Friesland Lease gaat op onderzoek uit

Samen voor goud gaan, dat is toch het mooiste wat er is?

Friesland Lease - icoon Prive LeaseBinnen onze dienstverlening naar onze relaties is dat in ieder geval waar wij altijd naar streven. Wanneer wij onze relaties het allerbeste willen bieden, zullen we moeten weten wat ze belangrijk vinden! Dat geldt voor de producten en diensten ze nu al van ons afnemen, maar ook voor nieuwe producten die wij ontwikkelen. Momenteel zijn wij druk bezig privé lease in de markt te zetten en ook hierin zijn wij op zoek naar hoe wij de + van Friesland Lease zo goed mogelijk vorm kunnen geven. En daarvoor is de mening van onze relaties van grote waarde.

Daarom is Friesland Lease een onderzoek gestart over wat de medewerkers van onze relaties van een product als Privé Lease verwachten. Waarom zouden ze voor zo’n product kiezen, of waarom juist niet? De antwoorden die wij verzamelen zullen ons helpen om van privé lease een product te maken waarin de + van Friesland Lease onmiskenbaar aanwezig is.

Privé Lease, maar dan anders

We willen van Privé Lease een product maken wat zich duidelijk onderscheidt van de bestaande private lease producten. Naast een gunstige tariefstelling en de allerbeste voorwaarden, willen iets extra’s kunnen bieden aan onze klanten. Iets wat typisch is voor Friesland Lease. Dat vinden we belangrijk. Het is niet aan ons om deze + te verzinnen. Die + zal een duidelijk antwoord moeten zijn op vragen van onze (potentiële) klanten. Iets wat ze straks alleen maar bij Friesland Lease zullen vinden.

Voor wat, hoort wat!

Om de medewerkers van onze klanten te mogen bevragen, is onze Robert begonnen aan een rondje langs onze relaties om hiervoor toestemming te vragen. Voor de bedrijven die meewerken heeft hij een mooie verrassing bij zich. En de medewerkers van de bedrijven die meedoen aan het onderzoek, maken ook nog eens kans op een paar mooie prijzen. Voor wat, hoort wat. Hylko Bakker van DOK 23 uit Drachten doet in ieder geval al mee.

Onderzoeken is leuk - Friesland Lease

Wilt u ook meedoen aan ons onderzoek en daarmee kans maken op mooie prijzen? Dat kan! Vul dan meteen de online enquête in…

Ja, ik doe mee!