Ervaringen

Milieu minder belasten, zonder grote offers hiervoor te laten!

Met mijn Volvo V60 plug- in Hybrid kan ik het milieu minder belasten, zonder grote offers hiervoor te laten!

Sinds ik in de V60 rijd ben ik bewust bezig met zuinig/duurzaam rijden zonder het verkeer tot last te zijn. Door de bijzondere techniek merk je bijna niet of de auto op elektriciteit of diesel rijdt.

Gebruikerservaring-elektrisch-rijden-Yspeert

Voordelen

Een groot voordeel van de Volvo V60 plug- in Hybrid is natuurlijk de lage bijtelling. Daarnaast is het een erg comfortabele auto. Hierdoor is het met het vele aantal kilometers dat ik rijd, een erg goede reisauto.

Door de bijzondere techniek merk je bijna niet of de auto op elektriciteit of diesel rijdt.

Nadelen heeft hij ook: het gebrek aan kofferruimte. In vergelijking met de Volvo V70 is de kofferbak erg klein. Daarnaast is de V60 wat onoverzichtelijker door onder andere de brede raamstijlen. Het is erg belangrijk om goed uit te kijken naar mensen in de dode hoek. Daarbij is van belang dat mensen de auto vaak niet horen, dus dat is dubbel opletten geblazen. Maar de voordelen wegen per saldo ruimschoots op tegen de nadelen.

Een tip die ik nog wil mee geven is om de accu zo veel mogelijk leeg te rijden voordat je weer gaat laden. Dat vergt soms wat planning, maar komt de levensduur van de accu ten goede.Daarnaast kan ik iedereen aanbevelen om een training te volgen bij ProDrive. Hier leer je de bijzondere techniek van deze auto zo goed mogelijk te benutten. Door de training ben ik zeker anders gaan rijden. En dit merk ik duidelijk en in het verbruik!