BCDN Leeuwarden

BCDN Leeuwarden

BCDN - Friesland LeaseOp dinsdag 20 maart en woensdag 21 maart zijn de Business Contactdagen Noord. Wij verwelkomen u graag bij onze stand op het sc Heerenveenplein (standnummer 4090) en bij onze Leasefiets stand (standnummer 3025).

Friesland Lease, staat samen met Fruitkracht B.V. op het sc Heerenveenplein en Leasefiets staat in samenwerking met Urban Arrow en Cyclingworld Terpstra bij standnummer 3025.

Komt u langs voor een gezond gesprek?

We bespreken dan graag alle voordelen van Leasefiets voor uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers. Na dit gesprek mag u een maand lang gebruik maken van een leasefiets en ontvangt u een goed gevulde proefkist met fruit van Fruitkracht.

U kunt u gegevens op de beurs achterlaten bij één van onze fruitdames of breng een bezoek aan een van onze medewerkers. U vindt ons op het plein van sc Heerenveen (standnummer 4090)

U kunt u online registreren via de link https://www.bcdn.nl/bezoekers/ met onze unieke code FrieslandLeaseSCHeerenveen. Na registratie ontvangt u een E-ticket. De E-ticket is voor beide dagen geldig.