Oplossingen

Shortlease

Heeft u voor een korte tijd een auto nodig? Shortlease biedt de ideale oplossing. Met Shortlease kiest u voor flexibiliteit en comfort, zonder een langdurig contract.

Offerte aanvragen ik wil mobiliteitsadvies

Voordelen van Shortlease

Bij Shortlease profiteert u van meerdere voordelen. Ten eerste, u heeft de vrijheid om te leasen op een flexibele manier. U zit niet vast aan een lang contract. Shortlease geeft u precies wat u nodig heeft: een auto voor een korte periode. Daarnaast biedt Shortlease gunstige voorwaarden en lage tarieven. Dat betekent dat u snel een auto kunt rijden zonder te veel te betalen.

  • De oplossing voor tijdelijk gemak.
  • Geen langdurig contract.
  • Ruime keuze in auto’s.

Persoonlijk advies

Ook krijgt u bij ons altijd persoonlijk advies. Wij luisteren naar uw wensen en zoeken samen de beste auto voor u uit. Dat is fijn, want zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Flexibel en voordelig

Nog een voordeel van Shortlease: na de afgesproken periode kunt u beslissen of u de auto langer wilt houden. Kiest u daarvoor, dan krijgt u een lager tarief. En dat lagere tarief rekenen we dan terug. Zo wordt shortlease nog voordeliger!

Zorgeloos rijden

Shortlease is meer dan alleen een auto leasen. Het is ook een zorgeloze keuze. Wij zorgen ervoor dat uw auto altijd in topconditie is. En mocht er iets gebeuren, dan kunt u altijd op ons rekenen. U kunt kiezen uit verschillende contracten, zodat we voor u klaarstaan wanneer u dat nodig heeft.

Uw ideale shortlease auto

Bij Shortlease heeft u keuze uit veel verschillende auto’s. Of u nu een compacte auto zoekt of een ruime gezinsauto, wij hebben het allemaal. Onze lease adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste auto. Zo weet u zeker dat u de auto kiest die het beste bij u past.

Interesse in Shortlease?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Shortlease? Wij helpen u graag verder. Met onze kennis en ervaring kunnen we de kosten voor uw wagenpark verlagen. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan. Zo kunt u zelf zien hoe voordelig Shortlease is. We kijken uit naar uw aanvraag!

Veelgestelde vragen

U dient alle accesoires die bij de auto horen, zoals kenteken pasje, reserve sleutels en bijgeleverde en mee geleasede accessoires in te leveren met de auto. Inleveren kan bij een schadenet herstel vestiging tenzij anders met uw mobiliteitsadviseur of wagenparkbeheerder afgesproken.

Neem daarvoor contact op met uw mobiliteitsadviseur. Hij kan u de overnameprijs verstrekken. Zodra deze prijs akkoord is dient het voertuig afgerekend te worden en op uw naam te worden overgeschreven.

Uw leaseauto is bij Friesland lease verzekerd met een ruime dekking in vele landen. Het eigen risico is laag. Zo heeft u bij ons geen eigen risico voor WA schade en een laag eigen risico voor casco schade. Is uw schade op de tegenpartij verhaalbaar, dan regelt Friesland Lease het verhalen voor u. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Casco verzekering zijn standaard uitgebreid met een Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) en Verhaalsrechtsbijstand verzekering. Indien gewenst kan de OIV uitgebreid worden met een Schadeverzekering Inzittenden (SVI).

Ja, dat kan. Uw mobiliteitsadviseur helpt u hier graag mee. Friesland Lease heeft een ruim wagenpark met eigen voorloopauto’s.

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak, of dit te doen via uw wagenparkbeheerder. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee is gebeurd. Overname van de auto is uiteraard niet verplicht. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn.

 

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Stel uw vraag in het formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.