekent dit voor u?

In de praktijk betekent dit dat u de auto bestuurt, maar wij de eigenaar zijn. Dat heet ‘off balance financiering’. Het mooie is dat uw bedrijfsbalans vrij blijft van auto-investeringen. De kosten en risico’s van het onderhoud en eventuele reparaties zijn voor u. Maar het risico van de restwaarde? Dat is voor ons.

De voordelen van netto operational lease

Bij netto operational lease geniet u van aantrekkelijke tarieven en heeft u geen risico over de restwaarde van de auto. U krijgt bij ons altijd een goed en volledig advies. Ziet u het zitten om zelf de zaken te regelen en wilt u meer weten over netto operational lease? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Onze mobiliteitsexperts staan voor u klaar.

Alternatieven voor netto operational lease

Leasen is meer dan alleen een auto rijden. Het gaat ook over wat het beste past bij uw situatie. En daar helpen we u graag bij. Is netto operational lease niet precies wat u zoekt? Of bent u benieuwd naar andere leasevormen die beter bij uw bedrijf passen? Kijk dan ook eens bij:

 Financial Lease: Voor als u na de leaseperiode eigenaar van de auto wilt worden.

Full Operational Lease: Hierbij zijn alle autokosten inbegrepen in het leasebedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Veelgestelde vragen

U dient alle accesoires die bij de auto horen, zoals kenteken pasje, reserve sleutels en bijgeleverde en mee geleasede accessoires in te leveren met de auto. Inleveren kan bij een schadenet herstel vestiging tenzij anders met uw mobiliteitsadviseur of wagenparkbeheerder afgesproken.

Neem daarvoor contact op met uw mobiliteitsadviseur. Hij kan u de overnameprijs verstrekken. Zodra deze prijs akkoord is dient het voertuig afgerekend te worden en op uw naam te worden overgeschreven.

Uw leaseauto is bij Friesland lease verzekerd met een ruime dekking in vele landen. Het eigen risico is laag. Zo heeft u bij ons geen eigen risico voor WA schade en een laag eigen risico voor casco schade. Is uw schade op de tegenpartij verhaalbaar, dan regelt Friesland Lease het verhalen voor u. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Casco verzekering zijn standaard uitgebreid met een Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) en Verhaalsrechtsbijstand verzekering. Indien gewenst kan de OIV uitgebreid worden met een Schadeverzekering Inzittenden (SVI).

Ja, dat kan. Uw mobiliteitsadviseur helpt u hier graag mee. Friesland Lease heeft een ruim wagenpark met eigen voorloopauto’s.

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak, of dit te doen via uw wagenparkbeheerder. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee is gebeurd. Overname van de auto is uiteraard niet verplicht. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn.

 

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Stel uw vraag in het formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.