Eindelijk 3-fase laden met de vernieuwde Jaguar I-Pace

Eindelijk 3-fase laden met de vernieuwde Jaguar I-Pace

Kortom betekent het dat de I-Pace daarmee sneller is op te laden. Met de 11-kW wallbox is het mogelijk om zo’n 53 kilometer actieradius per uur te laden, wat betekent dat de batterij in ongeveer 8,6 uur helemaal vol is. Aan een 7-kW wallbox haalt de I-Pace een laadsnelheid van 35 kilometer actieradius per uur (volle batterij: 12,7 uur). Bent u onderweg en stopt u bij een 50- of 100-kW laadstation, dan is het mogelijk om in een kwartier respectievelijk 63 en 127 kilometer aan bereik bij te laden.

WLTP-bereik van 470 kilometer

Aan de aandrijflijn van de Jaguar I-Pace – die werd uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2019 – is niet gesleuteld. De SUV heeft nog steeds twee elektromotoren met een gecombineerd vermogen van 400 pk en 696 Nm koppel. De snelheid van de elektrische auto is  4,8 seconden naar 100 km/u. Over de grens – op de Duitse snelweg – haalt de I-Pace een topsnelheid van 200 km/h. Het bereik op een volle accu – waar ten onrechte veel te doen over is geweest – ligt op 470 kilometer.

Nieuw Pivi Pro-infotainmentsysteem

Uiterlijk wijzigingen zijn er nauwelijks. De I-Pace is te bestellen met een grijskleurige grille, een zogeheten Bright Pack (dan krijgt de Jaguar verchroomde details) en in een van drie nieuwe lakkleuren (Caldera Red, Portofino Blue en Eiger Grey). Nieuw in het interieur is het Pivi Pro-infotainmentsysteem, dat tot wel 85 procent sneller zou werken dan voorheen. Het is te bedienen via twee touchscreens op de middenconsole, in de grootte 10 en 5 inch.

Wij helpen u graag op weg

Meer informatie over de volledig elektrische Jaguar I-Pace mét fase 3 laden? Of over het overige aanbod bij Friesland Lease? Neem contact op met Friesland Lease via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!