Netto Operational Lease

Netto Operational Lease, zelf keuzes maken

Naast het financiële gedeelte kunt u zelf een keuze maken voor de invulling van het operationele deel. Zo houdt u de zaken die u zelf wenst te regelen in eigen hand.

Eigen beheer

Deze vorm van leasing kenmerkt zich als off balance financiering met behoud van eigen beheer over het voertuig. Het juridisch en economisch eigendom ligt volledig bij de leasemaatschappij en u houdt uw balans vrij van wagenpark-investeringen. Net als bij een Financial Lease liggen de risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en eventueel verzekering van de leaseauto bij de klant. Het restwaarderisico ligt echter bij de leasemaatschappij. Netto Operational Lease voor als u de zaken zelf wilt regelen.

Uw voordeel:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Off balance financiering
  • Geen restwaarde risico
  • Goed en volledig advies

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in deze leasevorm? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en kom in contact met onze mobiliteitsexperts.
Toch niet helemaal overtuigd of benieuwd of een andere leasevorm beter bij uw onderneming past? Kijk dan gerust ook even bij:

Veelgestelde vragen

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Ik heb schade gereden met een tegenpartij, wat nu?

Denk in het eerste geval om uw eigen veiligheid en die van uw tegenpartij. U vult samen met de tegenpartij een Europees schadeformulier in en ondertekent dit beide. Na deling van het formulier neemt ieders zijn of haar deel mee. Stuur het formulier graag zo spoedig mogelijk naar Friesland Lease per post of gescand via de mail naar schade@frieslandlease.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over het repareren van de schade. Als u niet meer verder kunt rijden neemt u contact op met Friesland Lease te bereiken op 0512 – 384060. Buiten kantoortijden wordt u  door onze alarmcentrale Eurocross geholpen.

Stel uw vraag

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Netto Operational Leaseofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Wij staan in de startblokken voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens, 750 huurauto’s en 15.000 Leasefietsen.

Als u een flexibele invulling zoekt voor uw mobiliteitsvraagstuk, dan helpen wij u graag verder. Want uw mobiliteitsbehoefte zien wij als ons maatwerk, zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo is Friesland Lease de eerste geweest die de Leasefiets aanbieden, hebben we al veel ervaring met rijden op waterstof en elektrisch rijden en vullen we jaarlijks onze prijzenkast aan met prachtige prijzen en titels.

Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij spoedig contact met u op om samen te kijken naar een passende oplossing waar u blij van wordt.

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.