Profit

Friesland Lease is iedere dag actief bezig met het creëren van een betere wereld voor morgen. Dit doen wij door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO) met de drie thema’s: People, Planet en Profit.

Volgens ons gaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid uitstekend samen met een financieel gezonde organisatie. Sterker nog, sociale winst en milieuwinst leveren niet zelden ook economische winst op. Als organisatie vinden wij het belangrijk om actief betrokken te zijn bij de maatschappij en het milieu. Alleen samen kunnen we zorgen voor een betere, duurzame wereld van morgen.

Maatschappelijk betrokken

Friesland Lease is een financieel gezonde organisatie die zorgt voor lokale werkgelegenheid. Ook ondersteunen wij diverse maatschappelijke organisaties, verenigingen en goede doelen; bijvoorbeeld Ben’r en Stichting Present. En als het gaat om mensen verbinden zijn wij graag de spin in het web: via onze eigen ‘Friesland League’ brengen wij klanten en andere relaties met elkaar in contact onder het mom van 1+1=3.

Doelstellingen

De doelstellingen van Friesland Lease met betrekking tot het onderdeel ‘profit’ zijn als volgt:

  • Succesvol implementeren van duurzame verdienmodellen.
  • Ondersteuning van maatschappelijke organisaties, verenigingen en goede doelen (o.a. Ben’r en Stichting Present).
  • Continue klanttevredenheid onderzoeken om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant en zo onze diensten verder te verbeteren.
  • Wij streven naar partnerships met onze bestaande relaties (indien mogelijk).
  • Het verbinden van onze relaties & leveranciers

Lees meer over MVO bij Friesland Lease

Wil u meer weten over het MVO beleid bij Friesland Lease? Lees meer over de thema’s Planet en People.