Mobiliteitspartnership met sc Heerenveen uitgebreid en verlengd

//PERSBERICHT//

Sc Heerenveen en mobiliteitspartners Friesland Lease en Van den Brug hebben elkaar gevonden in een uitbreiding van het al lang lopende partnership. Als gevolg hiervan zijn de dug-outs van sc Heerenveen, de tegenstander en de sponsordug-out in het Abe Lenstra stadion compleet vernieuwd, inclusief de stoelen. Daarnaast is er een extra sponsordug-out geplaatst welke door Friesland Lease en Van den Brug ingezet zal worden om gasten een unieke wedstrijdervaring te laten beleven.

Duurzame continuïteit

Het uitbreiden van het bestaande partnership komt voort uit de jarenlange samenwerking tussen club en mobiliteitspartners. Eén van de speerpunten van de samenwerking is duurzaamheid.

Martin Koopman:

“Als sc Heerenveen willen we ook op het gebied van duurzaamheid ons steentje bijdragen. Eén van de pijlers hierbij is verduurzaming van ons wagenpark met de hulp en inzet van onze mobiliteitspartners Friesland Lease en Van den Brug. We stimuleren onze staf en spelers om zoveel mogelijk met hybride of volledig elektrische auto’s te rijden. Dankzij de samenwerking met Van den Brug en Friesland Lease kunnen we daarbij kiezen uit een breed scala premium merken, zoals Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA.”

Tjeerd Adema:

“Van den Brug is al jaren sponsor en partner in mobiliteit van sc Heerenveen. Als dealer van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA hebben we beide de ambitie om de beste in Noord-Nederland en daar buiten te zijn. Net als de drive om iedere dag voor een nog beter resultaat te gaan. We zijn trots dat we ons bestaande sponsorcontract met sc Heerenveen hebben mogen uitbreiden. Want die drang om beter te worden en zijn hebben we bij Van den Brug, net als SC Heerenveen, niet alleen voor onszelf, maar in de eerste plaats voor de mensen die naar ons toe komen.”

Mirjam Marinus:

Friesland Lease is al jaren sponsor en partner in mobiliteit van sc Heerenveen. Onze droom is “ Mobiliteit kan schoner, slimmer en vitaler. Corona heeft veel mensen bewust gemaakt dat schone lucht en vitaliteit belangrijk zijn, daardoor en het feit dat er steeds minder en bewuster gereden wordt, maakt dat veel mensen nu de stap nemen naar elektrisch rijden.

Zo ook sc Heerenveen waar steeds meer elektrische auto’s rondrijden en de ambitie is uitgesproken om het volledige wagenpark te verduurzamen. Wij zijn er trots op dat sc Heerenveen voor duurzame mobiliteit gaat!