Team IKO en Friesland Lease lanceren samen Racefiets Lease

Team IKO en Friesland Lease lanceren samen Racefiets Lease

Team IKO en Friesland Lease lanceren een gezamenlijk nieuw initiatief: Racefiets Lease. De verdiensten van deze nieuwe tak van Friesland Lease worden gedeeld met Team IKO waarmee Racefiets Lease een nieuwe belangrijke sponsor is voor het schaatsteam van onder andere drievoudig Olympisch kampioen Jorien Ter Mors. Onderdeel van deze nieuwe sponsorovereenkomst is dat Racefiets Lease in samenwerking met Fietsen & Koffie uit Assen per direct voor alle schaatsers van Team IKO de nieuwste racefietsen van Giant beschikbaar stelt. Daarmee is Team IKO tot en met de Olympische Spelen van 2022 jaarlijks verzekerd van het nieuwste model.

Fietsen & Koffie uit Assen is de eerste dealer waar racefietsen gekocht kunnen worden door middel van deze nieuwe lease-constructie waarbij de klant een vast bedrag per maand betaalt inclusief verzekering en onderhoud. Komende periode zal gebruikt worden om een landelijke dekking te realiseren van dealers waar racefietsen geleased kunnen worden. Team IKO gaat zich samen met Friesland Lease inzetten om van Racefiets Lease een succes te maken.

‘Wij zijn er trots op dat we op deze manier sportsponsoring naar een hoger niveau weten te tillen, aldus Team IKO. ‘Met het gezamenlijk belang van Racefiets Lease groeien Friesland Lease en Team IKO steeds verder naar elkaar toe. Wij zijn dankbaar dat we in combinatie met Racefiets Lease en Fietsen & Koffie uit Assen tot en met 2022 jaarlijks de nieuwste racefietsen kunnen gebruiken.”

Ook Friesland Lease is bijzonder trots op deze vernieuwende manier van sportsponsoring met Team IKO. Mooi om te zien hoe alle partners hierin met deze unieke propositie waarde creëren voor onze klanten: een racefiets leasen voor een vast bedrag per maand inclusief verzekering en onderhoud. Dat past bij onze ambitie om mobiliteit schoner en vitaler te maken!

Meer informatie
Voor meer informatie zie www.racefietslease.nl of neem contact op met Mirjam Marinus 06-42844567