Friesland Lease is de beste leasemaatschappij van Nederland

Friesland Lease is de beste leasemaatschappij van Nederland

Friesland Lease is wederom gekozen tot beste leasemaatschappij van Nederland in 2018-2019.

Onderzoeksbureau Tevreden.nl heeft voor de zevende keer een onderzoek uitgevoerd naar de beste leasemaatschappijen. Meer dan 8.000 respondenten gaven hun mening over tientallen leasemaatschappijen. De leasemaatschappij krijgt gemiddeld een rapportcijfer van 8,1 en heeft een NPS van 31. Op 12 december zijn tijdens het VZR Lease Event 2017 de resultaten bekendgemaakt.

 

Winnaar tevredenheid onder leaserijders

In de categorie middelgroot/klein heeft Friesland Lease de eerste prijs voor de Beste Leasemaatschappij 2017/2018 mogen ontvangen. Friesland Lease kreeg een gemiddeld rapportcijfer van 8,4 en een NPS van 40. WagenPlan is tweede geworden en Wittebrug Lease derde. Net als in 2017-2018 mogen we deze mooie titel nog een jaar, in 2018-2019, gebruiken.

Overige categorieën

In de categorie grote leasemaatschappijen van de tevredenheid onder leaserijders is ALD Automotive de grote winnaar.

Dit jaar zijn er ook twee nieuwe categorieën beoordeeld; de tevredenheid onder Wagenparkbeheerders en de tevredenheid onder Private Lease rijders. De winnaars hiervan zijn Athlon en Alphabet.

Voorzitter Jan van Delft: “Wij zien positieve ontwikkelingen door de jaren heen. Zowel in de ontwikkeling van dit inmiddels befaamde onderzoek als in de manier waarop lease-maatschappijen continue bezig zijn hun klanttevredenheid en NPS te verhogen.

Lees meer op:

Automobielmanagement

Aftersalesmagazine

Autoblog

Automotive Management