Ervaringen

Simplicate software in onze Tesla’s

Simplicate

We spreken met Welmoed, office manager bij Simplicate, verantwoordelijk voor alle randvoorwaarden die er voor zorgen dat medewerkers bij Simplicate hun werk goed en met plezier kunnen doen.

Welmoed legt uit dat Simplicate ‘business management software in de cloud’ levert.
‘Met onze online software brengen we eenvoud in de bedrijfsvoering van zakelijke dienstverleners: van het eerste contact met een klant tot de verstuurde factuur. Dat doen we door de belangrijkste processen als één doorlopende lijn met elkaar te verbinden: HRM, CRM en Sales, Projecten, Urenregistratie en Inkoop en uiteindelijk Facturatie.’    

Wat doen jullie precies?

‘De visie achter Simplicate is dat je een bedrijf zoveel mogelijk moet kunnen automatiseren vanuit de best practice. Dit betekent dat wij goed kijken naar de processen en wensen van de doelgroep en het platform hier op natuurlijke wijze op aan willen laten sluiten. De manier waarop je zou willen werken wordt zo als het ware meegeleverd in een pakket. Hierdoor implementeer je de software dus ook eenvoudig zelf, zonder consultancy of lange implementatietrajecten’, aldus Welmoed.

En waar?

Simplicate heeft vestigingen in Amsterdam en Groningen. Vanuit onze twee locaties bezoeken we onze klanten in heel Nederland en België. Onze sales medewerkers en consultants maken dus best wat kilometers. Ook onze andere collega’s gaan geregeld op en neer tussen onze twee locaties.

Tesla’s

Simplicate is een innovatief bedrijf, en is in 4 jaar enorm gegroeid en voortdurend in ontwikkeling. Welmoed: ‘We lopen flink voorop, dat kan alleen maar door innovaties in de gaten te houden, uit te proberen, nieuwsgierig te zijn. Dat doen we op alle vlakken. Zo ook met onze auto’s. Daarom hebben wij bij Friesland Lease de nieuwe Tesla model 3 afgenomen. Daarvan hebben we er via Friesland Lease recent vijf in gebruik genomen. Naast de Tesla Model 3 hadden we al twee Tesla model S staan. We laten ons graag inspireren door andere innovatoren. Tesla behoort absoluut tot die categorie.’

Leuk detail: We kunnen onze eigen Software, Simplicate, gebruiken op het display in de Tesla’s, en meteen onze gereden kilometers registreren!

Naast de elektrische auto’s heeft Simplicate nog 3 ‘normale’ auto’s staan via Friesland Lease. De kans is aanwezig dat deze binnenkort ook ingeruild worden voor elektrische auto’s.

Een hoop auto’s?

‘Lang niet iedereen heeft bij ons een auto nodig en zeker niet op dagelijkse basis. Daarom hebben we 2 auto’s staan die via een online agenda gereserveerd kunnen worden voor afspraken en verkeer tussen onze vestigingen. En woon-werkverkeer wordt meestal gewoon op de fiets gedaan. Maar ook daar zijn we innovatief en nieuwsgierig. De eerste elektrische fiets staat hier al in het fietsenrek.’

Contact

Meer weten over Simplicate?
Welmoed vertelt je graag meer: welmoed.muis@simplicate.nl /  088 – 5200 500  / www.simplicate.nl

Meer weten over Leasen via Friesland Lease?
Na het lezen nieuwsgierig naar de Tesla, of andere mogelijkheden om de Leasen.
Bekijk onze mobiliteitsoplossingen of vraag hieronder een offerte aan.