Zorgeloos

Zorgeloos en zonder verrassingen naar uw werk.

Eigen keuze

Kies uw eigen leasefiets uit: van e-bike tot high speed e-bike.

Besparing

Bespaar u de hoge aanschafkosten van een elektrische fiets.

Gezond

Fietsen is gezond voor uzelf en beter voor het milieu.

Gemak

Nooit meer in de file staan of lang zoeken naar een parkeerplek.

BOVAG

Samenwerking met BOVAG.

Fiets leasen

Nederland – Fietsland

Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Als het op fietsen aankomt zijn we dus echte kilometervreters. Ook op weg naar ons werk leggen we de nodige kilometers af. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Met een leasefiets van Friesland Lease wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen. U staat nooit meer vast in de file, er zijn geen hoge aanschafkosten aan het leasen van een fiets verbonden. Met een e-bike komt u nooit meer bezweet aan op uw werk en heeft u een keer pech, dan helpt Friesland Lease u direct. Bij Friesland Lease least u namelijk een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie*. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstand verzekering. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via Friesland Lease.

* Helaas geldt deze service niet voor mountainbikes en all terrain bikes. Vindt u dat vervelend? Neem dan even contact op met Lars Dekker, hij legt u graag uit waarom dit zo is.

Kies uw eigen leasefiets

Bij Friesland Lease kunt u uw fiets, bijvoorbeeld een high speed e-bike, leasen op basis van een operationele lease constructie. In ruil voor een vast bedrag per maand least u een (elektrische) fiets naar keuze, inclusief alle bijbehorende kosten. In overleg met uw werkgever kunt u zelf een fiets uitzoeken bij een BOVAG-fietsbedrijf bij u in de buurt. Die samenwerking met BOVAG betekent dat zowel wij bij Friesland Lease als uw BOVAG-fietsbedrijf op hetzelfde niveau zitten dat BOVAG hanteert. Zo voldoen we altijd aan alle vereiste kwaliteitseisen en kunt u gebruik maken van de BOVAG Garantie. Na de leaseperiode kunt u er voor kiezen om de fiets over te nemen voor een van tevoren afgesproken bedrag. Een fiets die bijvoorbeeld veel wordt geleaset, is de veelzijdige Stromer e-bike. Deze e-bike is milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en galant. U kiest zelf een frame, de onderdelen, accessoires en een accu en motor die passen bij uw behoeften.

Klaar om een fiets of e-bike van Friesland Lease te leasen en fit naar uw werk te gaan? Of wilt u eerst nog wat meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bekijk productleaflet

Veelgestelde vragen

Over dit onderwerp zijn er nog geen veelgestelde vragen. Hebt u wel een vraag, vul dan onderstaand formulier in.

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Fiets leasenofferte aanvragen

8.5

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.