Premium Connectivity Tesla wordt een betaalde dienst

Doordat wij bij Friesland Lease merkonafhankelijk zijn, is het voor ons onmogelijk om op al deze technologische voorzieningen in te spelen, hoe graag wij dat ook zouden willen. Met de komst van deze betaalde dienst van Tesla hebben wij daarom de beslissing genomen om de berijder zelf de keuze te geven of hij of zij gebruik wil maken van deze premium dienst.

Connectiviteit is ‘key’

Connectiviteit is een belangrijk onderdeel van alle Tesla’s, één die de rijbeleving verder verbetert door toegang te bieden aan functies waarvoor dataverbruik nodig is — zoals muziek en media streamen, live verkeersvisualisatie en meer.

Premium Connectivity biedt u toegang tot alle connectiviteitsfuncties via het mobiele netwerk, naast wifi, voor de meest intuïtieve en betrokken gebruikerservaring. Als u een Model S, Model X, Model Y of Model 3 heeft, ontvangt u Premium Connectivity gratis op proef bij levering. Vanaf 1 mei stopt deze proefperiode en kunt u alleen hiervan gebruik maken via de betaalde dienst. Premium Connectivity is verkrijgbaar als maandabonnement voor € 9,99 en kan op elk moment worden aangeschaft vanuit uw Tesla-account.

Wel of geen entertainment

Met de Premium Connectivity heeft u de mogelijkheid om: live verkeersweergave, bewakingsmodus, satellietkaarten, videostreaming, karaoke, muziek streamingsdiensten en de internetbrowser te raadplegen.

Een Tesla met Standard Connectivity heeft te allen tijde toegang tot de draadloze software-updates. Ook blijven de Tesla de basiskaarten en navigatie functionaliteiten gewoon nog actueel. Met andere woorden, mocht u de Premium Connectivity  niet willen behouden, kunt u nog prima blijven rijden en is alleen de mogelijkheid tot entertainment in uw auto beperkt.

Hoe te activeren?

Dit kan heel simpel via de Tesla App, die u hoogstwaarschijnlijk al bezit als trouwe Tesla rijder. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kunt u altijd even kijken op de pagina van Tesla zelf.

Nog op zoek naar een mooie Tesla?

Op dit moment hebben we een aantal Tesla’s beschikbaar die direct uit voorraad leverbaar zijn! Ook hebben we een aantal Tesla occasions op voorraad.

Check ons actuele Tesla aanbod