Innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij met Leasefiets het eerste leasebedrijf in Nederland dat leasefietsen aanbiedt. Hiermee maken wij o.a. e-bikes, bezorgfietsen en bakfietsen voor iedereen bereikbaar. Zowel zakelijk als privé.
8.4

beoordeling van onze klanten

Gezond

Een betere conditie, minder stress en energieker.

Groen

Samen zorgen wij voor minder CO2 uitstoot.

Perfect geregeld

Een vast bedrag per maand incl. onderhoud, verzekering en pechhulp.

Fiets leasen

Friesland Lease – Leasefiets

In 2012 hebben wij de keuze gemaakt om naast een auto ook een fiets te leasen, hier ontstond Leasefiets. Wij fietsen inmiddels al heel wat jaren zonder zijwieltjes! Uitgegroeid tot fietslease specialist beheren wij duizenden fietsabonnementen en spreken wij dagelijks tevreden (nieuwe) klanten. Wij dragen actief bij aan een gezonder en vitaler Nederland en daar zijn wij best een beetje trots op. Met de opmars van onder andere e-bikes is het voor Leasefiets niet alleen inspringen op een gat in de markt, maar ook een bewuste keuze die past in het duurzame beleid dat wij voeren.

Bekijk ons aanbod op Leasefiets.nl

Een leasefiets aanvragen?

Het recente aanbod leasefietsen kunt u vinden op onze website www.leasefiets.nl. Tevens meer informatie voor u als werkgever of werknemer. Ook als particulier kunt u een fiets bij ons leasen. Wij helpen u graag op weg! Neem contact met ons via onderstaand formulier of bel ons op 0512 384 060.

Hoe werkt het?

Als werkgever wilt u werknemers zo vitaal mogelijk houden. U kunt uw werknemers een leasefiets aanbieden op basis van full operational lease. Uw werknemer zoekt zelf een fiets uit bij een van de 1000 fietsdealers die zijn aangesloten bij Leasefiets. Leasefiets zorgt daarna voor de rest.

Bent u werknemer en wilt u een fiets leasen? Ga alvast eens kijken bij een van onze aangesloten dealers. Met de offerte kunt u een leasefiets abonnement voorstellen bij uw werkgever. Leasefiets regelt daarna de rest.

Als particulier kunt u eenvoudig zelf kiezen. U betaalt een vast bedrag per maand, wij regelen onderhoud, reparaties, verzekering en 24/7 pechhulp. Zo helpen wij Nederland vitaal van A naar B.

Veelgestelde vragen

Is een leasefiets een financiering?

Nee, een leasefiets is geen financieringsvorm. Wij bieden operationele fullservice lease! Of beter gezegd: u betaalt een vast bedrag per maand, wij zorgen voor de rest: onderhoud, reparaties en meerdere verzekeringen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wat zit er allemaal in het leasebedrag?

Met Leasefiets kiest u voor een compleet leasepakket. Hierdoor heeft u geen omkijken naar onderhoud, wordt u bij pech snel geholpen en bent u uitstekend verzekerd tegen schade en diefstal. Het leasetarief dat u of uw werknemers maandelijks betaalt bevat:

  • Onderhoud van de leasefiets
  • Afschrijving van de leasefiets
  • Rente - ENRA-verzekering optimaal
  • Een opzittende verzekering
  • 24-uurs pechhulp (ook internationaal)

Kan ik de fiets overnemen?

Ja, dat kan. U heeft eerste recht op koop. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u bij een van onze leaseadviseurs de prijs van de fiets opvragen waartegen u het kunt overnemen.

Wat te doen bij pech onderweg bij een Leasefiets?

Pech onderweg? Met onze 24-uurs pechhulp zorgen we ervoor dat u snel verder kunt. In binnen- en buitenland. Een kwestie van bellen en wij regelen de rest. Elke leasefiets krijgt een servicepas met servicenummer die u kunt bellen als u bijvoorbeeld een lekke band heeft of accuproblemen.

Is mijn leasefiets ook verzekerd?

Het full operational leasecontract is inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp. U bent dus uitgebreid verzekerd tegen diefstal en schade. De fietsverzekering is afgesloten via ENRA, een klantvriendelijke verzekeringsmaatschappij met goede 24-uurs pechhulp. U heeft een cascoverzekering met werelddekking en een laag eigen risico. Aanvullende verzekering Ongevallen Opzittenden is ook inbegrepen. Voor elk type fiets bieden wij een passende verzekering. Voor high-speed fietsen sluiten wij een extra WA-verzekering en verhaalsrechtbijstand af.

Zit er een aanbetaling in het leasetarief?

We hebben standaard geen aanbetaling in het leasetarief. Het is wel mogelijk om alvast maximaal 25% van de catalogusprijs aan te betalen. Hiermee verlaagt u het leasetarief. Houd er wel rekening mee dat u die aanbetaling niet terugkrijgt bij opzegging of ontbinding van de leaseovereenkomst of bij diefstal van de fiets.

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Leasefietsofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Leasefiets is onderdeel van Friesland Lease.

Leasefiets gelooft in: samen meer gezonde kilometers! Wij bieden bedrijven, ondernemers, verenigingen én particulieren altijd een passende leaseoplossing. Voor een vast bedrag per maand, inclusief alle service. Zo helpen wij Nederland vitaal en duurzaam van A naar B.

Zo werkt Leasefiets:

  • Fietsen voor een vast laag bedrag per maand
  • Wij regelen onderhoud, verzekering én 24/7 pechhulp
  • Leasecontracten met diverse looptijden
  • Van hi-speedbike tot stadsfiets: wij bieden ruime keuze
  • Fiscaalvriendelijke oplossingen

Ontdek al onze mogelijkheden. Van bezorgfiets tot hi-speedbike en van bakfiets tot schoolfiets. Leasefiets helpt u altijd op weg!

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.