Friesland Lease wederom in de prijzen!

Vereniging zakelijke rijders

Jaarlijks voert de VZR samen met Feedback Company diverse onderzoeken uit onder leaserijders en wagenparkbeheerders in Nederland en spraken 5.400 respondenten hun waardering uit over hun leasemaatschappij. De leaserijders en wagenparkbeheerders waarderen hun leasemaatschappij op verschillende onderdelen, onder andere communicatie, sturing, onderhoud, dienstverlening en organisatie. Deze onderdelen in combinatie met de NPS en het rapportcijfer bepalen de eindscore van de leasemaatschappij.

And the winner is…

Het was een spannende middag in Utrecht bij de uitreikingen van de titel voor beste leasemaatschappij van 2022. Wij zijn trots dat wij ook dit jaar weer in de prijzen vallen en twee mooie bekers in ontvangst mogen nemen. Een mooie 8.8 vanuit de private-leaserijders en 8.4 vanuit de zakelijke-leaserijders brachten ons het zilverwaar in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappij. Vorig jaar scoorde Friesland Lease een 8,0 vanuit de leaserijders, een 8,5 vanuit de wagenparkbeheerders en ook vanuit de private-leaserijders kregen wij een 8,5.

“We zijn hier natuurlijk super trots op! Voor ons was het een jaar waar we intern veel stappen hebben gemaakt, waaronder een digitale transitie van ons leasesysteem, dus dan is het ontvangen van twee titels ontzettend mooi.” aldus Jan Baljeu.

U bedankt!

Wij zijn ontzettend trots op het winnen van deze twee prachtige titels. Een groot ‘bedankt’ voor alle betrokkenen en iedereen die de waardering en het vertrouwen in Friesland Lease heeft uitgesproken. Op naar nog meer duurzame, innovatieve en vitale mobiliteit!