Test Drives Polestar 2

Interesse in een ‘Test Drive’ in de Polestar 2!?

Polestar organiseert momenteel speciale ‘Test Drives’ voor de Polestar 2 vanuit Spaces in Rotterdam, Eindhoven, Leidschendam, Amsterdam en recentelijk ook vanuit het hoofdkantoor in Beesd.

Pop-up Test Drive locaties Polestar 2

Uniek in Nederland is dat Polestar de aankomende weken ook een aantal extra pop-up test drives locaties heeft ingericht. Hiermee biedt Polestar, uiteraard met inachtneming van de COVID-19 maatregelen, geïnteresseerden uit het Noorden, Oosten én het uiterste Zuiden van Nederland óók de gelegenheid om kennis te maken met het merk en producten. De locaties waar deze speciale pop-up test drives plaatsvinden zijn:

Heeft u ook interesse in een proefrit met de Polestar 2?

Schrijf u hier snel in voor een proefrit!

 

Polestar 2

Het zustermerk van Volvo levert met de Polestar 2 hun eerste volledig elektrische auto. De Polestar 1 was namelijk een hybride. Maar met de Polestar 2 wordt gelijk een volwassen elektrische auto neergezet met een zeer ruime actieradius en een flink vermogen van 408 pk. Dit wordt gecombineerd met een top-afwerking en een prachtig Scandinavisch design.

Wij helpen u graag op weg

Wilt u meer informatie over de Polestar 2 bij Friesland Lease of heeft u naar aanleiding van het artikel nog vragen over het elektrische aanbod? Neem dan contact op met Friesland Lease via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!