Samenwerking Friesland Lease en CLAFIS

Samenwerking Friesland Lease en CLAFIS

Op woensdag 11 december hebben Friesland Lease en CLAFIS Ingenieus hun hernieuwde samenwerking officieel beklonken. Door onder andere een partnerschap, dat dateert uit 2008 en de ambitie van CLAFIS om het meest aantrekkelijke werkgeverschap aan te bieden, hebben beide partijen besloten om de bestaande samenwerking verder te professionaliseren.

CLAFIS Ingenieurs

CLAFIS is een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk door heel Nederland. Het bedrijf is actief in diverse sectoren en heeft de droomambitie om zowel voor haar opdrachtgevers én werknemers het meest aantrekkelijke ingenieursbureau van Nederland te zijn.
Dit gaf redenen om een verfrissende, kritische blik op het huidige wagenparkbeheer te werpen. De ambitie is een single-supplier schap, samenwerken met vaste partners en heldere afspraken conform het beleid van CLAFIS. Samen met Friesland Lease is gekeken hoe de samenwerking verder geprofessionaliseerd kon worden. Volgens Bram van Hees, algemeen directeur van CLAFIS, past de overeenkomst goed bij de visie die het ingenieursbureau heeft op hun partnerschappen. ‘Wij gaan in alle verbindingen die wij aangaan uit van duurzame relaties, gebaseerd op inhoud en kwaliteit. Onze uitgangspositie is om altijd samen te ontwikkelen en beter te worden.’

Modern en aantrekkelijk werkgeverschap

Friesland Lease is al sinds 2008 één van de samenwerkingspartners in het aanbieden van mobiliteitsoplossingen aan de bedrijven van CLAFIS. Door de jaren heen is de samenwerking steeds verder uitgebreid. ‘Voor Friesland Lease was de oorspronkelijke doelstelling om CLAFIS te ontzorgen, passend bij hun wensen en visie. De jarenlange samenwerking vertaalt zich nu naar professionaliseringsslag, waarbij we samen met het ingenieursbureau het modern en aantrekkelijk werkgeverschap naar een hoger level tillen’ vertelt Martin Pama, Senior Accountmanager bij Friesland Lease.

De gebundelde ambities van Friesland Lease en CLAFIS resulteert in meer dan alleen de ‘fysieke’ mobiliteitsoplossing zoals een auto of fiets. De gehele klantreis van CLAFIS is doorlopen om tot een vernieuwde autoregeling en aantrekkelijke categorie indeling te komen. Dit biedt voor de werknemers van CLAFIS een volledig ontzorgt pakket met meer keuzemogelijkheden, aangepast op de individuele wensen en behoeften van de werknemers. Jan Baljeu, directeur bij Friesland Lease; “ik ben erg trots op zo’n grondig uitgewerkt partnership met zo’n modern en ambitieus bedrijf als CLAFIS. Dat vormt een goede basis voor het realiseren van de hoogste berijdertevredenheid”.

FL. Samenwerking CLAFIS

Wij helpen u graag op weg

Bij Friesland Lease bieden wij zakelijke rijders en particulieren altijd een passende mobiliteitsoplossing. Zo helpen wij u van een duurzaam, innovatief en ondernemend A naar B. Heeft u vragen of kunnen wij u verder helpen met een mobiliteitsoplossing? Neem contact met ons op of bekijk de mobiliteitsoplossingen van Friesland Lease.