Klantverhaal van Frieswijk Makelaar

Friesland Lease en Frieswijk Makelaar

Friesland Lease heeft veel klanten met interessante verhalen. Elke klant heeft zijn of haar eigen beweegredenen om één of meerdere auto’s bij Friesland Lease af te nemen. Wij vinden niet alleen de verhalen interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Daarom is het idee ontstaan om inspirerende klanten en verhalen te delen en te laten zien wie onze klanten zijn. Dit keer is Frieswijk Makelaar aan de beurt. Frieswijk Makelaar viert dit jaar het eerste lustrum, 5 jaar!

Groot en klein tegelijk

René Frieswijk (Frieswijk Makelaar) en Mark Veninga (Friesland Lease)

Bij de start in 2016 was het voornaamste doel van eigenaar René Frieswijk om onderscheidend te zijn van andere makelaarskantoren. Aangezien Frieswijk Makelaar sinds 2018 al bij de grootste makelaarskantoren van de gemeente Smallingerland behoorde blijkt dat dat erg goed is gelukt! In de afgelopen jaren heeft René samen met collega Anneke Kingma ruim 350 klanten mogen helpen bij de aan- en verkoop van een huis en zijn er meer dan 400 huizen getaxeerd. Groot en tegelijk klein en korte lijnen in de communicatie. De klanten zijn supertevreden over de dienstverlening en dat blijkt ook uit de reviews op Funda. Vooral de ‘tijd en informatieverstrekking’ die klanten wordt gegund in gesprekken en bij bezichtigingen en de heldere communicatie spreekt de klant erg aan. Ook de strategische aanpak die ze hanteren gekoppeld aan hun kennis en een relevant netwerk in de woningmarkt zorgen ervoor dat ze echt meerwaarde kunnen bieden.

Samenwerking Friesland Lease

Toen René in 2016 startte wilde hij graag met de fiets naar afspraken met zijn lokale klanten gaan. In het kader van duurzaamheid/vitaliteit en onderscheidend te willen zijn t.o.v. andere makelaarskantoren, kwam René bij Friesland Lease ‘om de hoek’ terecht voor het leasen van een e-bike. Vanuit dit eerste contact werd er later ook een samenwerking opgestart met Friesland Lease Huur. Frieswijk Makelaar biedt namelijk ook een verhuisservice aan haar klanten, waarmee je zeer goedkoop een verhuisbusje kunt huren bij ons. Zodoende ontstond er een mooie één-twee tussen beide bedrijven. Deze onderlinge samenwerking werd in januari 2021 verder uitgebreid met de lease van een elektrische auto, de Volkswagen ID4. Dit sluit uitstekend aan bij de slogan van Frieswijk Makelaar – Makelaar met waarde voor de toekomst.

René Frieswijk: “Lokaal met elkaar ondernemen vinden wij belangrijk. Mooi om te zien dat de zakelijke match tussen Friesland Lease en Frieswijk Makelaar de afgelopen jaren steeds sterker is geworden en uitgebouwd. Friesland Lease is een sterke speler op de markt en heeft bijvoorbeeld het Leasefietsen echt op de kaart gezet. Daar mogen we als lokale ondernemers best trots op zijn. De sportieve events die Friesland Lease in ‘normale’ tijden aanbiedt aan haar relaties, zoals het ATB Event in Tecklenburg en sc Heerenveen-wedstrijden, zijn niet alleen gezellig maar dragen ook bij aan het versterken van de band tussen lokale ondernemers onderling. We gaan daarom voor een stevige en lange samenwerking”.

Contact

Wilt u meer informatie, of bent u wellicht op zoek naar een makelaar/taxateur neem dan een kijkje op de website van Frieswijk Makelaar NVM Drachten