Carver opent zaak in Hong Kong

Carver in Hong Kong is logisch

Ondertussen zijn de eerste 20 exemplaren al in het wild te spotten in de miljoenenstad. Hong Kong is ontzettend dichtbevolkt. De metropool kent zo’n 7,5 miljoen inwoners op een oppervlakte die bijna 40 kleiner is dan die van Nederland. Dat komt de verkeerssituatie natuurlijk niet ten goede. Het is dan ook de perfecte afzetmarkt voor de praktische stadsrakkers.

Carver Friesland Lease

“Het past in de strategie”

Anton Rosier, CEO van Carver, licht de keuze voor de uitbreiding toe. “De stap naar Hongkong past in de strategie van Carver om grote steden te ontlasten van files. Zeker in grote steden biedt de Carver een uitstekend alternatief. We zien dat steeds meer inwoners van steden zoeken naar oplossingen als vervanging van de reguliere auto. Met de opkomst van zogenaamde ‘light electric vehicles’ is er een aantrekkelijk en comfortabel alternatief. Eentje die veelal is gevrijwaard van lokale toeslagen zoals die bijvoorbeeld in Londen wel worden geheven voor reguliere vervoersmiddelen. Bovendien is het gebruik van LEV ook zeer bevorderlijk voor de luchtkwaliteit die veelal in grotere steden onder de maat is.”

Past de Carver bij u?

Rijden in een Carver is fun, veilig, schoon, betaalbaar en super simpel. Het is een onvergetelijke rijervaring die ook u kunt beleven.

De Carcer is fun, veilig, super simpel, comfortabel, schoon en slimBenieuwd of de Carver ook de mobiliteitsoplossing is voor uw onderneming?
Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag met u samen naar de passende oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften.