250 Skoda’s in de Tour

250 Skoda’s in de Tour

Als u de Tour de France de afgelopen weken heeft gevolgd heeft u ze niet kunnen missen: de Skoda. Skoda was wederom uitgebreid aanwezig met onder anderen de commandowagen, de volgauto’s en de medical-car. Er reden meer dan 250 auto’s mee in deze Tour de France, waarvan 30 plug-in hybride of elektrische modellen.

Commandowagen Skoda voor het peloton

Bron: Skoda Nederland

De rode commandowagen

Bij een aantal wedstrijden werd het peloton geleid door de commandowagen. De Enyag iV om exact te zijn.
De Enyaq iV First Editions is de allereerste elektrische SUV van Skoda. Dit model biedt een unieke kijk op technologie, design en mobiliteit. De Enyaq heeft een indrukwekkend uiterlijk, een goede wendbaarheid en door de directe acceleratie is de auto een waar genot om in te rijden. Zeker een wagen die goed door het Franse landschap kan manoeuvreren. Een multifuncionele en praktrische wagen als u het ons vraagt.

De andere modellen

Verder werden de Octavia, Octavia iV en Superb iV ingezet voor de verschillende mobiele taken. Met de plug-in hybride serie (iV) wil Skoda de duurzaamheid en elektrische mobiliteit onder de aandacht brengen. Interesse of nieuwsgierig naar één van de Skoda modellen, vraag er gerust na bij ons of bij uw dealer. Wij helpen u graag verder op weg.