Oplossingen

Leasefietsen

Een fiets leasen? Ja, u leest het goed. Bij Friesland Lease kunt u ook voor leasefietsen kiezen. Deze optie is goed voor u, uw portemonnee en het milieu. Ideaal voor korte afstanden en bijvoorbeeld woon-werkverkeer.

Leasefiets.nl  Aanbod

Leasefietsen van Leasefiets

Bij Friesland Lease bieden we leasefietsen aan onder ons eigen label ‘Leasefiets‘. Alle zaken omtrent het leasen van fietsen worden door Leasefiets afgehandeld. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en gespecialiseerde aanpak. Leasefiets is een onderdeel van Friesland Lease. Zo bundelen we onze krachten om u de beste fietslease-oplossingen te bieden.

  • perfect voor korte afstanden
  • goed voor het milieu en uw gezondheid
  • vast bedrag per maand voor onderhoud, verzekering en pechhulp

Leasefietsen van Leasefiets

Bij Friesland Lease bieden we leasefietsen aan onder ons eigen label ‘Leasefiets’. Alle zaken omtrent het leasen van fietsen worden door Leasefiets afgehandeld. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en gespecialiseerde aanpak. Leasefiets is een onderdeel van Friesland Lease. Zo bundelen we onze krachten om u de beste fietslease-oplossingen te bieden.

Waarom een fiets leasen?

Fietsen is gezond. Het is goed voor uw hart, uw longen en uw spieren. Maar wist u dat fietsen ook goed is voor uw hersenen? Het helpt u om beter na te denken en om u beter te voelen. En als u naar uw werk fietst, komt u fris en energiek aan. Klaar om aan de slag te gaan.

Goed voor het milieu

Daarnaast is een fiets natuurlijk ook een milieuvriendelijke keuze. Een fiets stoot geen CO2 uit. Als u een auto heeft, kunt u vaker laten staan en in plaats hiervan de fiets nemen. Dat scheelt heel wat CO2-uitstoot. En als u geen auto heeft, is een fiets een perfect vervoermiddel.

Goed voor uw portemonnee

Een fiets leasen is ook goed voor uw portemonnee. U betaalt een vast bedrag per maand. Daarvoor krijgt u een mooie, nieuwe fiets. En u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud of reparaties. Dat regelen wij voor u. Bent u op zoek naar een leaseoplossing voor uw werknemers? Dan is een fiets leasen financieel ook een aantrekkelijke oplossing vergeleken met het leasen van een auto.

Een fiets voor iedereen

Bij Friesland Lease hebben we een fiets voor iedereen. Of u nu een snelle racefiets wilt, een comfortabele stadsfiets of een sterke mountainbike, bij ons vindt u de fiets die bij u past. En als u liever een elektrische fiets wilt, hebben we die ook. Elektrisch fietsen is makkelijk en snel. Het is een geweldige manier om in beweging te blijven, voor iedere leeftijd.

Persoonlijk advies

Wilt u een fiets leasen, maar weet u niet welke fiets het beste bij u past? Geen probleem. Onze specialisten helpen u graag. Ze luisteren naar uw wensen en geven u advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Klaar om te fietsen?

Bent u klaar om te fietsen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze leasefietsen. En we helpen u om de juiste fiets te kiezen. Want bij Friesland Lease gaat het om u. Uw gezondheid, uw gemak, uw plezier. Dat is waar wij voor werken. Stap op de fiets, voor uw gezondheid en voor het milieu. Ervaar de vrijheid en het plezier van fietsen.

Nee, een leasefiets is geen financieringsvorm. Wij bieden operationele fullservice lease! Of beter gezegd: u betaalt een vast bedrag per maand, wij zorgen voor de rest: onderhoud, reparaties en meerdere verzekeringen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Het full operational leasecontract is inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp. U bent dus uitgebreid verzekerd tegen diefstal en schade. De fietsverzekering is afgesloten via ENRA, een klantvriendelijke verzekeringsmaatschappij met goede 24-uurs pechhulp. U heeft een cascoverzekering met werelddekking en een laag eigen risico. Aanvullende verzekering Ongevallen Opzittenden is ook inbegrepen. Voor elk type fiets bieden wij een passende verzekering. Voor high-speed fietsen sluiten wij een extra WA-verzekering en verhaalsrechtbijstand af.

Ja, dat kan. U heeft eerste recht op koop. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u bij een van onze leaseadviseurs de prijs van de fiets opvragen waartegen u deze kunt overnemen.

Pech onderweg? Met onze 24-uurs pechhulp zorgen we ervoor dat u snel verder kunt. In binnen- en buitenland. Een kwestie van bellen en wij regelen de rest. Elke leasefiets krijgt een servicepas met servicenummer die u kunt bellen als u bijvoorbeeld een lekke band of accuproblemen heeft.

Met Leasefiets kiest u voor een compleet leasepakket. Hierdoor heeft u geen omkijken naar onderhoud, wordt u bij pech snel geholpen en bent u uitstekend verzekerd tegen schade en diefstal. Het leasetarief dat u of uw werknemers maandelijks betaalt bevat:

  • Onderhoud van de leasefiets
  • Afschrijving van de leasefiets
  • Rente – ENRA-verzekering optimaal
  • Een opzittende verzekering
  • 24-uurs pechhulp (ook internationaal)

In ons leasetarief is geen aanbetaling opgenomen. Het is wel mogelijk om alvast maximaal 25% van de catalogusprijs aan te betalen. Hiermee verlaagt u het leasetarief. Houd er wel rekening mee dat u deze aanbetaling niet terugkrijgt bij opzegging of ontbinding van de leaseovereenkomst of bij diefstal van de fiets.

Stel uw vraag in het formulier

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.