Zorgeloos

Zorgeloos en zonder verrassingen naar uw werk.

Eigen keuze

Kies uw eigen leasefiets uit: van e-bike tot high speed e-bike.

Besparing

Bespaar u de hoge aanschafkosten van een elektrische fiets.

Gezond

Meer gezonde kilometers

Gemak

Nooit meer in de file staan of lang zoeken naar een parkeerplek.

BOVAG

Samenwerking met BOVAG.

Fiets leasen

Nederland – Fietsland

Nederland is bij uitstek écht fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Zorgeloos, gezond en goed geregeld onderweg met uw eigen Leasefiets. Bij Leasefiets zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen, met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden. Wat ons betreft hét antwoord.Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen bereikbaar voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Bij Leasefiets.nl bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende leaseoplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service.

Zo helpen we Nederland vitaal en duurzaam van a naar b.

Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij met Leasefiets de allereerste leasemaatschappij die ook fietsabonnementen aanbiedt. Verder hebben we veel ervaring met rijden op groen gas, op waterstof en elektrisch rijden. Bij Friesland Lease vinden we dat mobiliteit altijd maatwerk is. Daarom bieden we ondernemers, particulieren en verenigingen altijd een passende lease-oplossing. Van e-bike tot leaseauto.

Voorwaarden van Leasefiets

• Altijd een passend abonnement
• Meer gezonde kilometers
• Investering in bereikbaarheid
• Duurzaam van A naar B
• Gewoon goed geregeld

Meer informatie? Bekijk de Leasefiets brochure!

Wij helpen u graag op weg!

Leasefiets is inclusief de beste voorwaarden. Wilt u meer informatie over een Leasefiets? Wij staan voor u klaar! Neem een kijkje op de website van Leasefiets, vul het contactformulier of neem direct contact met Leasefiets op via: 0512 – 384 060

Veelgestelde vragen

Over dit onderwerp zijn er nog geen veelgestelde vragen. Hebt u wel een vraag, vul dan onderstaand formulier in.

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Fiets leasenofferte aanvragen

8.5

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.