Full Operational Lease

Full Operational Lease bij Friesland Lease

Full Operational Lease is een leasevorm waarin u zorgeloos kunt leasen met de meest uitgebreide service. Voor een vooraf bepaalde periode en aantal kilometers per jaar krijgt u de beschikking over, de door u gewenste, auto. In de maandelijkse leasetarieven de volgende kosten opgenomen:

 • Afschrijving
 • Rente
 • Administratie
 • Wegenbelasting
 • Verzekering
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • (winter)banden
 • Vervangend vervoer
 • Hulpdienst
 • Brandstofpas

De voordelen

Een belangrijk voordeel van Full Operational Lease is dat u alle leasekosten van tevoren precies kunt budgetteren. Daarnaast kunt u het beheer en onderhoud van de operationele leaseauto zonder meerprijs uitbesteden aan iedere officiële merkdealer. Een ander belangrijk voordeel is dat u de kosten van de auto’s niet op uw balans hoeft te zetten en u daardoor meer tijd en geld overhoudt voor uw core-business. Daarnaast is het een voordeel dat uw onderneming geen restwaarde risico van de lease auto heeft. U krijgt online en realtime toegang tot een uitgebreid managementinformatiesysteem. Met de uitgebreide service van Full Operational Lease komt u nooit voor verrassingen te staan.

Geïnteresseerd?

Met onze kennis, ervaring en inkoopkracht realiseert Friesland Lease lagere wagenparkkosten voor uw onderneming. Bent u geïnteresseerd in deze leasevorm? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Toch niet helemaal overtuigd of benieuwd of een andere leasevorm beter bij uw onderneming past? Kijk dan gerust ook even bij:

Veelgestelde vragen

Waar moet ik met mijn auto naar toe voor schadereparatie?

Voor het schadeherstel werkt Friesland Lease samen met een aantal landelijk dekkende schadeherstellers. U kunt naar de gewenste locatie bij u in de buurt zoeken via de pagina Schadeherstel.

Waar moet ik met mijn auto naar toe voor onderhoud?

Voor onderhoud aan uw leaseauto kunt u terecht bij de merk-dealer. U kunt zelf bij de dealer een afspraak maken. De dealer regelt vervolgens alles met ons.

Kan ik mijn schade zonder overleg met Friesland Lease laten repareren bij een schadeherstelbedrijf?

Zodra wij uw schademelding hebben ontvangen, informeren wij u over waar u de auto kunt laten herstellen.

Hoe kan ik een schadevrijverklaring ontvangen?

U kunt een schadevrijverklaring ontvangen d.m.v. het sturen van een mail naar binnendienst@frieslandlease.nl. Hierbij vragen wij u het kenteken/de kentekens en uw adresgegevens door te geven.

Waarvoor dient de Groene Kaart?

De Groene Kaart was tot 1972 het internationale verzekeringsbewijs. U moest deze dan ook altijd bij u hebben. Tegenwoordig bent u niet meer verplicht om de Groene Kaart altijd bij u te hebben wanneer u binnen de EU rijdt.

Via de berijdersapp kunt u uw Groene Kaart overigens altijd inzien en dus ook gebruiken. Ook kunt u inzien in welke landen u verzekerd bent, maar ook u polisnummer en de verzekeringsperiode.

Stel uw vraag

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Full Operational Leaseofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Wij staan in de startblokken voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens, 750 huurauto’s en 15.000 Leasefietsen.

Als u een flexibele invulling zoekt voor uw mobiliteitsvraagstuk, dan helpen wij u graag verder. Want uw mobiliteitsbehoefte zien wij als ons maatwerk, zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo is Friesland Lease de eerste geweest die de Leasefiets aanbieden, hebben we al veel ervaring met rijden op waterstof en elektrisch rijden en vullen we jaarlijks onze prijzenkast aan met prachtige prijzen en titels.

Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij spoedig contact met u op om samen te kijken naar een passende oplossing waar u blij van wordt.

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.