De Volkswagen ID Buzz

Het interieur  

De personenversie (er komt ook een bestelversie namelijk de ID BUZZ Cargo) heeft twee captain seats voorin en een drie persoonsbank op de tweede rij, waarvan de buitenste twee zitplaatsen net als de voorstoelen een contrasterend gekleurd zit- en rugvlak hebben  

Er lijkt in ieder geval een zee van ruimte bij zowel de voorstoelen als de tweede rij stoelen, dit is grotendeels te danken aan de vlakke vloer vanwege de elektrische aandrijflijn. Volkswagen spreekt over 1.121 liter bagageruimte achterin en ‘ruim 3,9 kubieke meter’ laadruimte voor de ID Buzz Cargo. Een derde zitrij, die van de ID Buzz een zevenzitter maakt, komt later ook nog. 

Kleine details 

Verder zien we nog enkele leuke details. Zo staat er ‘ID’ op de voorstoelen en staat er op de zijkanten van de bank erachter in het klein de ID Buzz ‘getekend’. Ook op een andere plek in het interieur komt deze schematische voorstelling van de ID Buzz terug, net als een vriendelijk knipogende smiley. Het dashboard van de ID Buzz (zie afbeelding) is minimalistisch vormgegeven en doet denken aan die van de Volkswagens ID3 en ID4. 

ID-Buzz- Friesland Lease

 

Bron: Autoweek