Vernieuwde Tesla Model 3 heeft nog meer actieradius

Vernieuwde Tesla Model 3 heeft nog meer actieradius

Tesla heeft de populaire Model 3 een update gegeven. De in 2017 geïntroduceerde elektrische auto heeft een paar uiterlijke wijzigingen ondergaan, maar veel belangrijker zijn de veranderingen in de aandrijflijn. Die resulteren in een Tesla Model 3 met nog meer bereik én nog meer snelheid. Kortom, Tesla heeft meer actieradius uit de batterij van de Model 3 weten te halen (en die zat qua range al goed). De Standard Range Plus gaat van 409 naar 430 kilometer, de Long Range van 560 naar 580 kilometer en de Performance van 530 naar 570 kilometer.

Snelheid Tesla Model 3 Long Range en Performance

De Tesla Model 3 Long Range en Performance zijn beide vooruit gegaan in snelheid. De Tesla Model 3 Performance was al vliegensvlug, maar doet er nog een schepje bovenop. De geüpdatete versie gaat niet langer in 3,7 seconden naar 100 km/u, maar in 3,3 seconden naar 100 km/u (!). Het Long Range-model verbetert zijn sprinttijd van 4,6 naar 4,4 seconden tot 100 km/u.

Nieuwe lichtmetalen wielen en zwarte sierlijsten

De opgefriste Tesla Model 3 is te herkennen aan een aantal updates wat betreft exterieur: de nieuwe lichtmetalen wielen en de zwarte lijsten rondom de ramen en richtingaanwijzers. In het interieur heeft Tesla vooral aan de middentunnel gesleuteld. Deze is in de geüpdatete versie anders ingedeeld en afgewerkt met nieuwe materiaalsoorten.

De vanaf prijzen veranderen niet

De aanschafwaarde (catalogusprijs) van de Tesla Model 3 blijven gelijk aan de vorige editie. De Model 3 Standard Range Plus begint bij 48.980 euro. Voor de Long Range en Performance betaalt u respectievelijk 58.980 en 64.580 euro.

Wij helpen u graag op weg!

Ook interesse in de Tesla Model 3 maar liever leasen? Bij Friesland Lease is de huidige editie van de Tesla Model 3 al verkrijgbaar vanaf €680,- per maand (Standard Range Plus) of €780,- per maand (Long Range) inclusief 8% bijtelling over de eerste €45.000,- (cataloguswaarde). Klik hier voor meer informatie en configureer uw favoriete Tesla. Meer informatie? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!