Friesland Lease nieuwe sponsor van Team IKO

Schaatspartner

Team IKO heeft in Friesland Lease een nieuwe partner gevonden die het schaatsteam de komende jaren gaat ondersteunen. Het leasebedrijf uit Drachten stelt de komende vier jaren leaseauto’s beschikbaar. Daarnaast gaan Team IKO en Friesland Lease zich gezamenlijk inspannen voor het laten groeien van Leasefiets.nl, de grootste aanbieder van leasefietsen in Nederland.

Samenwerking Leasefiets

Team IKO is trots op deze nieuwe samenwerking waarmee het team wederom een partner aan zich weet te binden voor de langere termijn. ‘We willen stap voor stap groeien met Team IKO en Friesland Lease gaat ons daarmee helpen. Wij streven graag samen met onze sponsoren naar een intensieve samenwerking, we gaan daarom samen aan de slag om Leasefiets.nl verder te laten groeien. Hoe beter we daarin slagen, hoe meer dat ook oplevert voor Team IKO. Dit is naar onze mening hoe een moderne sponsoringsovereenkomst eruit hoort te zien,’ aldus Ten Hove.

Friesland Lease

‘Wij zijn trots op deze samenwerking met Team IKO,’ aldus Mirjam Marinus van Friesland Lease. ‘Wij zijn erg enthousiast geraakt door de vernieuwende manier hoe Team IKO tegen sportsponsoring aankijkt en we geloven erg hun visie en lange termijn strategie.’

Team samenstelling

Team IKO verwacht op korte termijn meer nieuws naar buiten te kunnen brengen. Zowel op het gebied van sponsoring als ook over de nieuwe team samenstelling.