Privé leasen

Unieke privé lease aanbieding

Soms sta je samen sterker dan alleen, daarom slaat Friesland Lease de handen ineen met Haaima Hylkema voor een prachtige aanbieding voor privé lease. Zo rijdt u een gloednieuwe auto tegen een laag maandtarief met de service en kwaliteit dat u van ons beide gewend bent.

Ontdek onze aanbieding

De gehele maand april hebben we een mooie aanbieding met drie flitsende en goede auto’s die erg interessant zijn voor de privé leaserijder. Gaat u voor de kleine maar stijlvolle Fiat 500, een krachtige Peugeot 208 of toch voor de gloednieuwe Citroën ë-C3? Bewonder de modellen in de showroom of stel de auto samen op onze website. 

Fiat 500 1.0 MHEV Dolcevita Finale 51kW

De 500 Dolcevita is gemaakt voor levensgenieters. Wellicht is deze auto compact van formaat, maar met zijn overvloed aan comfort, technologie en stijl biedt deze Fiat 500 u alles om te genieten van ‘la dolce vita’, het goede leven op z’n Italiaans.

Maak kennis met de Fiat 500 Dolcevita 

Peugeot 208 1.2 Active 55kW

De nieuwe Peugeot 208 heeft een nieuw gezicht met meer assertieve looks, dankzij de nieuwe Full LED Technology lichtsignatuur aan de voorzijde en achterzijde. Een plezier om in te rijden met de kwaliteit die u van Peugeot gewend bent.

Maak kennis met de Peugeot 208 active

Citroen ë-C3 44kWh EV Max 83kW

Wie zoekt naar een betaalbare of goedkope elektrische auto, vindt deze vaak nog te duur. Tot nu! Citroën laat met de nieuwe Citroën ë-C3 namelijk zien dat 100% elektrisch rijden goedkoper kan, zonder in te leveren op comfort en uitrusting. Een ruime alleskunner als u het aan ons vraag.

Maak kennis met de Citroën ë-C3

Of bewonder deze modellen in één van de vestigingen van Haaima Hylkema

Wat houdt privé leasen in

Kiest u voor privé lease via Friesland Lease, dan zit u met een goed gevoel in uw nieuwe auto.

Doordat u kiest voor private lease, heeft u geen direct grote uitgave. In het leasetarief zit onderhoud inbegrepen, met een vast maandbedrag per maand. We zeggen dan ook wel “all-inclusive autorijden”.

Keurmerk Private Lease

Friesland Lease voldoet namelijk aan de hoogste eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk zorgt ervoor dat je veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset en geeft jou de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Lees meer over het Keurmerk