Eerste Renault Mégane Plug-in Hybrid

Eerste Renault Mégane Plug-in Hybrid

De Renault Mégane heeft een facelift gehad, waarbij het model gelijk zijn eerste plug-in hybride variant krijgt. Die heet Mégane E-Tech Plug-in Hybrid 160 en wordt aangedreven door een 1,6-liter benzinemotor en twee elektromotoren. Hij is er vooralsnog alleen als Estate en kost minimaal 30.990 euro.

Prijs Renault Mégane

De hatchbackvariant van de Renault Mégane is er vanaf 23.590 euro. Voor dat bedrag krijgt u een benzineversie met 115 pk en een handgeschakelde transmissie. Het benzinegamma wordt compleet gemaakt door de Renault Mégane TCe 140 vanaf 24.990 euro (die er ook met automaat is) en de TCe 160 vanaf 31.890 euro (die er alleen met automaat is). Op dieselgebied valt er weinig te kiezen. Er is alleen een Blue dCi 115 – naar keuze met handbak of automaat – voor minstens 29.890 euro. De meerprijs voor de Renault Mégane Estate is 1000 euro.

Renault Mégane Plug-in Hybrid

Interessant is de Renault Mégane E-Tech Plug-in Hybrid 160; de eerste stekkerhybride in de Mégane-reeks. Hij haalt 160 pk uit een nieuwe 1,6-liter benzinekrachtbron en twee elektromotoren. Die laatste worden gevoed door een 9,8-kWh batterij, waarmee een elektrische actieradius van maximaal 50 kilometer mogelijk moet zijn. Zoals gezegd, Renault lever de plug-in hybride in eerste instantie alleen als Estate, voor een vanaf prijs van 30.990 euro.

Wij helpen u graag op weg

Meer informatie over de plug-in hybrid Renault Mégane? Of over het overige aanbod bij Friesland Lease? Neem contact op met Friesland Lease via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!