Doe maar Duurzaam op bezoek bij Friesland Lease

Leasefiets, onderdeel van Friesland Lease is te zien in het tv-programma ‘Doe maar Duurzaam’ op RTL 7 en RTL Z. Heeft u de uitzending gemist? Bekijk hier het fragment over Leasefiets terug. Jan Baljeu vertelt onder andere waar Friesland Lease voor staat en waarom Leasefiets helemaal bij de normen en waarden van Friesland Lease past. 

Doe maar Duurzaam

Over het tv-programma ‘Doe maar Duurzaam’: Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich naast de kernactiviteiten, ook steeds meer te richten op duurzame innovaties en oplossingen. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in het tv-programma.

Contact

Benieuwd wat onze collega’s van Leasefiets voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website van Leasefiets.nl of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

()