Gezond

Een betere conditie, minder stress en energieker.

Groen

Samen zorgen wij voor minder CO2 uitstoot.

Goed geregeld

Een vast bedrag per maand incl. onderhoud, verzekering en pechhulp.

Fiets leasen

Friesland Lease – Leasefiets

Sinds 2012 bieden wij fietslease aan, hier ontstond Leasefiets. Wij fietsen inmiddels al heel wat jaartjes zonder zijwieltjes! Uitgegroeid tot fietsleasespecialist beheren wij duizenden fietsabonnementen en spreken wij dagelijks tevreden (nieuwe) klanten. Wij dragen actief bij aan een gezonder en vitaler Nederland en daar zijn wij best een beetje trots op. Met de opmars van onder andere e-bikes is het voor Leasefiets niet alleen inspringen op een gat in de markt, maar ook een bewuste keuze die past in het duurzamen beleid dat wij voeren.

Bekijk ons aanbod op Leasefiets.nl

Een leasefiets aanvragen?

Het recente aanbod leasefietsen kunt u vinden op onze website www.leasefiets.nl. Tevens meer informatie voor u als werkgever of werknemer. Ook als particulier kunt een een fiets bij ons leasen. Wij helpen u graag op weg! Neem contact met ons via onderstaand formulier of bel ons op 0512 384 060.

Hoe werkt het?

Als werkgever wilt u werkenemers zo vitaal mogelijk houden. U kunt uw werknemers een leasefiets aanbieden op basis van full operational lease. Uw werknemer zoekt zelf een fiets uit bij een van de 1000 fietsdealers die zijn aangesloten bij Leasefiets. Leasefiets zorgt daarna voor de rest.

Bent u werknemer? Ga alvast eens kijken bij een van onze aangesloten dealers. Met de offerte kunt u een leasefietsabonnement voorstellen bij uw werkgever. Leasefiets regelt daarna de rest.

Als particulier kunt u eenvoudig zelf kiezen. U betaalt een vast bedrag per maand, wij regelen onderhoud, reparaties, verzekering en 24/7 pechhulp. Zo helpen wij Nederland vitaal van A naar B.

Veelgestelde vragen

Over dit onderwerp zijn er nog geen veelgestelde vragen. Hebt u wel een vraag, vul dan onderstaand formulier in.

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Leasefietsofferte aanvragen

8.6

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.