Beleef de nieuwe Volkswagen ID Buzz

Exclusieve preview ID. Buzz

Tijdens deze preview (max. 90 minuten) laten de experts van Van den Brug u alles van de ID. Buzz zien. Aanmelden voor deze exclusieve preview kan via Van den Brug.

Een nieuwe generatie auto’s brengt natuurlijk ook ontzettend veel nieuwe technieken. Uiteindelijk is het zelfs de bedoeling dat de ID. Buzz autonoom kan rijden, daar wordt al volop mee getest in Duitsland. Een high tech voertuig met een herkenbaar ontwerp dus en zeker de moeite waard om te beleven.

T1 maar dan anno 2022

De Volkswagen ID. Buzz is een ruime personenwagen die is gebaseerd op de T1 waar zovelen van ons mee op avontuur zijn geweest. Nog altijd is de T1 een ontzettend populaire bus en hiermee zet Volkswagen een waardig elektrische opvolger in de markt. Met veel ruimte in de bus en een actieradius van ruim 400 kilometer.

De ID. Buzz Cargo is de zakelijke variant die tegelijkertijd met de ID. Buzz naar Nederland komt. Een bedrijfswagen waarmee je comfortabel de hele dag op pad bent, met volop ruimte achterin. De bus heeft een laadvermogen van 650kg en een laadvolume van 3,9 kuub, goed voor twee europallets.

Kunt u écht niet wachten, dan hebben wij hier alvast wat beelden

()