Terugblik 2020: top 5 meest gelezen artikelen van Friesland Lease

Terugblik 2020: top 5 meest gelezen artikelen van Friesland Lease

Het jaar 2020 is bijna ten einde. Dit veelbewogen jaar heeft ook veel hoogtepunten. We blikken graag met u terug! Hoe kunnen we dit beter doen dan met een samenvatting van de meest gelezen artikelen op onze website? Mooie samenwerkingen, klantverhalen en maarliefst 2 gewonnen prijzen: u leest het allemaal in onze top 5 meest gelezen artikelen. Lees gauw verder!

5. Verdubbeling aantal fossielvrije kilometers voor College Provincie Friesland

Op de vijfde plek het artikel van de vijf nieuwe dienstauto’s voor het College van Provincie Friesland. Samen met de Friese BMW-dealer de Beier hebben we dit kunnen realiseren. Meer over deze mooie Friese samenwerking leest u in ons nieuwsartikel.

4. Elke dag veiliger onderweg met de nieuwe bedrijfswagens voor van der Heide

Bent u nieuwsgierig hoe onze klanten de mobiliteitsoplossingen van Friesland Lease inzetten? Op plek vier vindt u een klantverhaal van van der Heide. Al meer dan 100 jaar werkt van der Heide aan veiligheid. Veilig van A naar B is dan ook een must! In samenwerking met Van den Brug hebben we dit gerealiseerd.

3. Friesland Lease wint 3 titels voor Beste Leasemaatschappij van Nederland 2021!

Op de derde plek het nieuwsbericht met de uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek onder leaserijders, uitgevoerd door VZR en Feedback Company. Friesland Lease heeft maarliefst 3 titels voor ‘Beste Leasemaatschappij van Nederland 2021’ gewonnen. En daar zijn wij trots op! Wilt u meer lezen over deze prijs? U leest het in ons nieuwsartikel.

2. ‘Het enige wat u hoort is uw eigen hartslag’

Op de tweede plek een klantverhaal. Friesland Lease heeft als allereerste een elektrische Harley Davidson ingezet voor een zakelijke leaseconstructie. Door een mooie samenwerking van Friesland Lease en haar mobiliteitspartners van Autogeldlease en Harley Davidson is deze unieke lease constructie mede mogelijk gemaakt. Deze samenwerking past perfect bij de kernwaarden van Friesland Lease: duurzaam, innovatief en ondernemend A naar B. Wilt u meer weten over deze unieke samenwerking?

 

1. Friesland Lease wint verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2020!

Uiteraard mag dit nieuws niet ontbreken in onze top 5. Met stipt op nummer één staat ons nieuwsartikel van de verkiezing Friese onderneming van het jaar 2020. Op 22 september is Friesland Lease na een spannende finale uitgeroepen tot de beste Friese onderneming van het jaar 2020. En daar zijn wij enorm trots op! Benieuwd naar het hele artikel? U leest het in ons nieuwsartikel Friese onderneming van het jaar 2020.

Meer nieuws?

Uiteraard hebben wij naast de bovenstaande top 5 ook nog meer nieuws en blogs geschreven. Heeft u na het lezen van deze top 5 nog vragen voor ons? Neemt u dan contact met ons op. Wij wensen u een goed, gezond en duurzaam 2021!